View Full Version : من می خوام وارد بازار کار طراحی سایت بشم اما دفتر یا محل کار مستقل ندارم.
idocsidocs
شنبه 27 آذر 1389, 00:06 صبح
من می خوام وارد بازار طراحی سایت کار بشم اما دفتر ندارم. بنظر شما حتما باید یه دفتر مستقل داشته باشم یا اینکه توی خونه و بصورت تلفنی (موبایل) می تونم سفارش قبول کنم؟ لطفا اگر در این مورد تجربه ای دارید، اون رو بیان کنید.
Meteor95
شنبه 27 آذر 1389, 00:32 صبح
سلام
سایت پارس کدرز رو امتحان کنید
از لینک زیر استفاده کنید
http://www.ParsCoders.com/projects/?AId=9912
گاهی پروژه های خوبی برای کار پیدا میشوند . اما تجربه من میگوید چند ارتباط دوستانه خوب . خیلی موثر تر از یک دفتر کار و یا شرکت ثبت شده موثر خواهد بود .
idocsidocs
شنبه 27 آذر 1389, 15:10 عصر
سلام
سایت پارس کدرز رو امتحان کنید
از لینک زیر استفاده کنید
http://www.ParsCoders.com/projects/?AId=9912
گاهی پروژه های خوبی برای کار پیدا میشوند . اما تجربه من میگوید چند ارتباط دوستانه خوب . خیلی موثر تر از یک دفتر کار و یا شرکت ثبت شده موثر خواهد بود .
توی لینکی که ارسال کردید، می تونیم مشخصات کاریمون رو وارد کنیم و برای خودمون تبلیغ کنیم؟
ImanGh
شنبه 27 آذر 1389, 19:28 عصر
درواقع پارس کدرز رابطی هست میان متخصصان و کسانی که به تخصص ایشان نیاز دارند، پارس کدرز رابط تقاضا و اجراست، با استفاده از سیستم گروگذاری اننیت مالی طزفین را تضمین می کنه.
البته من هم با نظر Meteor95 موافقم و فکر می کنم ثبت شرکت و دفتر و ... را باید بگذاری بعد از کسب تجربه ازطریق فعالیت در بازار و کار کردن برای دیگران. شاید سخت باشه و با روحیه بعضی ها جور نباشه اما لازمه موفقیت هست.
eshpilen
شنبه 27 آذر 1389, 21:03 عصر
وای چه حداکثر قیمت ها پایینی زده! یا من اشتباه میکنم و درسته؟ آخه من کار تجاری زیادی نکردم تاحالا. شایدم اون پروژه ها آسون تر از این حرفها هستن.
ImanGh
یک شنبه 28 آذر 1389, 00:17 صبح
بله متاسفانه حداکثر قیمت ها پایین هست اما دلیل اینکه این قیمت ها حذف نمی شود یا بر روی آنها اعمال نظر نمی شود به این دلیل است که در 90% موارد وقتی خریداران قیمت های پیشنهادی مجریان، نمونه کار ها و نظرات آنها را می بینند معمولا راقب به پرداخت هزینه منطقی می شوند.
ARC
یک شنبه 28 آذر 1389, 00:27 صبح
وای چه حداکثر قیمت ها پایینی زده! یا من اشتباه میکنم و درسته؟ آخه من کار تجاری زیادی نکردم تاحالا. شایدم اون پروژه ها آسون تر از این حرفها هستن.
آره یه عده هم میان این پروژه ها رو انجام میدن میزن بازار رو خراب میکنن بعد مثلا طرف مییاد میگه یک سایت با کلی امکانات هم لیست میکنه که بخش کوچیکش میشه یه فروم میخواد با 50 تومان واسش ساخته بشه تازه با هاست و دامنه رایگان.
به نظر من شما یه چند تا نمنه کار خوب بساز و بزار توی نت بعد بگرد دنبال مشتری مشتری تا کر شما رو نبینه شما هرچی بگی من حرفه ای هستم هم قبول نمیکنه و اول کار خودت رو درگیر شرکت نکن اول یکم راه بیفت بعد شرکت و دفتر و ...
idocsidocs
یک شنبه 28 آذر 1389, 01:50 صبح
آره یه عده هم میان این پروژه ها رو انجام میدن میزن بازار رو خراب میکنن بعد مثلا طرف مییاد میگه یک سایت با کلی امکانات هم لیست میکنه که بخش کوچیکش میشه یه فروم میخواد با 50 تومان واسش ساخته بشه تازه با هاست و دامنه رایگان.
به نظر من شما یه چند تا نمنه کار خوب بساز و بزار توی نت بعد بگرد دنبال مشتری مشتری تا کر شما رو نبینه شما هرچی بگی من حرفه ای هستم هم قبول نمیکنه و اول کار خودت رو درگیر شرکت نکن اول یکم راه بیفت بعد شرکت و دفتر و ...
