View Full Version : VirtualBox 4.0 رلیز شد
r00tkit
پنج شنبه 02 دی 1389, 13:28 عصر
http://www.unixmen.com/software/1388-virtualbox-40-is-released-new-ppa-ubuntu-and-debian
vcldeveloper
پنج شنبه 02 دی 1389, 16:36 عصر
من از زمان عرضه نسخه بتا دارم از این نسخه 4.0 استفاده میکنم. خیلی خوب شد که رابط کاربرش تغییر کرد، بخصوص بحث مدیریت snapshot ها؛ در نسخه های 3.x هر وقت میخواستم snapshot ایی رو حذف یا revert کنم، باید یه سرچ در اینترنت میزدم تا یادم بیاد هر گزینه دقیقا چه کاری انجام میده، تا اشتباها به جای revert، نیاد snapshot رو با قبلی merge کنه. امکان ایجاد shortcut برای هر ماشین هم از امکاناتی بود که vritualbox واقعا بهش نیاز داشت. البته در نسخه بتا 4.0 یک مشکلی در زمان نصب درایور Direct 3D در ماشین ها (من در XP این رو تست کردم) بود، که در نسخه های قبلی وجود نداشت، اون هم این که نصب Direct 3D فقط در حالت Safe Mode انجام میشه، و در حالت معمولی کاربر نمیتونه این گزینه رو انتخاب کنه. هنوز نسخه نهایی رو دانلود نکردم. امیدوارم این مشکل برطرف شده باشه. نمیدونم چه لزومی داشت که پشتیبانی از USB 2.0 از پکیج اصلی خارج بشه، و کاربر نیاز داشته باشه که یک چکیج جدا برای فعال کردن آن دانلود و نصب کنه.
کلا من از این نسخه جدید خوشم اومد.
r00tkit
پنج شنبه 02 دی 1389, 17:26 عصر
برای ما ایرانی ها
http://www.softpedia.com/progDownload/VirtualBox-Download-67177.html
FastCode
پنج شنبه 02 دی 1389, 19:19 عصر
لیتک لینوکس ننوشته بود میرور ولی میرور بود.
Access Denied
You don't have permission to access "http://dlc.sun.com.edgesuite.net/virtualbox/4.0.0/virtualbox-4.0_4.0.0-69151%7eUbuntu%7emaverick_amd64.deb" on this server. Reference #18.87fcd4d9.1293120960.915cc263
AliReza Vafakhah
جمعه 03 دی 1389, 21:52 عصر
به نظر من بهترین نرم افزار VM نرم افزار VMware است.
razeghi_loved
جمعه 03 دی 1389, 22:41 عصر
من هم با دوستمون موافق هستم این همه مسخره بازی هم نداره که سون نصب نشه لینوکس نصب نشه و از این حرفا در ضمن تمام کسانی که دارند رو به VPS می روند دارند یکی از محصولات شرکت Vm رو استفاده می کنند
فقط VMware
vcldeveloper
شنبه 04 دی 1389, 00:08 صبح
من هم با دوستمون موافق هستم این همه مسخره بازی هم نداره که سون نصب نشه لینوکس نصب نشه و از این حرفا
عجیبا غریبا! کجای VirtualBox گفته شده که ویندوز 7 یا لینوکس نصب نشه؟! من هم سیستم Host ام ویندوز 7 64-بیتی هست، هم ویندوز 7 و لینوکس رو به صورت ماشین مجازی درش نصب دارم. در ضمن، برخلاف محصولات VMWare که تجاری هستند، VirtualBox یک نرم افزار اوپن سورس هست.
sobhan1990
شنبه 04 دی 1389, 00:18 صبح
سلام
میشه در چند خط و خلاصه یکی از دوستان بگه VirtualBoxچیه؟ اراکل رو میدونم چیه ولی VirtualBox رو نه.
با تشکر
vcldeveloper
شنبه 04 دی 1389, 01:00 صبح
میشه در چند خط و خلاصه یکی از دوستان بگه VirtualBoxچیه؟یک نرم افزار مجازی سازی هست. اگر با مفهوم مجازی سازی در این بحث آشنایی ندارید، می تونید از طریق لینک زیر با این مفهوم آشنا باشید:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hardware_virtualization
اگر مطلب فارسی در این مورد میخواید، می تونید همون عبارت "مجازی سازی" را در اینترنت جستجو کنید.
