PDA

View Full Version : سوال: استفاده بیش از حد از منابع سرور (cpu و ram)

m_amin_t
سه شنبه 30 آذر 1389, 12:12 عصر
سلام
من سایتی دارم که الان در اینترنت فعال هستش. دیروز پیغامی از طرف هاست برام اومد که بهم اخطار داده بود سایت شما در مدت حدودا یک ساعت 99% cpu سرور و 300 مگ از رم سرور رو به خودش اختصاص داده و همچنین اخطار داده بود که درصورت تکرار این اتفاق، سرویس سایت من قطع میشه. من بلافاصله صفحه ی جستجو که حدس میزدم ممکنه اشکال از اونجا باشه و بیشترین پردازش اونجا انجام بشه رو غیرفعال کردم تا سر فرصت اشکال کار رو پیدا و رفع کنم.
حالا سوالم اینه که چی میشه که یک سایت به این صورت عمل میکنه؟ مشکل از برنامه نویسی هستش یا احتمالا دیتابیس؟ چجوری میتونم دقیقا بفهمم اشکال از کدوم صفحه یا عمل بوده؟
(سایت asp.net و به زبان سی شارپ هستش. با پایگاه داده SQLServer2005 کار می کنم)

profnami
سه شنبه 30 آذر 1389, 13:49 عصر
ببینید دلایل مختلفی داره . هم برنامه نویسی تاثیر داره . هم دیتابیس . باید نکات رو در نظر بگیرید . لایه بندی پروژه هم نمونه ی خوبی . Connection های باز و استفاده از Query های سنگین . خیلی مسائل در این کار دخالت دارند . بهتره کدهاتون رو یک نگاه موشکافانه تر بندازید

cjNet
سه شنبه 17 مرداد 1391, 19:51 عصر
سلام .
سعی کن از کلاسهات به صورت Static استفاده کنی و توابع رو در اون static تعریف کنی تا نیاز نباشه برای هر کاری که اون تابع انجام میده یه شی از اون کلاس ایجاد بشه و در حافظه قرار بگیره ، این طور یه کم از بار حافظه ات کم تر میشه .

در مورد استفاده زیاد از حد cpu هم ببین کجای برنامه ات کار پیچیده و غیر معقول میکنی اگه پیداش کردی سعی کن ساده تر و کم هزینه تر بازنویسی اش کنی .
(در کل به مباحث طراحی الگوریتم بیشتر توجه کن )