ورود

View Full Version : اتصال به دیتابیس به صورت اتوماتیک!

pro_mvb
یک شنبه 28 آذر 1389, 15:45 عصر
سلام من یه سوال دارم
من میخوام یه برنامه بنویسم که باید یک دیتابیس کریت کنه و وقتی کریت کرد بره به صفحه بعدی و اون صفحه به طور اتوماتیک با دیتابیس ساخته شده ارتباط برقرار کنه.
بعنی در کلاس دوم برنامه باید یک طوری کانکت بشم به دیتابیسی که ساخته شده تا بتونم درونش تیبل رو ایجاد کنم.
من خودم یه فکری به نظرم رسیده اما میخوام ببینم راه بهرتی هست یا نه!؟:متفکر:
ممنون

javaphantom
یک شنبه 28 آذر 1389, 21:52 عصر
سلام من یه سوال دارم
من میخوام یه برنامه بنویسم که باید یک دیتابیس کریت کنه و وقتی کریت کرد بره به صفحه بعدی و اون صفحه به طور اتوماتیک با دیتابیس ساخته شده ارتباط برقرار کنه.
بعنی در کلاس دوم برنامه باید یک طوری کانکت بشم به دیتابیسی که ساخته شده تا بتونم درونش تیبل رو ایجاد کنم.
من خودم یه فکری به نظرم رسیده اما میخوام ببینم راه بهرتی هست یا نه!؟:متفکر:
ممنون

اگر می خوای با جاوا این کارو انجام بدی باید بری سراغ JDBC دیگه.

با اون database ی که می خوای کار کنی دستور می زنی برات schema درست می کنه.

توی schema برات table درست می کنه و و و

همش بر می گرده به script نویسی مربوط به اون database

pro_mvb
یک شنبه 28 آذر 1389, 22:23 عصر
jdbc که رفتم سراغش . دیتابیس رو هم کریت میکنم اما سوالم اینجاست :
مثلا 500 نفر اومدن ، هر کسی یه دیتابیس کریت کرد . خوب وقتی میره به صفحه بعدی باید به همون دیتابیس کی شخص کریت کرده وصل بشه.
من به نظر خودم این رسید که همونجا که دیاتابیس رو میسازه بعدش بیاد یک سرچ بزنه که کل دیتبایس های موجود رو پیدا کنه بعد بیاد آخرین دیتابیس که ساخته شده رو اسمشو برگردونه ، اسم رو بریزیم درون یک متغیر و مثلا یک طوری پاسش بدیم به کلاس بعدی و در اونجا متغیر رو بذاریم درون کانکشن odbc .
چطوره؟؟؟

javaphantom
دوشنبه 29 آذر 1389, 07:55 صبح
jdbc که رفتم سراغش . دیتابیس رو هم کریت میکنم اما سوالم اینجاست :
مثلا 500 نفر اومدن ، هر کسی یه دیتابیس کریت کرد . خوب وقتی میره به صفحه بعدی باید به همون دیتابیس کی شخص کریت کرده وصل بشه.
من به نظر خودم این رسید که همونجا که دیاتابیس رو میسازه بعدش بیاد یک سرچ بزنه که کل دیتبایس های موجود رو پیدا کنه بعد بیاد آخرین دیتابیس که ساخته شده رو اسمشو برگردونه ، اسم رو بریزیم درون یک متغیر و مثلا یک طوری پاسش بدیم به کلاس بعدی و در اونجا متغیر رو بذاریم درون کانکشن odbc .
چطوره؟؟؟

اول از همه شما می تونید با زدن query لیست تمام schema ها و table های مربوط رو بدست بیاری. برای اینکه بدونی باید دنبال کدوم shema بری می تونی از یک فیلد یکتایی که برای کاربرت استفاده می کنی عمل جستجو را انجام بدی مثل username که معمولا یک فیلد unique هست.

pro_mvb
دوشنبه 29 آذر 1389, 12:48 عصر
فیلد یکتیی نداره ، من میخوام یک دیکشنری دسرت کنم.
دیکشنری به صورتی هست که کاربر میاد یک دیتابیس میسازه (در برنامه) بعد زبان هارو مشخص میکنه سپس کریت میکنه. برای همین ممکن n تا دیتابیس داشته باشیم. راهی میخوام که بتونم به آخرین دیتابیس ساخته شده وصل بشه. کلومن های تیبل دیتابیس هم میشن همان زبان ها مثلا فارسی و انگلیسی که در صفحه بعد باید مقدار دهی بشن.