Mehdi Asgari
شنبه 04 دی 1389, 11:56 صبح
در ضمن، برخلاف محصولات VMWare که تجاری هستند، VirtualBox یک نرم افزار اوپن سورس هست.
با اپن سورس بودن کاری ندارم ولی VMWare Player که ازش استفاده می کنم رایگانه و پرفورمنس و امکانات قابل قبولی داره (به استثنای اسنپ شات) و در نسخه های اخیرش (یادم نیست از کدوم نسخه شروع شد) می تونی VM هم باهاش ایجاد کنی (قبلا فقط می تونستی VM های ایجاد شده با مثلا VMWare Workstation رو اجرا کنی)
vcldeveloper
شنبه 04 دی 1389, 13:02 عصر
ولی VMWare Player که ازش استفاده می کنم رایگانه و پرفورمنس و امکانات قابل قبولی داره (به استثنای اسنپ شات) و در نسخه های اخیرش (یادم نیست از کدوم نسخه شروع شد) می تونی VM هم باهاش ایجاد کنی (قبلا فقط می تونستی VM های ایجاد شده با مثلا VMWare Workstation رو اجرا کنی)
بله، VMWare Player رایگان هست، ولی قابلیت هایش چندان با VirtualBox قیاس نمیشه. VritualBox رو باید با سری VMWare Workstation مقایسه کرد. اینجا هست که یک مزیت عمده VirtualBox ظاهر میشه، VirtualBox امکاناتی در حد VMWare WorkStation را به طور رایگان در اختیار کاربر قرار میده. به شخصه تنها قابلیت مهمی که در VMWare WorkStation دیدم و در VirtualBox وجود نداشت، پشتیبانی از Direct 3D بود. VirtualBox فعلا فقط از OpenGL پشتیبانی میکنه.
FastCode
شنبه 04 دی 1389, 16:11 عصر
بله، VMWare Player رایگان هست، ولی قابلیت هایش چندان با VirtualBox قیاس نمیشه. VritualBox رو باید با سری VMWare Workstation مقایسه کرد. اینجا هست که یک مزیت عمده VirtualBox ظاهر میشه، VirtualBox امکاناتی در حد VMWare WorkStation را به طور رایگان در اختیار کاربر قرار میده. به شخصه تنها قابلیت مهمی که در VMWare WorkStation دیدم و در VirtualBox وجود نداشت، پشتیبانی از Direct 3D بود. VirtualBox فعلا فقط از OpenGL پشتیبانی میکنه.
من یک جا خوندم که از Direct X پشتیبانی میکنه ولی هنوز کامل نشده.
فقط VMware
VMWare تا چند وقت دیگه جایی برای پیشرفت نداره.
Software Virtualization به انتها میرسه و دیگه جایی برای optimize کردن نمیمونه.
بعد نوبت xen و مشابهاتش میشه که بازار رو بگیرن.
فعلاً please wait.
ولی نظر شخصی من kvm ه.من هنوز از هیچ ماشین مجازی به اندازه kvm سرعت نگرفتم.
HamedNet_ir
شنبه 04 دی 1389, 17:55 عصر
یه مشکلی که تو VBox من دیدم این بود که سیستم های مجازی نمیتونن به هم ping کنن و کلا ارتباطی با هم ندارن ولی Virtual pc راحت ping میکرد!
مشکل از من هست یا VBox چنین قابلیتی نداره؟
r00tkit
شنبه 04 دی 1389, 18:58 عصر
بحث VMWare WorkStation جدا از بقیس ( پول !!)
