ورود

View Full Version : كند بالا آمد سيستم با دامين

naimeh
شنبه 27 آذر 1389, 12:22 عصر
با شبكه اي كار مي كنم كه سيستم ها با دامين به سرور وصل شده اند و هر كس با يوزر و پس خود وارد مي شه
رو دو تا سيستم ويندوز جديد نصب كردم از اون به بعد اون دوتا هر كدون نيم ساعت طول مي كشه تا سيستم بياد بالا ولي با همون يوزر و پس روي سيستم هاي ديگه مشكل ندارم
لطفا راهنمايي كنيد

razeghi_loved
شنبه 27 آذر 1389, 16:43 عصر
هر کدوم نیم ساعت یکم پیاز داغ زیاد نکردی
یه بار از دامین در بیار دوباره عوض دامین کن

naimeh
شنبه 27 آذر 1389, 20:00 عصر
سلام به جان خودم راست می گم توقسمت لود کردن تنظیمات نیم ساعت شاید بیشتر طول بکشه
این کارو که شما گفتید انجام دادم ولی باز همون طور بود
نمی دونم مشکل کجاست فقط می دونم به سرور ربطی نداره

razeghi_loved
شنبه 27 آذر 1389, 22:33 عصر
سرعت شبکه رو چک کن شاید کابلشون مشکل داره شاید پورت سویچ مشکل داره شاید هم ویندوزت مشکل داره راستی از چه ویندوزی استفاده می کنی؟

naimeh
یک شنبه 28 آذر 1389, 08:01 صبح
سلام از ويندوز (service pack 3) استفاده مي كنم mrt ، كابل و سرعت مشكلي نداره چك شده
خيلي كارم گيره
دستتون درد نكنه

razeghi_loved
دوشنبه 29 آذر 1389, 07:31 صبح
روی بقیه سیستم ها هم SP3 نصب هست؟
یعنی همون ویندوزی نصب هست که روی بقیه سیستم ها نصب هست؟
در ضمن اگر در شبکه اینترنت استفاده می کنی و یکسری اطلاعات مهمی داری یه چیزی می گم بین فقط خودمون دو تا کسی با خبر نشه هیچ وقت از ویندوز فارسی و دست کاری شده استفاده نکن حتی اگر طرف برادرت باشه این آقای MRT یعنی هموم محمد رضا ... دوست دوست یکی از دوستانم هست اما من هیچ وقت ویندوزهایش رو سیستم خودم نصب نمی کنم چون م شه به سورس ویندوز فایل اضافه کرد و هیچ آنتی ویروسی نمی تونه شناسی کنه
شما برو از سایت خود ماکروسافت ویندوز دانلود که بعد کرک کن اینطوری خیلی بهتره

sam_lenon
دوشنبه 29 آذر 1389, 11:04 صبح
يه خورده عجيبه !
البته اينجور كه من متوجه شدم
يعني بقيه سيستم ها راحت روي دامين لاگين مي كنند و اين دو سيستم مشكل دارند !!!
اگر مشكل از كابل و و سوييچ هات نباشه احتمال 100 در صد ميدم كه از خود ويندوز هاست
يه نسخه ديگر از ويندوز رو امتحان كن
ضمنا بررسي كن كه ساعت سيستم ها با ساعت سرورهات يكي باشه

naimeh
دوشنبه 29 آذر 1389, 17:07 عصر
من ویندوز عوض کردم مشکل از ویندوز بود یا نه نمی دونم ولی این زمان به 5 دقیقه تبدیل شد باز خیلی خوبه اما تو سیستم اداری باز زیاده و معمولا پذیرفته نیست
فقط مونده همون ساعت ها که باید چک بشه
حالا باز خودم بررسی می کنم اگر کشفش کردم حتما بیان می کنم که یه تجربه باشه
با سپـــــــــــــــــــاس هم از اقای razeghi_love و Sam_lenon

online_mansoor2007
سه شنبه 30 آذر 1389, 10:59 صبح
بعد از مدت ها (چند ماهی میشه !) که به دلیل برخی مشکلات نبودم امروز رسماً به انجمن برگشتم !
سلام
برای شروع به این تاپیک اومدم .

دوست عزیز مشکل از این مواردی که دوستان فرمودند و خودتون نیز اشاره کردید به هیچ عنوان نیست .
برای حل مشکل بر روی کلاینت ها dns را برابر با IP سرور اکتیو دایرکتوری قرار بده مشکل حل خواهد شد .

موفق باشید .

razeghi_loved
سه شنبه 30 آذر 1389, 17:09 عصر
ب
برای حل مشکل بر روی کلاینت ها dns را برابر با IP سرور اکتیو دایرکتوری قرار بده مشکل حل خواهد شد .

اگر این کار رو نکرده پس چه طوری به دامین جوین شده؟:متفکر:
مگر می شه DNS روی اکتیو نباشه اون وقت کلاینت جوین به دامین بشه یکی از مهمترین شرطها همین DNS می باشد نه مشکل همون ویندوز بود البته اون تاخیر 5 دقیقه ای هم به قول دوستمان اشاره کرد درسته مربوط به ساعت دامین و کلاینت می شه اگر یکی باشند مشکلی نیست

naimeh
چهارشنبه 01 دی 1389, 08:07 صبح
اول با سپـــــــــــــــــــــــ ـــــاس فــــــــــــــــــــــــ ــــروان
مشکل من دقیقا همون dns بود یکی بهم گفته بود dns شرکت خدمات اینترنت وارد کن ولی باقی سیستم ها با dns شرکت کار می کنن
راستش مشکل Dns یکی از دوستان خوبمون خارج از نت به من گفت به هر حال اگر onlin..... همون دوستمونه بازم یک دنیا ممنون
و ضمنآ ساعت سیستم بعد از اولین لاگین با دامین مطابق سرور تنظیم می شه و نیازی به تنظیم دستی نیست

