ورود

View Full Version : dock درست و قشنگ

MEhdi Sobhani
چهارشنبه 01 دی 1389, 09:40 صبح
با عرض سلام و خته نباشید .
آیا روش یا کامپوننتی برای داک کردن درست و قشنگ و بدون مشکل دارید .
روش داک کردن خود دلفی با کنترل بار یا پنل و ...برای فرم ها یا بقیه کنترل ها اشکال زیاد داره و اصلا قشنگ هم نیست. به جز ظاهرش اون مشکلی که در وی بی 6 در ویندوز سون به وجود میاد زمانیکه aerotheme ها فعال هستند و کنترل ها کند درگ میشن هم برای داک دلفی وجود داره .
هدفم هم اینه که یه فر مادر داشته باشم که داخلش چند تا فرم فرزند باز بشه و اطراف این امکان باشه که فرمهای دیگه داک بشن و همینطور تولبار بالای صفحه .
با تشکر فراوان .

vcldeveloper
چهارشنبه 01 دی 1389, 15:57 عصر
Automated Docking Library محصول شرکت AutomatedQA یکی از کتابخانه های معروف و پرطرفدار برای این کار بود که این شرکت ازش در محصولات خودش مثل AQTime استفاده میکنه. در سایتش بالاترین نسخه دلفی پشتیبانی شده رو دلفی 2009 ذکر کرده. نمی دونم که آیا از دلفی 2010 هم پشتیبانی می کنند، یا محصول را با سورس کد تحویل میدن که بشه در دلفی 2010 کامپایلش کرد، یا نه:

http://www.automatedqa.com/products/aqdocking/

BORHAN TEC
چهارشنبه 01 دی 1389, 20:59 عصر
یک کامپوننت هم من دیده بودم که برای dock کردن شبیه Visual Studio بود و کار با آن هم بسیار ساده بود و حالت بسیار جالبی را ایجاد می کرد. فکر می کنم این کامپوننت در سری کامپوننت های Lmd یا JVCL بود!!! :متفکر:

MEhdi Sobhani
چهارشنبه 01 دی 1389, 22:22 عصر
Automated Docking Library محصول شرکت AutomatedQA یکی از کتابخانه های معروف و پرطرفدار برای این کار بود که این شرکت ازش در محصولات خودش مثل AQTime استفاده میکنه. در سایتش بالاترین نسخه دلفی پشتیبانی شده رو دلفی 2009 ذکر کرده. نمی دونم که آیا از دلفی 2010 هم پشتیبانی می کنند، یا محصول را با سورس کد تحویل میدن که بشه در دلفی 2010 کامپایلش کرد، یا نه:

http://www.automatedqa.com/products/aqdocking/

یک کامپوننت هم من دیده بودم که برای dock کردن شبیه Visual Studio بود و کار با آن هم بسیار ساده بود و حالت بسیار جالبی را ایجاد می کرد. فکر می کنم این کامپوننت در سری کامپوننت های Lmd یا JVCL بود!!! :متفکر:
سلام
ممنونم از راهنایی های شما .
کامپوننت اول پولی بود ولی کامپوننت دوم مجانی هست و خیلی ساده و خوب هم هست .
بازم متشکر
موفق باشید .