ولی بین virtualbox و VMWare player قطعا" virtualbox از همه لحاظ بهتره
(http://www.techairlines.com/2010/01/08/virtualbox-3-1-2-vs-vmware-player-3-0-first-class-flyer/)
razeghi_loved
شنبه 04 دی 1389, 21:27 عصر
چرا Vm جای پیشرفت ندارد عزیز جان من یه حرفی می زنم فقط شما برین دنبالش ببینید اگر اشتباه گفتم بیاین و بگین این طوری نیست
شما یه جستجو کن که شرکت هایی که الان دارند VPS می دهند سرورشون از چه برنامه ای استفاده می کند
شما جستجو کن ببین بیشترین دانلود کدوم برنامه شبیه سازی هست
البته یه برنامه دیگه هم هست hyper-v که بحثش کلاً جداست
vcldeveloper
شنبه 04 دی 1389, 22:48 عصر
مشکل از من هست یا VBox چنین قابلیتی نداره؟
مشکل از شما ست. اگر موقع نصب VirtualBox قابلیت Networking آن را نصب کرده باشید، حالت های مختلفی از شبکه را در اختیارتان قرار میده. اگر میخواید بین ماشین های مجازی مختلف یک شبکه LAN ایجاد کنید، ساده ترین حالتش اینه که نوع تنظیمات شبکه اون ماشین ها را Internal Network تعیین کنید.
من یک جا خوندم که از Direct X پشتیبانی میکنه ولی هنوز کامل نشده.
تا زمانی که رسما چیزی Release نشده، یعنی پشتیبانی نمیکنه. فعلا فقط OpenGL رو رسما پشتیبانی میکنه.
چه ربطی داره؟! شما باید نگاه کنید ببینید کدوم نرم افزار قابلیت های بیشتری ارائه میکنه، نه اینکه کدوم رو مردم بیشتر دانلود کردند. دانلود بیشتر یک نرم افزار میتونه تابع فاکتورهای مختلفی باشه که کیفیت فقط یکی از اون ها ست.
razeghi_loved
یک شنبه 05 دی 1389, 15:58 عصر
منظور من از اینکه جستجو کنید ببینید کدوم بیشتر دانلود شده دلیل خاصی داره یعنی هم از این برنامه کاملاً راضی بودند و تا حالا کسی مشکل نداشت البته اگر هم داشتند مشکل از خود اون شخص بود
اما حق با شما هست باید ببینند کدوم به دردشان می خوره و از همون برنامه استفاده کنند
hghyami
دوشنبه 06 دی 1389, 04:37 صبح
اینکه شما میگید VM تموم میشه و فعلا نمیدونم شما رو چه حساب گفتید، ولی فعلا xen یا kvm یا hyper-v خیلی خیلی مونده تا به vm برسان. شما این مقوله سرعت رو هم که میگی آیا با یک سخت افزار تست کردی؟ شما هر ۳ تاش رو روی یک سخت افزار امتحان کن و فرقش رو اون وقت میبینی... از هر لحاظ فعلا vmware پیشرو هست...
razeghi_loved
دوشنبه 06 دی 1389, 08:56 صبح
اینکه شما میگید VM تموم میشه و فعلا نمیدونم شما رو چه حساب گفتید، ولی فعلا xen یا kvm یا hyper-v خیلی خیلی مونده تا به vm برسان. شما این مقوله سرعت رو هم که میگی آیا با یک سخت افزار تست کردی؟ شما هر ۳ تاش رو روی یک سخت افزار امتحان کن و فرقش رو اون وقت میبینی... از هر لحاظ فعلا vmware پیشرو هست...
چه عجب یکی هم عقیده من پیدا شد .
vcldeveloper
دوشنبه 06 دی 1389, 14:36 عصر
چه عجب یکی هم عقیده من پیدا شد .
پست ایشون درباره مقایسه xen، kvm، hyper-v با vmware هست. مطلب شما درباره برتری vmare بر virtualbox . پس ارتباطی با هم ندارند.
FastCode
دوشنبه 06 دی 1389, 15:26 عصر
صد البته.
شما هم جست و جو کن ببین بیشترین کاربر رو کدوم مرورگر داره.
IE6؟
hanif_x90
سه شنبه 07 دی 1389, 11:55 صبح
صد البته.
شما هم جست و جو کن ببین بیشترین کاربر رو کدوم مرورگر داره.
IE6؟
چه ربطی داره؟
کاربران اینترنت از افراد معمولی گرفته تا کاربران حرفه ای اند.