pro_mvb
چهارشنبه 01 دی 1389, 11:22 صبح
مستر منتظر پست های مفیدتون هستم. بالاخره مسی رو ندارم که ازش سوال بپرسم جز شما. (الان میگه مگه زمان ما کسی بود؟؟ :D )

javaphantom
چهارشنبه 01 دی 1389, 12:22 عصر
مستر منتظر پست های مفیدتون هستم. بالاخره مسی رو ندارم که ازش سوال بپرسم جز شما. (الان میگه مگه زمان ما کسی بود؟؟ :D )

من نمی دونم چرا table ت رو update نمی کنی. آخه این چه حرکتی هست که باید schema مرتب درست کنی.

توی oracle می دونم که می تونی این مسئله رو که آخرین تغییرات چی بوده رو بدست بیاری ولی من بلد نیستم این سوال رو باید تو قسمتی بکنی که مربوطه پایگاه داده هاست. ولی کلا من از طراحیت سر در نمی یارم که این چه اجباریه که حه schema درست کنی

pro_mvb
چهارشنبه 01 دی 1389, 19:45 عصر
ببینین من میخواهم یک دیکشنری رو درست کنم که دمو این دیکشنری اینجاست www.keepinhead.com
شما نظرتون اینه که پس من چطور این دیکشنری رو پیاده سازی کنم. بالا توضیح دادم در موردش. اگرم خود برنامرو منت بذارین دانلود کنین ببینین بی نهایت ممنون میشم.

javaphantom
جمعه 03 دی 1389, 23:57 عصر
واقعیتش من فایل exe نمی تونم باز کنم ولی خوب امروز این کار رو کردم و برنامه رو دیدم. چیزی که من فهمیدم این بود که این بابا یک سری فایل با فرمت خاصی اطاعات رو ذخیره و بازیابی می کنه.
درست کردن database یا schema ربطی نداره من الان متوجه شدم که ما دونفر منظور هم رو از database اشتباه فهمیدیم. شما در تحلیل و طراحی نگاهت بسیار متفاوت و دور از ذهن من هست.
پیشنهاد من اینه که بیشتر در مورد ذخیره و بازابی اطلاعات مطالعه کنید. روشهای متفاوتی وجود داره برای نوشتن و خواندن اطاعات از فایل بصورت مستقیم.

pro_mvb
شنبه 11 دی 1389, 21:16 عصر
شرمنده من خیلیییییی دیر جواب دادم، من اینو یک نفر بهم داد تا پیاده کنم حالا این بابا توو فایل داره میخونه و مینویسه من میخوام با db این کارو کنم. امکانش هست مثل اون نوشت ؟

javaphantom
شنبه 11 دی 1389, 22:44 عصر
شرمنده من خیلیییییی دیر جواب دادم، من اینو یک نفر بهم داد تا پیاده کنم حالا این بابا توو فایل داره میخونه و مینویسه من میخوام با db این کارو کنم. امکانش هست مثل اون نوشت ؟

بله که ممکنه. چرا که نه. ولی اینکه مرتب هی بیایی schema درست کنی غلطه . رکورد update می کنند.
بستگی داره که چه جوری مدل کنی

pro_mvb
یک شنبه 12 دی 1389, 10:35 صبح
به نظرتون این چطور که مثلا یک schema خودمون بسازیم بعد هر کاربر وقتی بخواد یک دیکشنری بین 2تا زبان رو درست کنه یک تیبل کریت بشه و مثلا 2تا کلومن هاشم بشه اسم زبان ها مثلا فارسی انگلیسی و برای درج داده هم که یک دکمه مجزا بذاریم که به پرسه برای کدوم دیکشنری (درواقع اسم تیبل رو اینجا میپرسیم) میخوای داده وارد کنی و برای چه زبانیش(اینجا هم کلومن رو از کاربر میگیریم)
راه مناسبی هست؟ یا شما بهتر سراغ دارین؟
راستی این کار رو میشه web هم انجام داد؟