ورود

View Full Version : بررسی سایت و قالب

DES - Young
دوشنبه 29 آذر 1389, 09:37 صبح
با درود

دوستان تصمیم گرفتم از این به بعد هر هفته یک سایت یا قالب را در این تایپک معرفی کنم و همراه با تمامی دوستان از همه نظر مورد بررسی قرار دهیم و پیشنهادات، مشکلات و ... را بیان کنیم تا در عین کسب تجربه با نمونه قالبهای مختلف نیز آشنا شویم.

اگر از این تایپک 15 نفر حمایت کنند شروع به فعالیت میکنیم ( برای حمایت کافی است تشکر کنید )

مطمئنا این به نفع همه خواهد بود - منم نمیخوام تشکر جمع کنم میتونید پست بدید تو پست حمایت خودتونو بیان کنید

همچنان منتظر یاری سبزتان هستیم :لبخند:

Keramatifar
چهارشنبه 01 دی 1389, 13:08 عصر
کلیه پست های اضافه در این تاپیک حذف شد
در صورتیکه فعالیت مفیدی در این تاپیک صورت بگیره تبدیل به اعلان می شود و در بالای بخش نمایش داده خواهد شد.

DES - Young
جمعه 03 دی 1389, 00:29 صبح
درود

دوستان برای شروع فعالیت تصمیم گرفتم یکی از قالبهای قبلیمو که یه تمپلیت انگلیسی بود رو به فارسی تبدیل کنم و فکر کنم برای شروع فعالیت مناسب باشه.

ما تو این تایپک بر روی تمامی اجزای قالب ها کار و نظر میدهیم و هر کسی میتونه اونو توسعه و تغییر بده پس در این صورت نیازمند همکاری شما هستیم .

لطفا قالبهارو دانلود کنید و به صورت کامل مورد بررسی قرار دهید و نقاط ضعف و وقت آن را بیان کنید تا مورد بررسی دیگر دوستان قرار گیرد .این کار باعث میشه هر فرد به صورت حرفه ای بتونه اجزارو شناسایی و تحلیل کنه و سطح علمی و عملی خود را تقویت کند پس خواهشا حتی اگر نظر غیر عادی هم دارید بیان کنید ( البته با رعایت قوانین تالار )

اولین کار یک قالب مربوط به یک وبلاگ شخصی هست که به نام خودم ساختمش ( قالبها هیچگونه محدودیت کپی رایت نداشته و همه میتونن مورد استفاده قرار دهند )- تاجای که تونستم کدهارو پیچیده و ساده نوشتم و قالبو همراه با یکسری مشکلات و ... طراحی کردم که امیدوارم بعد از گذشت یک هفته بتونیم همگی اونو کامل و آماده کنیم

قالبو به صورت فایل زیپ فشرده کرده ام لطفا دانلود کنید

Keramatifar
شنبه 04 دی 1389, 18:46 عصر
در نگاه اول این موارد به نظرم رسید:
- از المنت های heading بیش از یکبار استفاده شده و ترتیب آنها نیز رعایت نشده که صحیح نیست، بعنوان مثال 2 المنت <h2> در صفحه دارید و یا المنت h3 و h4 ندارید و h6 دارید
- در css فقط از class selector استفاده شده در صورتیکه در مورد استایل هایی که فقط یکبار نیاز می شوند باید از ID Selector استفاده شود.
- باید برای منوها از کلاس های کاذب :hover , active, link, visited استفاده شود.
- روی استایل المنت های Input هم باید بیشتر کار بشه، با بقیه المنت های صفحه همخوانی ندارند
- همه استایل ها باید در css تعریف شوند و صفحه html باید خالی از استایل باشد.

مزایا:
- رنگبندی صفحه خوب به نظر میرسه
- تقسیم بندی صفحه خوب انجام شده
- Layout صفحه با Div طراحی شده

Mr FTHEL
شنبه 04 دی 1389, 20:39 عصر
با توجه به اینکه قالب انگلیسی بوده باید بهش news_box دو دیرکشنو ار تی ال میزاشتی direction:rtl
توی جزئیات نرفتم اما در کل از لکاظ طرای خوب بود اما سبزش یه کوچولو توی چشم میزد چون زیاد شده بود اما خوب بود
احساس میکنم منو های سمت راستت هم به هم نمیان از لحاظ گرافیکی
اما خوب بود موفق باشی
منتظر کار های بعدی هم هستم
راستی اینو اگر برای وبلاگ میزاری مثلا سرویس های بلاگ دهی به جز مال سایت خودت باید کد هارو با توه به اونا بنوسی

DES - Young
شنبه 04 دی 1389, 23:49 عصر
- همه استایل ها باید در css تعریف شوند و صفحه html باید خالی از استایل باشد.