ولی کاربران مجازی سازی افرادی هستند که سواد کامپیوتری بالاتری دارند .
FastCode
سه شنبه 07 دی 1389, 15:35 عصر
چه ربطی داره؟
کاربران اینترنت از افراد معمولی گرفته تا کاربران حرفه ای اند.
ولی کاربران مجازی سازی افرادی هستند که سواد کامپیوتری بالاتری دارند .
ولی همون افراد هم مثل کاربران عادی میتونند هیچی بلد نباشند یا حرفه ای باشند.
به نظر من کاربرها به همون دلیلی از xen استفاده نمیکنند که نمیرن فایرفاکس رو دانلود کنن.
ولی بین virtualbox و VMWare player قطعا" virtualbox از همه لحاظ بهتره (http://www.techairlines.com/2010/01/08/virtualbox-3-1-2-vs-vmware-player-3-0-first-class-flyer/)
توی لینکتون به بخش های باحال VirtualBox اصلاً اشاره نشده.
مثلاً
VBoxMannage
مخصوصاً بخش internalcommands که خیلی کارهای جالبی انجام میده.
nice boy
چهارشنبه 15 دی 1389, 20:13 عصر
من Virtual box رو روی windows7 نصب کردم ولی اجرا نمیشه کسی همچنین مشکلی داشته؟
من برنامه رو از سایت http://www.virtualbox.org دانلود و نصب کردم
vcldeveloper
چهارشنبه 15 دی 1389, 23:00 عصر
من Virtual box رو روی windows7 نصب کردم ولی اجرا نمیشه کسی همچنین مشکلی داشته؟
مشکلی با اجرا کردنش در ویندوز 7 نداشتم.
razeghi_loved
چهارشنبه 15 دی 1389, 23:27 عصر
یه مقایسه باحال دارم برای دوستان مخالف VM
Alireza_Salehi
پنج شنبه 16 دی 1389, 12:34 عصر
Virtual Box فعلا تنها مزیتش مجانی بودنشه. در غیر این صورت تا این لحظه که با چند نرم افزار Virtualization کار کرده ام هیچ کدام به قدرت و انعطاف VMWare نمی رسند.
vcldeveloper
پنج شنبه 16 دی 1389, 18:07 عصر
یه مقایسه باحال دارم برای دوستان مخالف VM
مقایسه از طرف خودِ شرکت VMWare انجام شده، همچنین در مقایسه خبری از VirtualBox نیست. از همین مدل مقایسه ها رو سایت VirtualBox هم منتشر میکنه:
http://www.virtualbox.org/wiki/VBox_vs_Others
Virtual Box فعلا تنها مزیتش مجانی بودنشه. در غیر این صورت تا این لحظه که با چند نرم افزار Virtualization کار کرده ام هیچ کدام به قدرت و انعطاف VMWare نمی رسند.
VirtualBox معمولا سرعت بهتری از VMWare داره، بخصوص در زمان بوت شدن سیستم عامل. حجم دانلودش نسبت به VMWare بسیار کمتر هست (چند ده مگابایت در برابر چند صد مگابایت). از سیستم عامل های متنوع تری پشتیبانی میکنه. همچنین، تا جایی که یادم هست، VMWare هنوز از SATA پشتیبانی نمیکنه.
من در VMWare فقط دو مزیت عمده نسبت به VirtualBox می بینم:
1- پشتیبانی از DirectX (در شرایطی که VirtualBox فقط از OpenGL پشتیبانی میکنه).
2- امکان Drag & Drop فایل بین Guest و Host ( در حالی که VirtualBox فقط از Copy & Paste متن و تصویر، و Shared Folder پشتیبانی میکنه).
با توجه به اینکه این دو مزیت کارکرد چندانی برای من ندارند (Drag & Drop کار نقل و انتقال فایل ها رو آسانتر میکنه، ولی با همون Shared Folder هم کار آدم راه میافته)، و با توجه به اینکه من علاقه ایی ندارم برای هر نسخه جدید VMWare که منتشر میشه، 500 مگابایت دانلود کنم، و با توجه به رایگان بودن VirtualBox؛ من VirtualBox رو ترجیح میدم. سرعت توسعه اش هم خوب هست، و مرتبا نسخه های بتای جدید با امکانات جدید عرضه میشند.
blue_lotus
پنج شنبه 16 دی 1389, 23:09 عصر
شاید Qemu هم برای دوستانی که مجازی سازی علاقه دارن جالب باشه.
