ورود

View Full Version : کامپوننتی شبیه TreeView

MOJTABAATEFEH
شنبه 27 آذر 1389, 19:47 عصر
سلام دوستان عزیز آیا میدونید این کامپوننتی رو که مشخصاتش رو مینویسم چیه؟ (اسمشو نمیدونم)
شبیه TreeView است با این تفاوت که جلوی هر آیتمش یک Checkbox داره که هر آیتم جداگانه می تونه انتخاب بشه و اگر یکی از آیتم های سر گروه انتخاب کنیم تمام آیتم های زیر گروه هم انتخاب میشن و بلعکس و می توان جداگانه آیتم های انتخاب شده و انتخاب نشده را تشخیص داد (یک چیزی شبیه موقعی که می خواهیم برخی نرم افزارها رو به صورت Custom نصب کنیم)

با تشکر

vcldeveloper
شنبه 27 آذر 1389, 21:36 عصر
کامپوننت های مختلفی ممکنه همچین قابلیتی داشته باشند. یکی از اون ها که رایگان هست و قابلیت های بسیار زیادی هم داره، Virtual TreeView هست. این کامپوننت میتونه قابلیت های مختلف یک TreeView و یک ListView را داشته باشه. از نظر سرعت هم سریعترین TreeView موجود هست. البته کار کردن باهاش به سادگی کار کردن با TreeView معمولی نیست، و مکانیزم آن کاملا متفاوت هست. باید وقت بزارید و راهنمای اون و مثال هاش رو مطالعه کنید.

hamid-nic
شنبه 27 آذر 1389, 22:28 عصر
سلام دوستان عزیز آیا میدونید این کامپوننتی رو که مشخصاتش رو مینویسم چیه؟ (اسمشو نمیدونم)
شبیه TreeView است با این تفاوت که جلوی هر آیتمش یک Checkbox داره که هر آیتم جداگانه می تونه انتخاب بشه و اگر یکی از آیتم های سر گروه انتخاب کنیم تمام آیتم های زیر گروه هم انتخاب میشن و بلعکس و می توان جداگانه آیتم های انتخاب شده و انتخاب نشده را تشخیص داد (یک چیزی شبیه موقعی که می خواهیم برخی نرم افزارها رو به صورت Custom نصب کنیم)

با تشکر
سلام
در مجموعه ی Raize سربرگ Raize List شی RzCheckTree همان چیزی است که شما دنبالش می گردید.
موفق باشید .

kamran_dev
چهارشنبه 22 دی 1389, 15:53 عصر
یکی از اون ها که رایگان هست و قابلیت های بسیار زیادی هم داره، Virtual TreeView هست

از RTL پشتیبان می کنه ؟ اگر بصورت دستی راست به چپ کنیم مشکلی براش بوجود نمیاد؟

در مجموعه ی Raize سربرگ Raize List شی RzCheckTree همان چیزی است که شما دنبالش می گردید.

من با این کامپوننت کار کردم اما مشکلی که وجود داره عدم پشتیبانی صحیح از RTL هست (راست به چپ) بصورت دستی این کارو کردم اما تیک مربوط به هر CheckBox نیز بر عکس میشه
آیا راه حلی برای این مشکل سراغ دارید ؟

mohsen24000
چهارشنبه 22 دی 1389, 16:40 عصر
ElTree بهترین برای این کاره...
راست به چپ هم پشتیبانی میکنه...
قابلیتهای خیلی خوبی هم داره و من در برنامه هام تا حالا از اون استفاده کردم و اون چیزی رو هم که اشاره کردی رو ساپورت میکنه...

kamran_dev
چهارشنبه 22 دی 1389, 17:17 عصر
از کجا می شه این کامپوننت رو گیر آورد ؟
تجاری هسات یا رایگانه؟

kamran_dev
چهارشنبه 22 دی 1389, 17:41 عصر
البته کار کردن باهاش به سادگی کار کردن با TreeView معمولی نیست، و مکانیزم آن کاملا متفاوت هست. باید وقت بزارید و راهنمای اون و مثال هاش رو مطالعه کنید.

من این کامپوننت رو نصب کردم و با استفاده از مقالاتی که همراهش بود تا حدودی باهاش کار کردم
یه سوال؟ واسه اینکه بخواهیم Caption هر Node رو بهنگام ایجاد آن تعیین کنیم چطور باید عمل کنیم؟
و برای بدست آوردن مقادیر بولی نود ها (Checked) چه راهی رو پیشنهاد می کنید؟

mohsen24000
چهارشنبه 22 دی 1389, 18:01 عصر
eltree component

kamran_dev
چهارشنبه 22 دی 1389, 18:39 عصر
دوست خوبم ممنون از زحمتی که کشیدید اما من با دلفی 2010 کار می کنم و این نسخه شما تا دلفی 7 رو ساپورت می کنه.

bootshow
سه شنبه 05 بهمن 1389, 05:23 صبح
یه سری به اینجا (http://www.torry.net/pages.php?id=536) بزن