View Full Version : آموزش: چرا این کد جاوا اسکریپت بلافاصله بعد از لود شدن اجرا نمی شه؟
idocsidocs
دوشنبه 29 آذر 1389, 11:43 صبح
کد زیر بصورتی نوشته شده که وقتی روی کادر فکوس نکردیم توی کادر عبارت "جستجوی اعضا" نمایش داده می شه و وقتی روی کادر فکوس کنیم، عبارت "جستجوی اعضا" حذف می شه.
اما این کد یه مشکل داره:
دفعه اول که صفحه لود می شه این کد کار نمی کنه ولی از وقتی که برای بار اول روی کادر فکوس می کنم، کد بخوبی اجرا می شه.
<form id="form1" name="form1" method="post" action="search.php">
<input type="text" style="font-family:Tahoma"; name="textfield" id="textfield" onblur="value='جستجوی اعضا'" onfocus="value=''" />
</form>
چطور می تونم این مشکل رو حل کنم؟
hossin.esm
دوشنبه 29 آذر 1389, 12:01 عصر
<input type="text" style="font-family:Tahoma"; name="textfield" id="textfield" value='جستجوی اعضا' onblur="value='جستجوی اعضا'" onfocus="value=''" />
</form>
idocsidocs
دوشنبه 29 آذر 1389, 16:46 عصر
<input type="text" style="font-family:Tahoma"; name="textfield" id="textfield" value='جستجوی اعضا' onblur="value='جستجوی اعضا'" onfocus="value=''" />
</form>
مرسی، مشکل اولیه حل شد ولی یه مشکل دیگه بوجود اومد و اونم اینکه وقتی یه عبارت مثل "hossin.esm
" رو وارد می کنم و روی دکمه ارسال یا یه بخش دیگه از صفحه کلیک می کنم، دوباره مقدار value با 'جستجوی اعضا' برابر می شه.
hossin.esm
دوشنبه 29 آذر 1389, 18:19 عصر
<input type="text" style="font-family:Tahoma"; name="textfield" id="textfield" value='جستجوي اعضا' onblur="if(value==''){ value='جستجوي اعضا'}" onfocus="if(value=='جستجوي اعضا'){value=''}" />
</form>
idocsidocs
دوشنبه 29 آذر 1389, 18:41 عصر
<input type="text" style="font-family:Tahoma"; name="textfield" id="textfield" value='جستجوي اعضا' onblur="if(value==''){ value='جستجوي اعضا'}" onfocus="if(value=='جستجوي اعضا'){value=''}" />
</form>
مرسی از راهنماییتون، مشکلم حل شد.
یه سوال ازتون دارم: می شه بگید چه کتابهایی خوندید تا جاوا اسکریپت رو یادگرفتید؟ لطفا اسم نویسنده و سال انتشار کتاب ها رو هم بهم بگید.
سوال بعدی هم اینکه چه مدت طول کشید تا جاوا اسکریپت رو بگیرید؟
hossin.esm
دوشنبه 29 آذر 1389, 18:55 عصر
من یک کم از کلاس طراحی وب در دانشگاه که خیلی مفید بود (که از استادم تشکر می کنم).
من کتاب خاصی نخوندم . همه را از اینترنت (هر مشکلی داشتم جستجو کردم).
به خاطر علاقه ای که داشتم خیلی سریع یاد گرفتم (حدود یک ماه)
یادم رفت بگم بهتر بود سوالات جاوا اسکریپت را در بخش جاوا اسکریپت مطرح میکردید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.