قابلیت راه اندازی کرنل رو به صورت تنها رو داره. همچنین Images های مختلف رو به تنهایی بوت میکنه مثل: ROM File, On-Board Flash, SecureDigital Card, Parallel Flash
مجوزش هم GPLv2 هست و معماری ها و سی پی یو های مختلف رو هم ساپورت میکنه. خیلی تنظیمات حرفه ای رو میشه روش انجام داد. سرعت خیلی عالی ای هم داره.
razeghi_loved
جمعه 17 دی 1389, 14:46 عصر
مثل اینکه بحث بالا گرفته
آقا کشاورز با توجه که از شما بعید هست اینطوری دارین نتیجه گیری می کنید با توجه به لینکی که شما قرار دادین
http://www.virtualbox.org/wiki/VBox_vs_Others
در همون اولین گزینه اشاره شده که VirtualBox همه os ها رو ساپورت می کنه که البته این کارش فکر کنم تا پارسال نبود یعنی وقتی می خواستی ونیدوز سون نصب کنی تو گزینه هاش وجود نداشت البته الان رو نمی دونم اما vm از دو سال پیش سون رو به منوهای خودش اضافه کرده بود که تو لینکی که شما قرار دادین اصلا به سون و 2008 هیچ اشاره ای نشده
اما اون عکس هایی که من قرار دادم واقعاً درست هست شما اگر می تونیین مثل من یکی از اون گزینه ها رو زیر نقد ببرین؟
دروغ شرکت Virtualbox واقعا دروغگو هست
vcldeveloper
جمعه 17 دی 1389, 17:59 عصر
در همون اولین گزینه اشاره شده که VirtualBox همه os ها رو ساپورت می کنه که البته این کارش فکر کنم تا پارسال نبود
VirtualBox همیشه از سیستم عامل های بیشتری پشتیبانی میکرده. اینکه یک نسخه از ویندوز در ویزارد ایجاد ماشین مجازی اش وجود نداشته باشه، به معنی اون نیست که از اون سیستم عامل پشتیبانی نمی کرده، بلکه به جای تنظیمات پیش فرض، باید خودتان تنظیماتش را انجام میدادید. مثلا شما می تونید Chrome OS را هم روی VirtualBox و هم روی VMWare نصب کنید، ولی هیچ کدام از آنها گزینه اختصاصی برای این سیستم عامل ندارند. اون ویزاردها فقط برای راحتی کاربر هستند.
از شما بعید هست اینطوری دارین نتیجه گیری می کنید
چه نتیجه گیری؟! نتیجه ایی که من خواستم شما بگیرید این بود که هیچ شرکتی نمیگه "ماست من ترش هست". شما رفتید یک مقایسه از VMWare با دو محصول دیگه گذاشتید. اولا اون مقایسه اصلا ارتباطی به VirtualBox که موضوع این تاپیک هست، نداره؛ ثانیا اون مقایسه توسط شرکت VMWare انجام شده. طبیعی هست که اون شرکت فقط نقاط قوت خودش را در مقایسه شرکت داده. برای همین هم در همه اون مقایسه ها چراغ سبز گرفته، و دو محصول دیگه چراغ قرمز و زرد. اگر مایکروسافت میخواست اون مقایسه رو انجام بده، گزینه هایی که نقاط قدرت خودش بودند را انتخاب می کرد. اون وقت Hyper-V همه چراغ هاش سبز می شد، و مابقی چراغ های زرد و قرمز دریافت می کردند. در مقایسه VirtualBox هم همون شیوه تکرار شده، فقط نقاط قوت VirtualBox ذکر شدند، و به نقاط ضعف اشاره نشده. برای همین هم در اون لیست، VirtualBox همه قابلیت ها رو داره، ولی مابقی محصولات همه اون قابلیت ها رو ندارند. نکته ایی که من خواستم شما بهش دقت کنید اینه که مقایسه هایی که خود شرکت ها انجام میدند، فقط جنبه تبلیغاتی داره، و از نظر فنی ارزشی نداره. هر کی فقط روی نقاط قوت خودش مانور میده.
