ورود

View Full Version : شروع برنامه نویسی سیستمی

Salah Sanjabian
یک شنبه 28 آذر 1389, 20:03 عصر
سلام خدمت تمامی دوستان.
میخواستم سیستمی کار کنم واز Win32 شروع کنم ، کتاب Microsoft - Programming Windows API 5th ماله Charles Petzold رو هم دانلود کردم .
البته یه کم مرددم. یکی بهم گفت باید ساختار ماشین و مفاهیمOS رو کامل بلد باشی.
می خواستم ببینم نظر دوستان که تو این کار حرفه ای هستن چیه؟
دوستان اگه لطف کنن و راهنمایی کنن ممنون میشم.

JaguarXF
یک شنبه 28 آذر 1389, 20:55 عصر
سلام خدمت تمامی دوستان.
میخواستم سیستمی کار کنم واز Win32 شروع کنم ، کتاب Microsoft - Programming Windows API 5th ماله Charles Petzold رو هم دانلود کردم .
البته یه کم مرددم. یکی بهم گفت باید ساختار ماشین و مفاهیمOS رو کامل بلد باشی.
می خواستم ببینم نظر دوستان که تو این کار حرفه ای هستن چیه؟
دوستان اگه لطف کنن و راهنمایی کنن ممنون میشم.

اینها کتابهای خوبی بود . خیلی سالها قبل که من هم ازشون استفاده میکردم .
اما "امروز" اگر به جای تو بودم و میخواستم شروع کنم به خوندن و انرژی و وقت گذاشتن و سرمایه گذاری : قبل از هر چیز بطور کامل تحقیق میکردم که ویندوز هشت داره چه سالی میاد . معماری 32 بیتی چه آینده ای خواهد داشت . معماری 64 بیتی کجاست الان . مسیر به کجاست . cloud computing در دو سال آینده - بالفرض دو سال زمان بگیره که تو مهارت پیدا کنی در اون زمینه - چه سهمی از بازار خواهد داشت و .... و بعدش تصمیم میگرفتم . وقت و عمر انسان است . مفت نیست.

Salah Sanjabian
یک شنبه 28 آذر 1389, 22:20 عصر
ممنون از توضیحاتتون.
میدونم که این کتاب آخرین ویرایشش سال 98 بوده.ولی خوب یکی از دوستام یه License Key برا یه نرم افزار
نوشته بود. واقعا به این میگن برنامه نویسی.
مطمئنا API های 32 بیتی واسه 64 بیتی جواب میده .
شاید فرقی داشته باشه با معماری 64 بیتی ولی بیس و پایه فکرکنم همون باشه
البته هدف من فقط Win 32 نیست. شاید تمرکز اصلی من C++ با Qt باشه ولی کنارش هم Win32
راستی کتاب Opreating System Modernنوشته تننباوم رو خوندین؟
خواهشا نظرتون رو بیان کنید

Salah Sanjabian
سه شنبه 30 آذر 1389, 22:52 عصر
دوستان ماهمچنان منتظریم:لبخندساده:

sh4mid
سه شنبه 30 آذر 1389, 23:08 عصر
سلام
یکی از این دو تا رو download کن

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51ERV3EQD6L._BO2,204,203,200_PIsitb-sticker-arrow-click,TopRight,35,-76_AA300_SH20_OU01_.jpg
یا

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51IhwUtBLgL._BO2,204,203,200_PIsitb-sticker-arrow-click,TopRight,35,-76_AA300_SH20_OU01_.jpg

بگردی پیدا میشه، نشد خبرمون کن از راههای دیگه بهت می رسونیمشون :قهقهه::قهقهه::قهقهه::قهقهه:: هقهه: