ورود

View Full Version : سوال: رمز تنظيم شده در ابتداي برنامه ACCESS !!

ryonis
سه شنبه 30 آذر 1389, 17:36 عصر
سلام دوستان. رو يكي از سيستم هاي محل كارم يك رمز عبور مي خواد كه تا حالا نديده بودم. اين پسوورد ربطي به برنامه اجرا شده (ديتابيس) نداره و خود office اونو مي خواد! حتي زماني كه ميخواهيد يك فايل جديد بسازيد نيز باز بايد رمز رو وارد كنيد.
فكر كنم قبلاً يك نفر اين رمز رو ست كرده و يادش رفته پاكش كنه!! جهت از بين بردن اش اول Access رو uninstall كردم، نشد. دوم با استفاده از نرم افزارهاي uninstaller كه حتي رجيستري رو پاك مي كنن سعي كردم اما نشد. حدس زدم شايد رمز عبور Domain شبكه ايجا رو بخواد اما نبود.
تمام نرم افزارهايي هم كه در وب پيدا كردم مربوط به پسووردهاي فراموش شده براي يك فايل بخصوص بود. عكس زير رو هم براي نمونه تهيه كردم كه شايد كسي با ديدنش چيزي يادش بيفته!! :چشمک:

خواهشاً كمك كنيـــد. سيستمي كه گفتم مال آقاي رئيسه و تا حالا كه بدجوري ضايع ام كرده!! :خجالت::خجالت:

63910
http://barnamenevis.org/images/misc/pencil.png

wolfstander
چهارشنبه 01 دی 1389, 08:24 صبح
سلام
این پسورد مربوط به خود اکسس هستش فکر کنم
اونجایی که میری tools-security-user and workgroup
یه فایلی ایجاد میشه که باید اونو پاک کنی
با آنینستال کردن اکسس نمیشه
یه تاپیک تو همین زمینه فکر کنم تو فروم بود
بگردم ببینم پیداش میکنم یا نه

ryonis
یک شنبه 05 دی 1389, 01:41 صبح
کمک - کمـــــــــــــک :ناراحت:

جناب wolfstander چی شد ؟ اساتید و رفقای عزیز یه نگاهی هم به ما بندازید

wolfstander
یک شنبه 05 دی 1389, 08:33 صبح
سلام
شرمنده
این فایلها رو ازیک کامپیوتری که اکسس بدون پسورد هست، بردار و بریز روی کامپیوتری که مشکل پسورد داره

*.mdw

این رو از یک مقاله انگلیسی دیدم
خودم امتحان نکردم
شما اول رو یک کامپیوتر به صورت مشقی امتحان کن اگه جواب داد انجامش بده

kamkam1
یک شنبه 05 دی 1389, 10:27 صبح
سلام
این تنظیمات مربوط به Security اکسس است برای برداشت logon از کل فایلهای اکسس مراحل ذیل رابه ترتیب انجام دهید:
1- از منوی Tools گزینه و بعد زیرگروه User and Group Accounts را انتخاب نمایید
2- در قسمت User بانام Admin پسورد را با کلید Clear Password حذف نمایید
مشکل حل می شود
توضیح : ورود باید باجهت اعمال تغییرات با اختیارات Administrator باشد .

موفق باشید

انگوران
یک شنبه 05 دی 1389, 16:39 عصر
فكر كنم تو همين سايت ديده بودم كه براي رفع مشكل به مسيري بايد مي رفتي كه اكسس نصب شده و فايلي كه پسورد اون mdw هست رو بايد پاك مي كردي .