اگر میخواید مقایسه کنید، باید برید سراغ مقایسه های مستقل، مثلا در لینک زیر، سایت ZDNet نسخه VirtualBox 3.2 را با VMWare WorkStation 7.1 مقایسه کرده:
http://www.zdnet.com/blog/perlow/virtualization-smackdown-2-oracle-vm-virtualbox-32-vs-vmware-workstation-71/13020
در نتایج تست های انجام شده کاملا مشخص هست که VirtualBox در همه موارد، به جزو موارد مرتبط با Direct3D عملکرد بهتری نسبت به VMWare داشته. حالا مزیت رایگان بودن، و کم حجم بودنش را هم می تونید به مقایسه اضافه کنید. البته از اون زمان تا به حال، VirtualBox نسخه 4.0 رو هم عرضه کرده، اما نسخه VMWare تغییری نکرده، یعنی اگر الان همون مقایسه تکرار بشه، احتمال اینکه نتایج VirtualBox بهتر هم بشه، هست.
این هم یکی دیگه از مقایسه های مستقل:
http://marsbox.com/blog/reviews/vmware-vs-virtualbox-part-2/
نویسنده این مطلب هم در سال 2008 یک مقایسه بین این دو محصول انجام داده بود، که نتایج VMWare بهتر بود. در سال 2009 همان مقایسه را بین نسخه های جدید این دو تکرار کرد، و نتایج VirtualBox بهتر از VMWare بود.
این دو لینک با یک جستجوی ساده در گوگل پیدا شدند، و جزو 3 - 4 نتیجه اول جستجو بودند. مقایسه های دیگه اکثرا قدیمی (مربوط به سال های 2007 یا 2008) بودند.
hghyami
شنبه 18 دی 1389, 01:28 صبح
همینطور که ایشون میگن این مربوط به virtualbox هست. ولی در مورد server به کّل فرق میکنه و کاملا بحثش جدا میشه.
razeghi_loved
شنبه 18 دی 1389, 07:22 صبح
آقا یه کار کنیم این طوری برای همه فکر کنم هم بهتر باشه هم مفید
یه نظر سنجی راه بندازیم که کی از چی راضی بوده؟
فقط یه کمک می خواستم در مورد شبیه سازها , اسم همه رو اینجا قرار بدیم اول که برنامه ای از قلم نیافته
vmware
virtual box
virtual pc
vcldeveloper
شنبه 18 دی 1389, 13:45 عصر
یه نظر سنجی راه بندازیم که کی از چی راضی بوده؟
مگه همه نیازهایشان یکسان هست؟ خب یکی که اطلاعات فنی چندانی نداره، و فقط میخواد یک برنامه قدیمی رو در ویندوز 7 اجرا کنه، میگه Virtual PC، یا یکی که هیچ وقت با ابزار X کار نکرده، نمیتونه از اون راضی یا ناراضی باشه.
از طرف دیگه، ابزارهایی مثل VirtualBox از VMWare جوانتر هستند، پس طبیعی هست که VMWare کاربران بیشتری داشته باشه. VMWare از سال 1999 داره به طور گسترده این محصول رو میفروشه. در حالی که نرم افزاری مثل VirtualBox تا سال 2007 گمنام بوده. در سال 2007 توسط Sun خریداری شده، و به تدریج مطرح شده. و در فاصله زمانی 3 - 4 سال تونسته امکانات قابل توجهی را به صورت رایگان ارائه کنه، و بازیگران قدیمی این حوزه را به دردسر بیاندازه.
