PDA

View Full Version : به نظر شما چه قیمتی مناسب این پروژه هست ؟

cjNet
شنبه 27 آذر 1389, 11:04 صبح
سلام به همه دوستان

قیمت انجام پروژه ای با مشخصات زیر چقدره ؟

شرح پروژه :
این پروژه قراره تقریبا همون کار Rss Reader رو انجام بده . ما یک وب سایت ( یا همون سرور ) و یک WinApp که قراره کلاینت وب سایت مون باشه باید ایجاد کنیم .
در وب سایت ما Rss های سایت ها مختلف رو گردآوری می کنیم و WinApp با وصل شدن به وب سایت می تونه از اون Rss ها استفاده کنه. ( هم وب سایت و هم WinApp رو من باید ایجاد کنم ) .

امکانات کلی پروژه در عکس زیر مشخص شده:

63762

حالا من از دوستان چند تا سوال داشتم :

1. چه قیمتی مناسب این پروژه هست ؟ ( قیمت وب سایت و WinApp رو اگه جدا از هم بگید ممنون میشم ) .

2.یه برنامه نویس متوسط حدودا در چه زمانی می تونه این پروژه رو انجام بده ؟

اگه نکته ای مرتبط با بحث هست که من ذکر نکردم خوشحال میشم یادآوری کنید ...

ممنون از همتون :لبخندساده:

CodeMasterX
سه شنبه 30 آذر 1389, 20:56 عصر
دوست عزیز، هیچ اطلاعاتی درباره مشخصات پروژه ندادی شما.

تعیین قیمت نرم افزار اطلاعات دقیق و کامل درباره پروژه می خواد و نهایتا هم عملا توافقی هست (حد اقل تو ایران که اینجوریه).
مدت زمان لازم برای پیاده سازی پروژه هم بستگی به تکنولوژی های مورد استفاده، متودولوژی ها و تخصص برنامه نویس (یا تیم پروژه) داره.

شما لطفا اطلاعات فنی و کامل تری از پروژه ارائه بدین تا بشه مشخص تر درباره این فاکتورها بحث کرد.

موفق باشید :لبخندساده:

razavi_university
پنج شنبه 02 دی 1389, 22:29 عصر
جناب CodeMasterX (http://barnamenevis.org/member.php?34556-CodeMasterX) درست می فرمایند، هیچ جزئیاتی از پروژه ذکر نکردید.

لطفا موارد زیر مشخص نمایید:

تکنولوژی مورد استفاده سمت سرور
تکنولوژی مورد استفاده سمت کلاینت
بانک اطلاعاتی سمت سرور
بانک اطلاعاتی سمت کلاینت
امکاناتی که برای مدیریت برنامه تحت وب روی آن ارائه می کنید
امکانات کاربر روی برنامه کلاینت

مهدی رحیم زاده
شنبه 04 دی 1389, 07:24 صبح
1. چه قیمتی مناسب این پروژه هست ؟ ( قیمت وب سایت و WinApp رو اگه جدا از هم بگید ممنون میشم ) .

2.یه برنامه نویس متوسط حدودا در چه زمانی می تونه این پروژه رو انجام بده ؟
با سلام
همونطور که دوستان عزیز فرمودند شما باید یک سری اطلاعات تکمیلی در مورد پروژتون رو بگید تا بشه قیمت داد. زمان انجام پروژه هم که باز خودش به یک سری عوامل بستگی داره. اون رو هم دوستان گفتند اما باز هم مسائلی مونده که شما باید مد نظر قرار بدید.
ببین دوست من به عنوان مثال ممکنه که هزینه طراحی این نرم افزار برای من Nريال باشه و برای شما N+M ريال پس این موضوع رو هم مد نظر قرار بدین+ خیلی مسائل دیگه .
مثلاً این که طرف قرارداد شما امنیت برنامش چقدر براش مهمه و ...
بنده نباید این موارد رو میگفتم چون دوستان گفته بودند اما چون تاکید کرده بودید گفتم.
موفق و پیروز باشید

cjNet
شنبه 04 دی 1389, 15:08 عصر
سلام به همه دوستان .

اون شرکتی که این پروژه رو می خواست همین اطلاعات رو درباره پروژه به من داده ...
من از اونها در خواست اطلاعات بیشتر کردم ، به محض اینکه گرفتم با شما در میان می ذارم .

ممنون از همتون :لبخندساده: .