درود
با تشکر از توجه شما
آیا جز اینکه سرعت صفحه رو تا حدودی کند میکند چه تاثیر دیگر دارد که شما تاکید بر خارجی بودن استایل دارید

DES - Young
شنبه 04 دی 1389, 23:53 عصر
توی جزئیات نرفتم اما در کل از لکاظ طرای خوب بود اما سبزش یه کوچولو توی چشم میزد چون زیاد شده بود اما خوب بود
احساس میکنم منو های سمت راستت هم به هم نمیان از لحاظ گرافیکی

درود
با تشکر از توجه شما
چه رنگی رو برای جایگزین کردن رنگ سبز پیشنهاد میکنید
به نظر من منوهای سمت راست در بهترین حالت رنگبندی و مکان قرار دارند شما نظر بهتری دارید؟ خوشحال میشویم ارائه بدید

DES - Young
شنبه 04 دی 1389, 23:58 عصر
دوستان نظرتون در مورد منوی پایین و کپی رایتش چیه؟ من احساس میکنم کمی خشکه آیا شماهم با نظر من موافقید؟

آقای کرامتی به نکته خوبی اشاره کردند، inputهای بخش عضویت در خبرنامه با عناصر دیگر همخوانی ندارند لطفا اگر کسی پیشنهاد بهتری داره بیان کنه .

با تشکر...

Mr FTHEL
یک شنبه 05 دی 1389, 09:55 صبح
درود
با تشکر از توجه شما
چه رنگی رو برای جایگزین کردن رنگ سبز پیشنهاد میکنید
به نظر من منوهای سمت راست در بهترین حالت رنگبندی و مکان قرار دارند شما نظر بهتری دارید؟ خوشحال میشویم ارائه بدید
کمرنگتر بشه بهتره برای منو ها منظورم اون خط چین های زیر منو دومی بود وگرنه از لحاظ رنگی و .... مشکلی نداره

Keramatifar
یک شنبه 05 دی 1389, 14:07 عصر
درود
با تشکر از توجه شما
آیا جز اینکه سرعت صفحه رو تا حدودی کند میکند چه تاثیر دیگر دارد که شما تاکید بر خارجی بودن استایل دارید
در صورتیکه از doctype های transitional استفاده کنید مشکلی نیست ولی به زودی این doctype ها منسوخ میشن و باید از doctype های strict استفاده شود و در این نوع صفحات اجازه استفاده از Attribute های مربوط به style رو ندارید.
برای اطلاعات بیشتر:
http://keramatifar.ir/ShowTopic.php?id=%2042

Slytherin
یک شنبه 05 دی 1389, 15:39 عصر
من اصلا در مباحث تحت وب وارد نیستم و اتفاقا در طراحی هم خیلی بد سلیقه هستم، تازه می خواهم HTML و برنامه نویسی تحت وب رو یاد بگیرم.
پس نظری که می دهم رو صرفا به عنوان یک کاربر در نظر بگیرید:
1.به نظر من رنگ های سبز و آبی با اینکه خیلی به هم شبیه هستند اما در این کار اصلا به هم نمی آیند، مثلا به نظر من اگر به جای رنگ آبی از سبز تیره استفاده می کردید و یا مثلا اگر به جای سبز از یک آبی کمرنگ و روشن استفاده می کردید شاید بهتر می شد...
2.وقتی موس را روی منو های بالای سایت می بریم رنگ آن به سفید تغییر می کند که همرنگ بک گراند هست، به نظر من این زیاد جالب نیست، من خودم به شخصه زمانی موس را روی لینکی قرار می دهم که بخواهم لینک را واضح تر ببینم...
3.به نظر من فونت کادر های عضویت در خبر نامه باید کمی بزرگتر شود، به نظر من سایز کادر ها با توجه به فونت فعلی کمی بزرگ است...
4.ظاهرا این قالب برای سایت های داینامیک طراحی شده است، در حال حاضر شکل کلی صفحه خوب به نظر می رسد اما با زیاد شدن تعداد پست ها صفحه چه شکلی خواهد شد؟ ای کاش یک نمونه هم مثلا با تعداد 10 پست می گذاشتید. اصلا صفحه بندی سایت به چه شکل خواهد بود؟
اینها نظرات شخصی من بود، خواهشا اگر جسارتی شد ببخشید.

