ورود

View Full Version : مسائل امنیتی کاربران در ASP

Galawij
سه شنبه 30 آذر 1389, 07:55 صبح
سلام.
من برای مدیریت نام کاربری و پسور کاربران سایتم از روش خود ASP(کلاس Membershipو Role Management )استفاده می کنم.
سوالی که دارم اینه همانطور که می دانیم وقتی از این روش استفاده می کنیم دسترسی کاربر از طریق نام صفحات و یا پوشه ای که صفحات مورد نظر در آن قرار دارد امکان پذیر است.حالا من صفحاتی دارم که از چندین تب مختلف تشکیل شده و در داخل تب ها هم از WebUserControl استفاده کردم.
با این روش امکان اینکه بتونم به تب های مختلف سطح دسترسی بدم نیست.مثلا می خوام به یک نام کاربری خاص امکان استفاده از چند تا تب خاص از یک صفحه را بدم با توجه به اینکه در داخل تب ها از WebUserControl استفاده کردم.
لطفاً اگه کسی می تونه راهنمایی کنه، ممنون می شم.

mmnoody2006
سه شنبه 30 آذر 1389, 18:08 عصر
دوست عزیز برای اینکار شما به کد نویسی اختصاصی دارید

mehrdad201
سه شنبه 30 آذر 1389, 19:37 عصر
دوست عزیز
شما به نظر من باید یک کاری کنی. اولا که همونطور که این دوستمون فرمودند نیاز به کد نویسی دارید

بعد اینکه شما در هنگام لود صفحه باید بر اساس رول کاربر یا یوزر نیم خاص کنترلهای مربوطه رو لود کرده و به صفحه اضافه کنید

Galawij
چهارشنبه 01 دی 1389, 08:48 صبح
ممنون ازپاسخهاتون.
غیر از کد نویسی و چک کردن بر اساس نام کاربری و رول مربوط به آن کاربر، هیچ روش دیگه ای نیست که از داخل خود رول ها به تب های خاصی اشاره کنم. با توجه به اینکه در داخل تب ها از WebUserContorl استفاده کردم و ممکنه که یک WebUserContorl در داخل چند تا تب استفاده بشه.

mehrdad201
چهارشنبه 01 دی 1389, 14:45 عصر
ساده ترین راه اینه که شما در حالت دیفالت همه کنترل ها رو اضافه کنید

بعد بسته به نوع یوزری که لاگین کرده خاصیت visible بعضی از یوزر کنترلها رو false کنید.