PDA

View Full Version : سوال: اتصال به سایت با استفاده از واسطه

razeghi_loved
دوشنبه 29 آذر 1389, 11:19 صبح
سلام دقیقاً نمی دونستم عنوان رو چی بزارم
سوال من این هست با توجه به عکس البته این عکس پروژه کلی هست ما من یه قسمت رو می خوام من سایت خودم رو روی فایل سرور قرار دادم و آدرس وب سرور رو روی فایل سرور قرار دادم یعنی در وب سرور هیچ سایتی وجود ندارد و لینک شده به فایل سرور برای امنیت بیشتر حالا من می خوام توسط ادمین یا کلاینت ها وب سایت رو ببینم وقتی مراجعه می کنم به وب سرور و آدرس رو وارد می کنم از من نام و رمز عبور می خواهد من فکر کردم اول رمز عبور وب سرور رو می خواهد که بهش دادم اما کار نکرد بعد رمز فایل سرور رو دادم باز هم کار نکرد مشکل از کجاست؟

newvadood
پنج شنبه 02 دی 1389, 14:43 عصر
کدام وب سرور چه نسخه ای؟
آیا iis است؟

به طور کلی به نظر من رسد که باید پروسسی از که iis وب سایت شما را ران می کند باید به فایل سرور دسترسی داشته باشد.

razeghi_loved
پنج شنبه 02 دی 1389, 18:18 عصر
iis ویندوز 2003 هست و هیچ تنظیماتی روشون نصب نیست هیچی حتی با استادم که security درس می خونم نشونش دادم نیم ساعت باهاش ور رفت آخر گفت باید برم تحقیق کنم ؟ خلاصه مشکل بزرگی بر خوردم نمی دونم چی کار کنیم البته این یه بخش کوچیک پروژه هست قرار اینها با صورت certificate به هم وصل شوند و کلی دردسر

newvadood
پنج شنبه 02 دی 1389, 18:36 عصر
آیا دسترسی به فایل سرور یه مجوز نیاز دارد؟

razeghi_loved
پنج شنبه 02 دی 1389, 22:17 عصر
مجوز چی؟
شما ببین ما وقتی \\ می زنیم به راحتی به هم دیگر دسترسی دارند و از نظر ارتباط و شییر کردن هیچ مشکلی نیست اما وقتی تو iis میاد از کلاینت یا حتی خود وب سرور که می خواهیم سایت رو ببینم ازم نام و رمز می خواد اما هیچ رمزی کار نمی کنه هیچی

newvadood
پنج شنبه 02 دی 1389, 22:29 عصر
وقتی \\ می زنی، از security context کاربری که لاگین کرده استفاده می شود
وقتی iis می خواهد وصل شود، از security context اکانتی استفاده می شود که پروسس iis در آن اجرا می شود.

تونستم منظورم را برسونم؟

razeghi_loved
جمعه 03 دی 1389, 19:37 عصر
آره فهمیدم حالا چی می کار می گی بکنم برای اینکه دسترسی به وب سایت داشته باشم

newvadood
شنبه 04 دی 1389, 10:45 صبح
خوب اگه authentation نداری و می خواهی اجازه دسترسی anonymous بدی باید به اکانت IUSR_machinename دسترسی به فایل های روی اون یکی ماشین را بدی

اگر authentication داری بسته به مدل authentication و ورژن iis و ... داستان فرق می کنه

razeghi_loved
شنبه 04 دی 1389, 13:22 عصر
گفتم iis نسخه 2003 هست یعنی نسخه 6 ببین یه چیزی بگم خیالت راحت بشه تمام اکانت ها رو دسترسی دادم اما باز کار نکرد

newvadood
شنبه 04 دی 1389, 14:15 عصر
وقتی این جوری کار می کنه که دسترسی ویزیتور های سایت anonymous باشه

اگه authentication داشته باشی بسته به نوع authentication فرق می کنه.

به هر حال کار می کنه