ورود

View Full Version : سوال: ارسال اطلاعات از برنامه به بانک موجود در سرور اینترنتی

microprolog-p96s
چهارشنبه 01 دی 1389, 21:01 عصر
سلام به همه دوستان و اساتید
من می خوام که از داخل برنامه یک سری از اطلاعات را بر روی بانک موجود در سرور اینترنتی بفرستم .
اگه میشه کمک کنید .
مرسی

microprolog-p96s
پنج شنبه 02 دی 1389, 21:22 عصر
سلام
کسی نمی دونه چطوری میشه اینکار رو انجام بدیم ؟

ممنون میشم اگه که جواب بدین .

microprolog-p96s
شنبه 04 دی 1389, 19:58 عصر
سلام

یعنی این قدر سخته که کسی نتونسته جواب بده .

دعا تون میکنم اگه که بتونین مشکلم رو حل کنید .

HAMRAHSOFT.IR
یک شنبه 05 دی 1389, 20:47 عصر
بانك اصلاعاتي ساست شما اكسس يا اسكيول؟ اگه اسكيول باشه كه خيلي راحت ميشه اين كار كرد ولي اگر اكسس باش كمي سخت (يكم) و روش اون هم استفاده از odb مي باشد
كمك خواستيد در خدمت هستم

HAMRAHSOFT.IR
یک شنبه 05 دی 1389, 21:03 عصر
هم بله هم نه . شما بايد SQL server لوكل را هم 2008 كني اونوقت خيلي راحت متوني بهش از طريق همون SQL server به SQL server سايت وصل بشي

HAMRAHSOFT.IR
سه شنبه 07 دی 1389, 08:42 صبح
سلام
من نميدونم چرا توي اين سايت هر چي سئوال مي پرسم هيچكي جوابمو نميده ؟
آخرش خودم بايد جواب خودم رو بدم :ناراحت:
يعني چي هيچ كس جواب نميده ؟ پس اينجوابها چي؟بعدم دوت خوب شما وقتي سرورت 2008 و لوكالت 2000 خوب بايد به روشحاي خاصي انتقال داده بدي
و فكر نكنم 2008 در هنگام نصب روي ويندوز 64 مشكلي داشته باشه چون من امتحان كردم

wolfstander
سه شنبه 07 دی 1389, 10:38 صبح
مطلبی که نوشته بودم، به دلیل اینکه از نظر شروع کننده تاپیک ، وقت تلف کن محسوب شد، حذف شد

microprolog-p96s
چهارشنبه 08 دی 1389, 00:19 صبح
سلام
با تمام این حرفا من که به جواب درست و قانع کننده ای نرسیدم .

دوباره مشکلم رو میگم :
می خوام قسمتی از اطلاعات بانکم رو هنگام ثبت مورد جدید همزمان هم روی کامپیوتر و هم روی سرور سایت ثبت کنم . البته اون اطلاعاتی که روی سرور قرار میگیره کمتر از اطلاعاتی هست که روی کامپیوتر ثبت میشه .
چطوری فرم برنامه ام رو به سرور سایت وصل کنم و اطلاعاتم رو با کدنویسی روی اون ثبت کنم ؟ ؟ ؟

ممنون میشم اگه که بحث وقت تلف کن انجام ندید .

microprolog-p96s
پنج شنبه 09 دی 1389, 22:20 عصر
مطلبی که نوشته بودم، به دلیل اینکه از نظر شروع کننده تاپیک ، وقت تلف کن محسوب شد، حذف شد

منظور من با کسی بود که این تایپک من رو جایی برای جولان دادن و بحث در مورد مسائل خودش دونسته بوده ، نه شما دوست عزیز .
من همیشه نسبت به شما ارادت خواص داشته و دارم .

ببخشید اگه که شما را ناراحت کردم .

microprolog-p96s
سه شنبه 14 دی 1389, 10:27 صبح
سلام به دوستان و اساتید

اگه میشه کمک کنید این مشکل من حل بشه

ممنون میشم

mahdisk1
چهارشنبه 15 دی 1389, 16:56 عصر
سلام به دوستان و اساتید

اگه میشه کمک کنید این مشکل من حل بشه

ممنون میشم

دوست عزیز تاپیک رو خوندم. جالب بود بحثی که داری. منم توی تاپیک ارسال و دریافت اطلاعاتی که دارم منظور اصلی م همینی هست که عنوان کردی و خیلی بهتر از من عنوان گذاری کردی.
اما یه مشکلی هست.
اینجا کسی به من بدهکار نیس که جوابمو بده. انتظار دارم جواب بگیرم و خیلی وقتا هم من خودم به جواب سوالام میرسم. اما یادم نمیره که با راهنمایی همین دوستاست که مسیر رو نشون میدن و بقیه ش رو خودم میرم.
با این تریپ نوشتن ت انتظار جواب نداشته باش دوستم.(هرچند که دوستان جواب میدن البته)
البته معذرت میخوام که منم بحث وقت تلف کن کردم.

microprolog-p96s
چهارشنبه 15 دی 1389, 23:36 عصر
سلام

آخه ببین دوست من توی تایپک 11 چی نوشته . آخه وقتی که میشه لقمه رو. یک راست گذاشت توی دهن ، چرا باید دو سرت بچرخونی بعد بزاری توی دهن .
وقتی که میشه با چند خط کد کار ارسال رو انجام بدیم چرا باید اول تبدیل به فایل اکسل بشه ، بعد توی سایت آپلود کنیم .

