PDA

View Full Version : سوال: ارسال محتویات گرید ویو به کریستال

neda_dela
جمعه 26 آذر 1389, 12:01 عصر
سلام دوستان
آیا میشه که بعد ز اینکه یه سرچ انجام میدیم نتایج اون سرچ رو ببریم توی کریستال؟
یعنی اینکه مثلا فرض کنید من یه دکمه سرچ دارم و یه دکمه چاپ حالا بعد از اینکه یه سری رکوردها رو با سرچ پیدا کردم بعد از اینکه روی دکمه چاپ کلیک می کنم همون رکوردها رو عینا ببره داخل کریستال و نمایش بده . یعنی مجبور نباشم که دوباره برای کریستال کوئری بنویسم
مرسی

Topcoding
جمعه 26 آذر 1389, 14:19 عصر
سلام دوست عزیز
شما بعد از سرچ محتوای گریدویو رو بریز توی یه Datatable بعد اون جدول رو بریزی توی Dataset ی که کریستال از اون برای چاپ استفاده می کنه

neda_dela
دوشنبه 29 آذر 1389, 14:04 عصر
سلام دوست عزیز
شما بعد از سرچ محتوای گریدویو رو بریز توی یه Datatable بعد اون جدول رو بریزی توی Dataset ی که کریستال از اون برای چاپ استفاده می کنه

دوست عزیز لطف می کنید با کد توضیح بدید
من تا حالا با data table کار نکردم

Topcoding
سه شنبه 30 آذر 1389, 07:48 صبح
شما می تونی از کد زیر برای پر کردن اطلاعات گرید ویو توی یه DataTable که خودت ایجاد کردی استفاده کنی

DataTable tbl = new DataTable();
for (int i = 0; i < dataGridView1.ColumnCount; i++)
tbl.Columns.Add(dataGridView1.Columns[i].Name);
object[] record = new object[dataGridView1.ColumnCount];
foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
{
record = new object[dataGridView1.ColumnCount];
for (int i = 0; i < dataGridView1.ColumnCount; i++)
record[i] = row.Cells[i].Value;
tbl.Rows.Add(record);
}

حالا شما جدول tbl را به جدول های dataset باید اضافه کنید با دستور:

dataSet11.Tables.Add(tbl);

shahbazi_king
شنبه 04 دی 1389, 20:47 عصر
سلام دوست عزیز به لینک زیر سری بزم قطعا کارت راه می افته
http://programming.ramiz.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=15:1389-06-03-01-28-17&catid=37:1389-05-31-02-33-15&Itemid=43

neda_dela
شنبه 04 دی 1389, 23:29 عصر
سلام دوست عزیز به لینک زیر سری بزم قطعا کارت راه می افته
http://programming.ramiz.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=15:1389-06-03-01-28-17&catid=37:1389-05-31-02-33-15&Itemid=43
مرسی دوست من من وارد این لینک شدم عضو این سایت هم شدم اما خطا میده و صفحه رو باز نمی کنه

Topcoding
یک شنبه 05 دی 1389, 06:52 صبح
سلام
چه خطایی میده اگه خطای internal server error رو میده من با یه بار refresh وارد اون صفحه میشم اگه خطای دیگه ای میده بگو
این سایت مال یکی از بچه های گل برنامه نویسه که خیلی کارش درسته توی این سایت خیلی چیزی یادمی گیری
به امید روزی که همه ما به فکر همدیگه باشیم

neda_dela
سه شنبه 07 دی 1389, 00:10 صبح
سلام
چه خطایی میده اگه خطای internal server error رو میده من با یه بار refresh وارد اون صفحه میشم اگه خطای دیگه ای میده بگو
این سایت مال یکی از بچه های گل برنامه نویسه که خیلی کارش درسته توی این سایت خیلی چیزی یادمی گیری
به امید روزی که همه ما به فکر همدیگه باشیم

می گه که اینترنت اکسپلورر نمی تونه این سایت رو باز کنه . البته وقتی که خود سایت رو باز می کنم این خطا رو نمیده
فقط با ایم لینک مشکل داره

Topcoding
سه شنبه 07 دی 1389, 07:13 صبح
من که هم با Firefox و هم با IE امتحان کردم همون دفعه اول ارروری که گفتم رو می ده وبا یه بار refresh وارد لینک می شه و می تونم دانلود کنم
شما بایه مرورگر دیگه هم امتحان کن شاید وارد شدید