View Full Version : سوال: ارتباط برنامه اکسس با بانکی که بر روی سرور اینترنتی میباشد.
microprolog-p96s
چهارشنبه 01 دی 1389, 20:54 عصر
سلام خدمت همه دوستان
سوالم در مورد اینکه چطوری میشه بین برنامه اکسس ( اینترفیس ) با بانکی بر روی سرور اینترنتی ارتباط برقرار کرد . بانکی که مربوط به همین برنامه میشه و برای دسترسی کاربرهای بیشتر در مکانهای مختلف باید بر روی سرور اینترنتی قرار بگیره .
ممنون میشم کمک کنید .
mazoolagh
چهارشنبه 01 دی 1389, 21:22 عصر
اگر حتما باید بهمین صورت که گفتین عمل کنین (اینترفیس اکسس و دیتابیس روی سرور) بهترین و شاید تنها راه حل عملی استفاده از sharepoint هست که هزینه های زیادی براتون داره.
بهتر هست که از طریق web form و کدنویسی سمت سرور (asp/asp net/php) با بانک کار کنین.
microprolog-p96s
پنج شنبه 02 دی 1389, 21:23 عصر
دوست عزیز mazoolagh میشه بیشتر توضیح بدین در مورد Web form .
مرسی
mazoolagh
جمعه 03 دی 1389, 22:16 عصر
خیلی ساده و کلی اگر بخواهیم توضیح بدیم:
web form یک صفحه اینترنتی هست که کدهاش در سمت سرور اجرا میشه و وظیفه اش ارسال اطلاعات از کاربر به سرور (مثل فرم جستجو یا فرم ثبت نام و ...) یا نمایش اطلاعات ارسال شده از سرور (مثل نمایش نتایج جستجو) است.
microprolog-p96s
شنبه 04 دی 1389, 19:57 عصر
سلام
ممنون که جوابم رو دادین .
اما من می خوام که این کار رو با کدنویسی انجام بدم . چون که بانک اصلی روی کامپیوتر هست و قسمتی از اطلاعات باید بر روی سرور اینترنتی باشه و اینکار رو می خوام وقتی که اطلاعات را روی کامپیوتر ثبت کردیم ، بعد از اون بلافاصله در صورت اتصال به اینترنت اطلاعات خلاصه شده و مورد لزوم برای سایت بر روی سرور اینترنتی ثبت بشن .
اگه میشه راهنمایی کنید .
mazoolagh
شنبه 04 دی 1389, 20:04 عصر
با اینحساب باید از sharepoint استفاده کنین.
microprolog-p96s
چهارشنبه 08 دی 1389, 00:21 صبح
با اینحساب باید از sharepoint استفاده کنین.
یعنی اینجوری مشکل حل میشه . من تا حالا با این برنام کار نکردم . میشه کمی توضیح بدین که کلیت کار چطوری هست ؟
مرسی
mazoolagh
چهارشنبه 08 دی 1389, 21:12 عصر
یک نگاهی بندازین:
http://barnamenevis.org/showthread.php?158399
یادآوری کنم که کار با sharepoint هم نیاز به تخصص و آموزش داره و هم اینکه هزینه های راه اندازی و نگهداری سرور اون بالاست.
هنوز هم پیشنهاد میکنم از روشهای متعارف که از نظر زمان و هزینه و تخصص موردنیاز بمراتب به صرفه تر هستن استفاده کنین.
microprolog-p96s
سه شنبه 14 دی 1389, 10:30 صبح
سلام mazoolagh
این روش های متعارف که میگین چیا هستن ؟
مرسی
mazoolagh
پنج شنبه 16 دی 1389, 10:47 صبح
روش متعارف این هست:
دیتابیس اکسس رو روی سرور اینترنتی (وب سرور) قرار میدین. فقط جداول و کوئری ها. فرمها و گزارشها و ماکروها و کدهای vba هیچکدوم سمت سرور قابل استفاده نیستن.
تمام فرمها (ثبت اطلاعات، جستجو، ...) رو با توجه به تکنولوژی وب سرورتون مینویسین (asp/asp net/php/cgi/...)
یعنی کلا به web application سوییچ کنین.
----------
اگر این کار رو کردین خوب خیلی بهتر هست که از sql برای دیتابیس استفاده کنین چون دیگه تمام مزایای اکسس رو از دست دادین!
microprolog-p96s
پنج شنبه 16 دی 1389, 10:58 صبح
ممنون از راهنمایی که کردین .
راه حل دیگه ای هست که اینترفیس برنامه اکسس باشه و بانک رو سرور ، و این ارتباط برقرار بشه ؟
مرسی
mazoolagh
پنج شنبه 16 دی 1389, 20:39 عصر
ببینین واقعیت این هست که شما هنوز میتونین جداول رو روی سرور منتقل کنین و فرم ها و ... رو روی کامپیوتر محلی نگه دارین
ولی این کار رو نباید بکنین چون :
یکم پهنای باند اینترنت شما باید حداقل 10 مگابیت متقارن باشه تا بتونین کار کنین - تازه بشرط اینکه دیتابیس بزرگ نباشه
دوم کوچکترین قطعی در ارتباط باعث قفل شدن برنامه سمت کاربر میشه و این احتمال هم هست که دیتابیس رو سرور هم آسیب ببینه
پیشنهاد میکنم با یک متخصص ویندوز سرور در مورد application server یا استفاده از ابزارهایی مانند citrix هم مشاوره کنین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.