خود من وام دار این سایت هستم و خواهم بود ، چون چیز زیادی در مورد اکسس نمی دونستم اما در این مدت کم (یک سال) پیشرفت زیادی داشتم و مقدار زیادی از این پیشرفت رو مدیون این سایت و مدیران آن هستم . اما متاسفانه مدتی هست که اصلا اینجا کسی به کسی نیست . فکر کنم تویه سایت خارجی و زیان اصلی اطلاعات بهتری میشه پیدا کرد تا این سایت که فارسی زبان هست ، که حداقل بتونیم اطلاعاتی پیشرفته تری رو به دست بیاریم .

قراره اینجا اطلاعات مون رو رد و بدل کنیم تا سطح معلومات همه دوستان بیشتر بشه . راهکارهای همدیگه رو یاد بگیریم و راه های تازه تری رو پیدا کنیم و باز اونها رو به بقیه معرفی کنیم . نه اینکه ...

من جوابم رو پیدا کردم اما می خوام ببینم اینجا چه راهکاری رو معرفی میکنند . آیا اونقدر ارزش برای سوال یک نفر قائل هستن اون هم یه سوالی در این سطح یا نه .
آیا واقعا حاضر هستن ( مدیران این بخش ) وقت بگذارن . جواب این سوال مشکل من تنها نیست ، مشکل خیلی از دوستان دیگه هست .

اولین جوابی که گذاشته بشه من هم جوابی رو که برای این سوال پیدا کردم رو می زارم .

مرسی

mahdisk1
پنج شنبه 16 دی 1389, 21:39 عصر
microprolog-p96s عزیز قبول دارم که خیلی وقته (من قبلا هم عضو همین سایت بودم و پسوند 1 بخاطر از بین رفتن یوزر قبلیمه.mahdis ) که یکم وقت گذاشتنا کم شده و کمتر جواب درست و کاملی از سایت میشه گرفت. و بیشتر باید به چیزایی که گفته میشه دقت کرد و یه راهی رو خودت پیدا کنی.
ولی بنظر من اینا دلیل نمیشه برخورد تندی بکنم :چشمک:

mahdisk1
پنج شنبه 16 دی 1389, 21:42 عصر
نمونه ش ارتباط بین دو تا فرم بود.
سرچ کنی n تا تاپیک میبینی که هیشکی جواب نمیده. من کوئری ش رو هم درست کرده بودم.اما group رو باید غیر فعال میکردم تا عمل کنه. جوابایی که داده شده به تاپیک من و بقیه رو ببینی... :متعجب:
(اینو گذاشتم بخونین فقط.حذفش میکنم که تاپیک سنگین نشه)

mahdisk1
یک شنبه 19 دی 1389, 14:51 عصر
یعنی هیچ کس پیدا نشد این تاپیک رو جواب بده!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ microprologجان بیا و خودت اینو توضیح بده که من یکی واقعا بهش نیاز دارم.
مرسی از اساتید محترم

microprolog-p96s
دوشنبه 20 دی 1389, 09:24 صبح
سلام
این هم فقط و فقط برای mahdisk1 عزیز

برای هر نوع بانکی فرمتی خاص وجود دارد و فرمت SQL server هم به این شکل است

name = نامی است که برای connection خود تعریف می کنیم تا از داخل صفحاتمان بتوانیم به آن بانک متصل شویم
connectionstring= داخل آن مسیر ، نام و نوع دسترسی به بانک را معین می کنید
ProviderName= که بصورت پیش فرض همیشه از آن استفاده کنید

http://www.hamegir.com/m/visualStudio/connectionString/VisualStudio_ConnectionString_4.gif

نکته : همواره حتماً بعد ار علامت = ، هر عبارت باید در داخل علامتهای " " قرار گیرد
نکته : در داخل گزینه connectionString نیز چند دستور مجزا قرار دارد که بین آنها علامت ; برای جدا سازی قرار می گیرد
Data Source= آدرس سرورای که بانک شما در داخلش است را معین می کند
SQLEXRESS\. یعنی نسخه مجانی SQL (ایجاد بانک توسط خود Visual Studio) و همچنین سرور ، کامپیوتر خودمان است
نکته : برای ایجاد و اتصال به بانک اطلاعاتی توسط خود Visual Studio :
پنجره Server Explorer و سپس Connect to Database ، حال روی گزینه Change کلیک کرده و
Microsoft sql database File را انتخاب کنید
نکته : Visual Studio برای امنیت بیشتر بانک sql را داخل پوشه App_Data قرار می دهد
AttachDbFilename= آدرس و نام بانک در داخل کامپیوتر
|DataDirectory|= آدرس دهی را بصورت نسبی تبدیل می کند ؛ مشکلات انتقال پروژه به یک کامپیوتر دیگر از بین می رود
به عنوان مثال دیگر نیازی به نوشتن آدرس بصورت D:/projects/website1 نخواهد بود
raharo.MDF نام بانک و پسوند آن است

در تصویر بعدی اتصال به بانک بر روی سرور اینترنتی (Host) را می بینیم
در اینجا آدرس سرور بانک ( data Source) را از پشتیبان Hosting پرسیدیم و یا وقتی که بانکی با نام MyBaank را در Control Panel سایت ساختیم ، بصورت اتوماتیک به ما داده شده است
user ID = ,Password برای امنیت و ایجاد دسترسی به کاربر مجاز تعریف شده

http://www.hamegir.com/m/visualStudio/connectionString/VisualStudio_ConnectionString_5.gif

نکته : آدرس سرور بانک (Data Source) می تواند به شکل نام (مانند mssql.host.com) و یا یک عدد IP (مانند تصویر زیر) باشد
نکته: Catalog نیز برای معرفی نام بانک اطلاعاتی به کار میرود
نکته: user ID , password داخل Control Panel سایت و بعد از ایجاد بانک تعریف می شود

mahdisk1
دوشنبه 20 دی 1389, 21:33 عصر
بقول مستشار که "دست گــُــلـــــتــــــووون درد نکنه..."