razeghi_loved
چهارشنبه 01 دی 1389, 08:16 صبح
یه سوال اینجا برای من پیش اومده یعنی شما بعد از جوین کردن کلاینت به دامین DNS رو تغییر دادی یا قبل از جوین چون امکان ندارد قبل از جوین کردن کلاینت DNS شما چیز دیگر جز DNS سرور اکتیو شما باشد ؟حالا یکم این مسله رو باز کن ببینم چی خبره؟

online_mansoor2007
چهارشنبه 01 دی 1389, 08:32 صبح
سلام.
این موضوع هیچ ربطی به ساعت و این حرفا نداره ! اگه شبکه ای 1000 تا سیستم داشته باشه ادمین شبکه باید بره ساعت 1000تا سیستم را تنظیم کنه تا بتونن جوین کنن ؟! این اصلاً منتطقی نیست .

razeghi_loved
چهارشنبه 01 دی 1389, 10:39 صبح
نه نباید بره 1000 تا سیستم رو این کار رو براش بکنه باید یه time server راه اندازی کنه که تو قسمت DHCP وجود دارد این جریان کند بودن به خاطر اختلاف ساعت کلاینت با سرور رو هم می تونید خودتون تست کنید هم می تونید در کتاب شبکه MSCE ماکروسافت مطالعه کنید
حالا خارج از اینها هنوز من جوابم رو نگرفتم
یه سوال اینجا برای من پیش اومده یعنی شما بعد از جوین کردن کلاینت به دامین DNS رو تغییر دادی یا قبل از جوین چون امکان ندارد قبل از جوین کردن کلاینت DNS شما چیز دیگر جز DNS سرور اکتیو شما باشد ؟حالا یکم این مسله رو باز کن ببینم چی خبره؟

naimeh
چهارشنبه 01 دی 1389, 19:16 عصر
من قبل از جوین کردن کلاینت به دامین Dns تغییر داده بودم و بعدش هیچ تغییری ندادم ولی باز دامین بالا می امد اما با تاخیر

razeghi_loved
چهارشنبه 01 دی 1389, 23:40 عصر
اگر امکان دارد از این کار یه فیلم تهیه کن و برای من بزاری ممنون می شم چون دارم شاخ در میارم

naimeh
جمعه 03 دی 1389, 12:00 عصر
سلام دوست عزیز
میشه بگید از چی فیلم تهیه کنم و بزارم؟

razeghi_loved
جمعه 03 دی 1389, 19:39 عصر
از اینکه وقتی DNS کلاینت مثلا 4.2.2.4 هست و شما تازه می خواهیم اون رو جوین به دامین کنید؟ چون من نه تئوری نه عملی جایی ندیدم این کار انجام بشه و باید ای پی DNS اکتیو رو قرار بدی

sam_lenon
دوشنبه 06 دی 1389, 18:43 عصر
با سلام

بنده هم با این دوستمون کاملا موافقم
چه جور ممکنه شما بدون تنظیم dns وارد دامین بشید
این اصلا امکان نداره ، والا من ادعایی ندارم ولی حداقا با خوندن 2 تا کتاب می دونم که برای ورود به دامین نیاز به آدرس DNS SERVER اون شبکه داریم تا عملیات تحلیل نام صورت بگیره.
با اینکار شما در DNS SERVER دارای یک A رکورد می شی و ضمنا اگه دوست داری می تونی وارد DNS بشید و رکورد که همون Computer nameخودتون رو ببینید.
مسئله بعدی اینه که شما IP سیستم هایی رو که می خوان وارد دامین بشن دستی Set کردی یا از DHCP Server آی پی گرفتن
این نکته وجود داره که اگر شما آی پی رو دستی SET کردی شاید در قسمت DNS ابتدا آی پی 4.2.2.4 رو دادی بعد در قسمت Alternate اومدی آی پی DNS SERVER دامین خودتون رو دادی
با اینکار ابتدا تحلیل نام از طریق اینترنت صورت می گیره و زمانی طول میکشه بعد که جواب منفی میگیره میاد و دی ان اس جایگزین رو بررسی می کنه.

razeghi_loved
دوشنبه 06 دی 1389, 22:51 عصر
با سلام

بنده هم با این دوستمون کاملا موافقم
چه جور ممکنه شما بدون تنظیم dns وارد دامین بشید
این اصلا امکان نداره ، والا من ادعایی ندارم ولی حداقا با خوندن 2 تا کتاب می دونم که برای ورود به دامین نیاز به آدرس DNS SERVER اون شبکه داریم تا عملیات تحلیل نام صورت بگیره.
با اینکار شما در DNS SERVER دارای یک A رکورد می شی و ضمنا اگه دوست داری می تونی وارد DNS بشید و رکورد که همون Computer nameخودتون رو ببینید.
مسئله بعدی اینه که شما IP سیستم هایی رو که می خوان وارد دامین بشن دستی Set کردی یا از DHCP Server آی پی گرفتن
این نکته وجود داره که اگر شما آی پی رو دستی SET کردی شاید در قسمت DNS ابتدا آی پی 4.2.2.4 رو دادی بعد در قسمت Alternate اومدی آی پی DNS SERVER دامین خودتون رو دادی
با اینکار ابتدا تحلیل نام از طریق اینترنت صورت می گیره و زمانی طول میکشه بعد که جواب منفی میگیره میاد و دی ان اس جایگزین رو بررسی می کنه.

به نکته کاملی اشاره کردی؟

naimeh
سه شنبه 07 دی 1389, 19:45 عصر
من برای DNS ،Dns شرکت شاتل رو وارد کرده بودم