PDA

View Full Version : سوال: اتصال به اينترنت براي نرم افرار هايي كه امكان تنظيم پروكسي ندارند

hrmprog
سه شنبه 30 آذر 1389, 09:02 صبح
سلام
بعضي از نرم افزار ها قسمتي براي تنظيمات شبكه كه در آن آدرس پروكسي را معرفي كنيم ندارند مانند نرم افزار هاي ovi suit و nokia software update . چطور مي توان در شبكه اي كه اينترنت از طريق پروكسي به اشتراك گذاشته شده از اين نرم افزار ها استفاده كرد؟
شرايط شبكه:
سيستم عامل شبكه: لينوكس
نرم افزار پروكسي : squid
كامپيوتر كلاينت عضو دومين نيست ولي از DHCP سرور IP به صورت اتوماتيك مي گيرد. سيستم عامل روي كلاينت ويندوز XP مي باشد و كاربر كلاينت دسترسي admin در شبكه ندارد ولي روي كلاينت admin مي باشد.

longlive1365
سه شنبه 30 آذر 1389, 10:39 صبح
دوست عزیز تا اون جایی که من متوجه شدم اینتر نت داره از طریق پراکسی به کلاینت شما تحویل میشه و تمام در خواست های شما هم طبیعتا از این پراکسی رد خواهد شد پس اگه هدفتون ست کردن همین پراکسی روی نر افزارتون هست ،نیازی نیست:لبخندساده:

hrmprog
سه شنبه 30 آذر 1389, 11:05 صبح
دوست عزیز تا اون جایی که من متوجه شدم اینتر نت داره از طریق پراکسی به کلاینت شما تحویل میشه و تمام در خواست های شما هم طبیعتا از این پراکسی رد خواهد شد پس اگه هدفتون ست کردن همین پراکسی روی نر افزارتون هست ،نیازی نیست:لبخندساده:

دست گلتون درد نكنه!
طبق روال فعلي اين شبكه بايد در نرم افزار مورد استفاده ، مشخصات پروكسي را تنظيم كرد. سيستم به صورت خودكار به پروكسي درخواست ها را منتقل نمي كند.