وقتی مشخصات فنی شان و قابلیت های هر کدام مشخص هست، کافیه مشخصات شان با هم مقایسه بشه، و کارکردشان در سناریوهای مختلف آزمایش بشه، تا هر کاربر با توجه به نیازهای خودش، گزینه ایی را که براش بهتر هست، انتخاب کنه.
razeghi_loved
شنبه 18 دی 1389, 14:15 عصر
خوب چه طوری اینها رو مقایسه کنیم
از کجا کار کرد هر کدام رو پیدا کنیم که بدونیم کدوم به کار ما بیشتر میاد
hghyami
شنبه 18 دی 1389, 14:46 عصر
این موضوع که مقایسه کرد معمولان به صورت کلی باید انجام داد. یک سخت افزار با مثل ۳ تا os بعدش performace رو تست کنیم. راه زیاد داره ولی از این بحث خارج هست. اینجا بحث سر virtualbox هست که میگم بازم شما نمیتونی با مثل esxi قیاس کنی و باید و vmplayer و هم رده خودش مقایسه کنی.
hanif_x90
شنبه 18 دی 1389, 18:21 عصر
میشه مقایسه را به چند بخش تقسم کرد .
1 : پلت فرم ویندوز . سیستم عامل Virtual هم ویندوز . (دو حالت داره پلت فرم ما سرور باشد یا دسکتاپ)
2: پلت فرم ویندوز .سیستم عامل Virtual ، لینوکس یا سیستم عامل های دیگر.
Virtualpc که اصلا با لینوکس خوب کار نمی کنه . Hype – V کار نکردم .
3 : پلت فرم لینوکس : بین VMWare و VirtualBox
4: مستقل از سیسم عامل . من فقط VMWare ESXi آشنایی دارم
محصولات دیگه هم هست مثل Parallels Workstation یا Xen
AliReza Vafakhah
سه شنبه 28 دی 1389, 20:15 عصر
دوستان عزیز طرف VB میشه لینک Package های نرم افزار رو قرار بدهید .(تو فرومش هم چیزی نبود !)
فعلا گفتم ببینم VB چه طوری هاست که خداییش خیلی سریع ویندوز رو نصب کرد (XP) و تو محیط مجازی هم احساس مجازی بودن از لحاظ سرعت حس نمیشه ، فعلا خوبه همین که کم حجم و سبک خودش خیلی عالیه.
AliReza Vafakhah
سه شنبه 28 دی 1389, 20:25 عصر
دوستان عزیز طرف VB میشه لینک Package های نرم افزار رو قرار بدهید .(تو فرومش هم چیزی نبود !)
پیدا کردم http://dlc.sun.com.edgesuite.net/virtualbox/4.0.0/Oracle_VM_VirtualBox_Extension_Pack-4.0.0-69151.vbox-extpack این هم دیگه واسه ما ایرانی ها محدود بود
mazdadoost
سه شنبه 28 دی 1389, 22:13 عصر
سلام .
من از vmware fusion در mac استفاده میکنم که واقعا عالیه.مخصوصا قابلیت unity ش که بهم این امکان رو میده ویندوز و مک رو کاملا هماهنگ اجرا کنم!
سرعت عالیه!
البته با :
2 zeon quad c -16 gb ram-2gb nvidia qudro -2 *1 TB scsi raid 0 striping and....
اولین باره که این کار رو کردم وخیلی اول استرس داشتم که نشه . ولی شد .
سناریو اینه یک سرور در mac اجرا میشه که کلاینتی در win باش در ارتباطه.
JaguarXF
پنج شنبه 07 بهمن 1389, 07:30 صبح
البته خودم از Virtual Box استفاده نکرده ام و نمیکنم اما به این دلیل است که تیم مربوط به انتخاب نرم افزارهای مجاز از روز اول لایسنس VMWare WorkStation رو خریده گفته از اون استفاده کنید
اما الف: نگاهی سریع به نوشته های آقای کشاورز داشتم این VB هم که به نظر خیلی خوب میاد و کارتون رو راه میندازه. رایگان هم که هست و لازم نیست راه بیفتید دنبال سریال و کرک .
اما ب: دیگه گذشت دوران نصب انواع VM . الان خیلی خدا شده از توی Internet Explorer اجراش میکنم. نصب روی سیستم خودم هم لازم نداره. ماااااااه! نگاهی به vmware cloud بندازید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.