راستش من تازه کار هستم و هیچ نمونه کاری ندارم. می خوام از طریق سایت پارس کدرز چندتا پروژه با قیمت پایین بگیرم و بعد از انجام چند پروژه، اونها رو توی کارهای بعدی به عنوان سابقه کار ارائه کنم.
نظر شما در این رابطه چیه؟
idocsidocs
یک شنبه 28 آذر 1389, 01:52 صبح
بله متاسفانه حداکثر قیمت ها پایین هست اما دلیل اینکه این قیمت ها حذف نمی شود یا بر روی آنها اعمال نظر نمی شود به این دلیل است که در 90% موارد وقتی خریداران قیمت های پیشنهادی مجریان، نمونه کار ها و نظرات آنها را می بینند معمولا راقب به پرداخت هزینه منطقی می شوند.
شما سایت پارس کدرز رو تایید می کنید یا اینکه این سایت هم مثل سایتهای پرداخت در ازای کلیک، غیرقابل اعتماد هست؟
ARC
یک شنبه 28 آذر 1389, 11:01 صبح
راستش من تازه کار هستم و هیچ نمونه کاری ندارم. می خوام از طریق سایت پارس کدرز چندتا پروژه با قیمت پایین بگیرم و بعد از انجام چند پروژه، اونها رو توی کارهای بعدی به عنوان سابقه کار ارائه کنم.
نظر شما در این رابطه چیه؟
اگر زبان تون خوبه برید در سایت های خارجی که مثل همین پارس کدرز هست کار کنید هم پولش بیشتره و هم به نظر من خیلی بهتره.
idocsidocs
یک شنبه 28 آذر 1389, 11:19 صبح
اگر زبان تون خوبه برید در سایت های خارجی که مثل همین پارس کدرز هست کار کنید هم پولش بیشتره و هم به نظر من خیلی بهتره.
نگفتید که شما سایت پارس کدرز رو تایید می کنید؟
ImanGh
یک شنبه 28 آذر 1389, 11:37 صبح
سایت پارس کدرز در حال حاضر چهارمین سال کارش را تجربه می کنه هجم کار های انجام شده در این سایت خود تضمینی بر قابل اعتماد بودن آن است.
من خودم یکی از مسئولین سایت هستم و در واقع علت راه اندازی این سایت این بود که حساب کاربری من در سایت vWorker بسته شد و تمام موجودی من بلاک شد، به همین دلیل من به فکر راه اندازی این وب سایت افتادم و به لطف کاربران تاحالا سایت رونق خوبی داشته و روز به روز وضعیت کار بیشتر هم می شه. شما می توانید لیست پروژه های سایت را که در حال حاضر 899 پروژه است را در این آدرس ببینید: http://www.parscoders.com/projects/others.php
در حال حاضر مجریان پر کار سایت به کارشان در سایت به عنوان یک منبع درآمد مطمئن نگاه می کنند.
saied_hacker
یک شنبه 28 آذر 1389, 16:45 عصر
یه سوال فنی این سایت های خارچی مثل فری لنثر موقع پرداخ به ما پول هم میدن؟؟؟:متفکر:
یهو نیان بگن پول نمیدیم ( فرض من الان مستر کارت دارم ! ) کس تاحالا کار کرده ؟
دوستان بیان یه 200 300 تایی معرفی کنن ببینیم اوضاع چه جوریاس ....
این سایت هم هست
سایت برنامه جو (http://www.barnamejoo.com/)
idocsidocs
دوشنبه 29 آذر 1389, 00:58 صبح
یه سوال فنی این سایت های خارچی مثل فری لنثر موقع پرداخ به ما پول هم میدن؟؟؟:متفکر:
یهو نیان بگن پول نمیدیم ( فرض من الان مستر کارت دارم ! ) کس تاحالا کار کرده ؟
دوستان بیان یه 200 300 تایی معرفی کنن ببینیم اوضاع چه جوریاس ....
این سایت هم هست
سایت برنامه جو (http://www.barnamejoo.com/)
من برای معاملات به سایتهای خارجی اعتقادی ندارم. چون با یه کلمه تحریم حسابتون رو بلوکه می کنن
idocsidocs
دوشنبه 29 آذر 1389, 01:00 صبح
اگر کسی از دوستان سایتهای دیگه ای که می تونیم از اونجا پروژه بگیرم رو می شناسه، لطفا این سایتها رو معرفی کنید.
Meteor95
جمعه 09 فروردین 1392, 22:38 عصر
بله صد در صد
Meteor95
جمعه 09 فروردین 1392, 22:39 عصر
http://ponisha.ir
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.