ورود

View Full Version : سوال: درخواست همکاری برای گزارش گیری

rkhabbazi
سه شنبه 30 آذر 1389, 15:06 عصر
سلام
امیدوارم این مطلب پاک نشه چون یه بار دیگه هم این مشکلو مطرح کردم اما این دفعه یه سوال دیگه هم دارم.
من درحال نوشتن یه نرم افزار حسابداری هستم. متاسفانه با یک مشکل برخورد کردم و نمی دونم چیکار کنم. من از نسخه دلفی 2009 استفاده می کنم و هنگامی که نرم افزار تقریبا کامل شد و می خواستم گزارش گیری با rave را شروع کنم، متوجه شدم که هنگامی که کامپوننت rvdasetconnection و RvQueryConnection رو توی برنامه اضافه میکنم، برنامه دچار مشکل میشه و پیغام خطای زیر رو میده.

[DCC Fatal Error] loginunit.pas(7): F2051 Unit RpConDS was compiled with a different version of DB.TDataSet
این خطا رو توی اینترنت جستجو کردم و متوجه شدم که افراد زیادی از کشور های دیگه هم با این خطا روبرو شدند. یعنی به احتمال زیاد اشکال از خود دلفیه.
حالا به نظر شما من برای چاپ فاکتور هام از چه روشی استفاده کنم؟ روش ساده تری وجود نداره؟
با تشکر از همه کسانی که راهنمایی کنند.

Felony
سه شنبه 30 آذر 1389, 15:18 عصر
1- پاک شدن تاپیک به خاطر عنوانش هست ، " درخواست همکاری ... " !!!

2- از متن خطا معلوم هست که مشکل از کجاست ، نسخه rave با دلفی یکسان نیست .

3- از کامپوننت های گزارش گیری دیگه مثل Fast Report یا Quick Report استفاده کنید .

rkhabbazi
سه شنبه 30 آذر 1389, 18:40 عصر
1- پاک شدن تاپیک به خاطر ....

سلام
ممنون آقا مجتبی
ولی من نسخه های دیگه ی rave رو از کجا بیارم. این نسخه ای هم که دارم همراه با دلفی 2009 داده شده:اشتباه:. یا مثلا گزارش گیری fast رو جستجو کردم اما لینک دانلودش رو پیدا نکردم.:ناراحت:
اگر کسی لینک دانلود یک گزارش گیر خوب رو داره بگه. باز هم ممنون.:لبخندساده:
خدانگهدار

vcldeveloper
چهارشنبه 01 دی 1389, 01:04 صبح
امیدوارم این مطلب پاک نشه چون یه بار دیگه هم این مشکلو مطرح کردم اما این دفعه یه سوال دیگه هم دارم.
عنوان تاپیک باید گویای مطلب تاپیک باشه. در این تالار همه به دنبال رفع مشکل خودشان در گزارشگیری هستند، پس عنوان فعلی تاپیک شما عنوان نامناسبی هست. در ضمن، برای هر موضوع باید یک تاپیک ایجاد کنید.

این خطا رو توی اینترنت جستجو کردم و متوجه شدم که افراد زیادی از کشور های دیگه هم با این خطا روبرو شدند. یعنی به احتمال زیاد اشکال از خود دلفیه.
اشکال میتونه از Rave باشه. یک حالت دیگه هم که معمولا همچین مواردی پیش میاد زمانی هست که نسخه دلفی شما نسخه نهایی نیست (مثلا نسخه بتا یا RC هست). در هر حال، Rave ارزش سرمایه گزاری کردن نداره. الان هم وضعیت این محصول در شرکت تولید کننده اش مشخص نیست. شاید هم در نسخه های بعدی دلفی خبری ازش نباشه. بهتره روی ابزار دیگه ایی وقت و سرمایه بزارید.

اگر کسی لینک دانلود یک گزارش گیر خوب رو داره بگه
اینجا از این لینک ها پیدا نمی کنید. گذاشتن همچین لینک هایی در این سایت خلاف قوانین سایت هست. می تونید در اینترنت بگردید و در سایت های کرک و warez این چیزها را پیدا کنید، یا آن را از جایی خریداری کنید، یا نسخه اصلی اش را از تولید کننده اش بخرید.

تاپیک، با توجه به دلایلی که در پاراگراف اول ذکر کردم، قفل شد.