DES - Young
یک شنبه 05 دی 1389, 16:29 عصر
من اصلا در مباحث تحت وب وارد نیستم و اتفاقا در طراحی هم خیلی بد سلیقه هستم، تازه می خواهم HTML و برنامه نویسی تحت وب رو یاد بگیرم.
پس نظری که می دهم رو صرفا به عنوان یک کاربر در نظر بگیرید:
1.به نظر من رنگ های سبز و آبی با اینکه خیلی به هم شبیه هستند اما در این کار اصلا به هم نمی آیند، مثلا به نظر من اگر به جای رنگ آبی از سبز تیره استفاده می کردید و یا مثلا اگر به جای سبز از یک آبی کمرنگ و روشن استفاده می کردید شاید بهتر می شد...
2.وقتی موس را روی منو های بالای سایت می بریم رنگ آن به سفید تغییر می کند که همرنگ بک گراند هست، به نظر من این زیاد جالب نیست، من خودم به شخصه زمانی موس را روی لینکی قرار می دهم که بخواهم لینک را واضح تر ببینم...
3.به نظر من فونت کادر های عضویت در خبر نامه باید کمی بزرگتر شود، به نظر من سایز کادر ها با توجه به فونت فعلی کمی بزرگ است...
4.ظاهرا این قالب برای سایت های داینامیک طراحی شده است، در حال حاضر شکل کلی صفحه خوب به نظر می رسد اما با زیاد شدن تعداد پست ها صفحه چه شکلی خواهد شد؟ ای کاش یک نمونه هم مثلا با تعداد 10 پست می گذاشتید. اصلا صفحه بندی سایت به چه شکل خواهد بود؟
اینها نظرات شخصی من بود، خواهشا اگر جسارتی شد ببخشید.
درود
دوست من نظراتی خوبی ارئه دادید
منوهارو یه مشکل کوچیک پیش اومد که یادم رفت بسازمش، وقتی موس روی گزینه های منوها میره همون کادر آبی رنگ زمینش میشه که متاسفانه یادم رفته بود درستش کنم.
به نظر من رنگ سبز مناسبتر از آبی هستش چون رنگ سبز در این قالب باعث میشه کابر بیشتر جذب محتویات ( مطالب ) میشه که این نیز امتیاز ویژه ای است.

با این نظرتون موافقم فکر کنم اگه تعداد پستها زیاد بشه فضای خالی بعد از منوهای کنارین زیاد بشه !!!
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ

ارائه نسخه جدید قالب که تغییراتش بسته به نظرات شما بود.
لطفا نسخه جدید قالب رو دانلود کنید و بازم با ارئه نظرات خود مارو یاری کنید.
ـــــــــــــــــــــــــ ـ
تغییرات :
1 : رفع اشکال زمینه منوهای بالای سایت.
2 : روشن تر شدن رنگ سبز زمینه.
3 : ویرایش label & input(text های بخش عضویت در خبرنامه.
4 : حذف تمامی استایل های داخلی.
5 : افزایش تعداد پستها برای تشخیص فضای خالی صفحه.
6 : اعمال تغییراتی روی منوهای سمت راست ( text-align:justify -- direction:rtl )

با تشکر....

Keramatifar
دوشنبه 06 دی 1389, 13:46 عصر
یک قالب باید Frame Weight داشته باشه، یعنی کاربر به محض ورود به سایت فوکوس دیدش روی بخشی از طرح جذب بشه
زمانیکه بیش از یک css در سایت دارید و هر دو در یک صفحه استفاده می شوند، باید css ها در css اصلی Import شوند، استفاده از چند css با استفاده از المنت link صحیح نیست
چند تا تغییر توی استایل های شما دادم و چند تا استایل هم اضافه کردم، میتونید با سلیقه خودتون تغییرش بدید

DES - Young
دوشنبه 06 دی 1389, 22:58 عصر
درد
حق با شماست
فیلدستی که برای بخش نمونه کارها انتخاب کرده اید نمایش یکسانی در مرورگرها ندارد !!

s2/mri
سه شنبه 07 دی 1389, 11:12 صبح
کارت عالیه
منم با نظر Mr FTHEL موافقم باید سبزش کمرنگ تر شه
بهتره برای بعضی از لینک ها title بذاری
کپی رایت هم عالیه،هرچند رعایت نمیشه

DES - Young
چهارشنبه 08 دی 1389, 00:29 صبح
درود
به زودی قالب جدید معرفی میشود از آقای کرامتی مدیر بخش خواهشمندم تایپکهای مربوط به قالب فعلی رو با هم ادغام کنند

با تشکر...

DES - Young
شنبه 11 دی 1389, 11:18 صبح
64389درود

دوستان همگی ببخشید وقت نکردم دیشب بزارمش تا یک هفته برای قالب قبلی به یک هفته و 1 روز تبدیل نشه خلاصه از همه معذرت میخوام.

قالب قبلی زیاد روش کار نشد من این مد نظرم بود که همگی سعی بر این داشتم که علاوه بر ارائه نظرات اونو ویرایش کنند تا سطح عملی شما تقویت شود.

این قالبو جز هدرش خودم ساختم و خیلی از قسمتهاش کم داره ( مثلا تگهای مربوط به موتورهای جستجو اعمال نشده، بعضی از باکساهای صفحه خالی هستند و ...) امیدوارم شما پس از دانلود به فکر ویرایش باشید( رنگبندیشو تغییر بدید مطالب اضافه کنید و... ) بعد اونو اینجا قرار بدید تا همگی در مورد کارهای شما نظراتمونو بیان کنیم و بانحوه تصمیم گیری عملی خود آشنا شوید.

دومین کار مربوط به یه قالب برای شرکتهای طراحی وب هست. نحوه قرار گیری کدها باعث سردرگمی تازکارها میشه البته اینو مد نظر داشتم به همین دلیل اینطوری طراحی کردم . دانلود کنید...