ورود

View Full Version : سوال: دستوری برای باز کردن برنامه اکسسی که دسترسی به اطلاعاتش را برنامه نویس بسته

iman-gh
یک شنبه 28 آذر 1389, 00:50 صبح
سلام بر دوستان من هرچه بین باقی تاپیکا گشتم جواب سوالم را پیدا نکردم.
سوال من این است:
یه برنامه اکسس دارم که کلیه فرمها و جداول و اطلاعاتش بسته شده یعنی هر کاری میکنم نمیتونم به جداول و فرمها را باز کنم. میخواستم ببینم دستوری وجود داره که بتوان با آن این اطلاعات را آورد.
در ضمن برای اینکه کسی نتونه برنامه های نوشته شده را باز کنه کدی وجود داره.

mohamad goodarzi
یک شنبه 28 آذر 1389, 08:51 صبح
باسلام
توصيه مي شود بانرم افزار مشابه Passware Kit Enterprise 9.3برنامه را باز كنيد تمامي پسورد ها را مشخص و پسورد ورود به كد نويسي را تغيير مي دهد

RESMAILY
یک شنبه 28 آذر 1389, 08:56 صبح
به نام خدا
با سلام. اگر برنامه هنوز بافرمت mdb است موقع اجرا كليد shift را نگهداريد تا به هدف برسيد. اگر نشد بايد از درون يك برنامه ديگر ابتدا يك ماكروي Autoexec بسازيد و آكشن را runcommabd StartupProperties قرار دهيد. سپس آن را به داخل برنامه مزبور export كنيد وقتي برنامه اجرا شود پنجره استارآپ را به ميل خود تنظيم كنيد و غيره.

mohamad goodarzi
یک شنبه 28 آذر 1389, 09:15 صبح
با تشكر از RESMAILY
وقتي براي محيط برنامه نويسي پسورد گذاشته شده باشد نه فرمها و گزارشات اكسپورت نمي شود وفقط بايد پسورد را وارد نمايم چون پسورد را نمي دانيم نرم افزاري نياز است پسورد را آشكاركند

RESMAILY
یک شنبه 28 آذر 1389, 09:30 صبح
به نام خدا
با سلام. با پوزش من از مطلب برداشت پاسورد نكرده بودم. در اينصورت بايد از برنامه اي كه شما توصيه كرده ايد استفاده شود.