ورود

View Full Version : سوال: کنترل رویداد های وب نظیر Refresh,Back,Forward,Form Close

omidghadiri
یک شنبه 28 آذر 1389, 09:18 صبح
باسلام و عرض خسته نباشید

یک مشکل بسیار بزرگ بنده در زمینه وب در کنترل رویداد های Refresh,Back,Forward,Form Close هست که متأسفانه نمیتونم کنترل کنم ، لطفا اگر مدیران سایت و یا کاربران محترم اطلاع دارند لطف کنن که کمک کنن چون این مشکل نه تنها برای بنده بلکه برای دوستانی که خیلی در زمیه وب فعالیت میکنن به این موضوع برخوردن و دچارمشکل شدن .

اگر چنانچه از کدهای C#.Aspx استفاده کنید برای حل این مشکل ممنون میشم.

sokote_bi_payan
یک شنبه 28 آذر 1389, 12:06 عصر
به نام خدا
سلام
تو چیه اینها مشکل دارید - تا جایی که می دونم اونها سمت مرورگر هست و کنترلی هم نمیشه کرد

omidghadiri
یک شنبه 28 آذر 1389, 12:35 عصر
با تشکر از پاسخ شما

ببینید مثلا کاربری وارد سایت میشه و اون قسمت از نظر امنیت در درجه بسیار بالائی برخوردار هستش و شما میخواید وقتی برای بار اول که وارد سایت بشه یک URL باقی بمونه و بعد از اینکه دکمه Back روکه بزنه دیگه اون URL پاک بشه .حالا بنده تمامی متدها خالی کردن کش رو انجام دادم و اینکه مثلا شما قصد دارید که بعد از بستن سایت Session های باقی مونده از بین بره
حالا تنها راه باقی مونده استفاده از کدهائی نظیر کنترل رویدادهای اشاره شده .

mehrdad201
یک شنبه 28 آذر 1389, 13:32 عصر
تا جاییکه من میدونم همه رویدادهای طرف مرورگر رو نمیشه کنترل کرد

اما بستن صفحه سایت رو میشه با جاوااسکریپت کنترل کرد. البته اگه کاربر جاوا اسکریپت رو غیر فعال نکرده باشه شما باید موقعی که ایونت کلوز شدن صفحه اتفاق میفته یه تابه سرور ساید (یه وب متد) رو فراخوانی کنید

موقعی هم که سشن خودش بسته بشه خب اینجا هم دست شما باز هست چون سرور ساید هست.

ولی زیاد روی کنترل کامل مرورگر فکر میکنم نمیشه حساب کرد.

omidghadiri
یک شنبه 28 آذر 1389, 15:48 عصر
با تشکر از پاسخ شما.

ولی نظر بنده اینطورنیست به این علت ، نظرم رو با یک مثال ساده شروع میکنم:
به عنوان مثال ، مراحل بازگردانی کلمه عبور ایمیل در یاهو

مرحله اول :
زمانی که شما وارد مرحله اول میشید یک بار آی دی خود رو وارد میکنید و بعد کد امنیتی را وارد میکنید وبعد وارد مرحله دوم میشید.

مرحله دوم :
زمانیکه وارد میشید به صفحه آدرس صفحه به https://edit.yahoo.com/forgot تبدیل خواهد شد.

حالا زمانی که یک صفحه از مرورگر را وارد میکنید بدون اینکه صفحه ای که وارد مرحله دوم شده ببندید یا Back را بزنید ، همان آدرس یعنی https://edit.yahoo.com/forgot را وارد میکنید خود به خود وارد صفحه اول میشه بدون اینکه Rout بشه به جائی و ... ، تا جائی که مشخص هست بدون هیچ گونه جاوا اسکریپتی و با کد نویسی این کار رو انجام میدهند.

----------------------------------------------------------
حالا سئوال بنده این هست که اگر این اتفاق در سایت یاهو می افته ، چطور این امر میسر میشه .

با تشکراز همه دوستان و مدیران محترم

omidghadiri
یک شنبه 28 آذر 1389, 22:08 عصر
لطفا از کاربران گرامی و یا مدیران محترم ، بنده رو راهنمائی کنن چون خیلی به کمک دوستان نیاز دارم.