ورود

View Full Version : سوال: چگونگی استفاده از پیغامی که در صورت موجود نبودن ساب دامین ظاهر گردد

Slytherin
شنبه 27 آذر 1389, 09:08 صبح
نمی دونم سوالم رو چطور مطرح کنم، سعی می کنم با یک مثال منظورم رو برسونم.
می دانیم که آدرس تمامی بلاگ های زیر مجموعه یک سایت وبلاگ دهی خاص (مثلا بلاگفا) بر روی ساب دامین های آن سایت هست. به عنوان مثال Barnamenevis.blogfa.com یک زیر ساب دامین از blogfa.com هست.
حالا اگر بلاگی مثلا با نام hgjshjfhjuhj.blogfa.com موجود نباشد بلاگفا پیغامی می دهد که مثلا آیا دوست دارید این نام را برای خود ثبت کنید یا نه...، حالا من به این پیغام کاری ندارم اما به دنبال این روش هستم.
می خواستم بدونم چطوری می شه که مثلا فردی آدرس sjjhvbjvbjk.mydomain.com رو وارد کرد (یا هر آدرس دیگری که موجود نبود) همچین پیغامی ظاهر شود که مثلا کاربر رو به صفحه اول سایت راهنمایی کند...
در پیغام هایی که در ساب دامین های ساخته نشده بلاگفا ظاهر می گردد، ارور 404 بیان می شود(page not found)، من ارور 404 رو در پنل هاستم عوض کردم اما فقط url هایی که ناشناخته بودند (از دامنه اصلی) صفحه ای رو که من طراحی کرده بودم نشون دادند و اثری روی ساب دامین ها نداشت...
آیا باید ارور شماره دیگری تعویض شود؟ آیا این مسئله نکته خاصی دارد؟
لطفا من رو در این مورد راهنمایی کنید.
با تشکر

پی نوشت: عذر می خواهم اگر خیلی نا واضح توضیح دادم.

maysam.m
شنبه 27 آذر 1389, 11:51 صبح
با سلام

برای اینکه کاری کنید که اگر ساب دامینی وجود نداشت چنین پیغامی بزند باید روی هاست شما قابلیت wilcard dns فعال شده باشد.
wilcard dns قابلیتی است که با آن میتوان ساب دامین مجازی ساخت یا کاری کرد تمام ساب دامینها به دامین اصلی متصل شوند و ..

الگوریتم کار هم ساده با استفاده از htaccess آدرس ها را با نام وبلاگشان تبدیل به ساب دامین مجازی میکنیم و سپس در دیتابیس چک میکنیم اگر چنین وبلاگی وجود نداشت پیغام مورد نظرمون رو قرار میدهیم!

موفق باشید

Slytherin
شنبه 27 آذر 1389, 13:31 عصر
ممنون از جوابتون،
فقط از کجا باید فهمید که هاست قابلیت wilcard dns را دارد و اگر هاست دارای همچین قابلیتی باشد معمولا در کدام قسمت از پنل قرار دارد؟

Mr FTHEL
شنبه 27 آذر 1389, 19:35 عصر
ممنون از جوابتون،
فقط از کجا باید فهمید که هاست قابلیت wilcard dns را دارد و اگر هاست دارای همچین قابلیتی باشد معمولا در کدام قسمت از پنل قرار دارد؟
از مدیر هاستینگ بپرس

maysam.m
شنبه 27 آذر 1389, 23:53 عصر
ممنون از جوابتون،

معمولا هاست های اشتراکی در آنها همچین قابلیتی فعال نیست و احتمال پایینی دارد که مدیر هاستینگ برای هاستهای اشتراکی چنین قابلیتی را فعال کند.
برای استفاده از این قابلیت شما باید یک سرور مجازی VPS یا یک سرور اختصاصی داشته باشید.

Slytherin
یک شنبه 28 آذر 1389, 06:12 صبح
معمولا هاست های اشتراکی در آنها همچین قابلیتی فعال نیست و احتمال پایینی دارد که مدیر هاستینگ برای هاستهای اشتراکی چنین قابلیتی را فعال کند.
برای استفاده از این قابلیت شما باید یک سرور مجازی VPS یا یک سرور اختصاصی داشته باشید.

ممنون از پاسخ کاملتون،
من البته سایتم در حدی نیست که همچین مطلبی چندان براش مهم باشه فقط می خواستم در مورد این موضوع اطلاعات داشته باشم که البته شما راهنمایی کامل نمودید.
در مورد wilcard dns با پشتیبانی تماس گرفتم، دروغ یا راستش رو نمی دونم اما گفت از عید فعال می کنیم!
باز هم ممنون