View Full Version : سوال: در مورد انگیزه های مدیران سایت از گند زدن به قیافه سایت و اعصاب کاربران
khorzu
پنج شنبه 02 دی 1389, 16:47 عصر
http://www.pic4ever.com/images/s134.gif
چند مدت بود که این سوال برام پیش اومده که چطور اینقدر با بی مسئولیتی حقوق کاربران اینجا داره
نقض می شه؟ و وقت و اعتماد و علاقه کاربران به این راحتی بازیچه چند نفر بی سواد می شه ؟
البته میدونم به خاطر جنبه بالای انتقادپذیری ما این پست چند لحظه بعد حذف می شه اما انصافا شمایی که می خوای اینجا رو حذف کنی به خودتون و وضعیت سایت چه نمره ای میدید؟
حامد مصافی
پنج شنبه 02 دی 1389, 19:15 عصر
خودت وقت تايپ اين جملات قصار خندت نگرفت؟؟؟؟؟ نكنه كلا نميدوني اينترنت چيه؟
حوصلشو ندارم برات توضيح بدم كه چرا اين اتفاقات ميافته..........!!!
vcldeveloper
پنج شنبه 02 دی 1389, 19:45 عصر
اگر سعی کنی کمی مودب باشی، و همانطوری که برای نقض حقوق (!!) خودت خیلی دستپاچه میشی، کمی هم به فکر حقوق دیگران و زحمتی که دیگران کشیدن و می کشند باشی، شاید بتونی بهتر اعتراض خودت را به گوش دیگران برسانی، و منتظر حذف تاپیکت نباشی.
مدیران اینجا از کسی دستمزد دریافت نمی کنند و سهمی هم در مالکیت این سایت ندارند که تو بخوای بابت عضویتت در این سایت بر سرشون منت بزاری. به شخصه یادم نمیاد برای کسی از اعضاء سایت دعوتنامه فرستاده باشم که الان دینش روی گردنم باشه، و بخوام جلوش برای مدیر بودن خودم، یا کاهش کیفیت سایت شرمنده بشم. مدیران سایت از بین کاربران سایت انتخاب میشند، و غالبا افرادی هستند که بیش از سایر کاربران در سایت فعالیت کردند، پس اگر قرار باشه کسی به خاطر بروز مشکل در سایت ناراحت بشه، اونهایی که برای این سایت زحمت کشیدند، و چندین ساله که دارند سعی می کنند این سایت را سر پا نگه دارند، بیشتر از تو از مشکلاتش رنج می کشند و ناراحت میشند.
چه چیزی باعث شد که برای خودت حق و حقوقی برای توهین به مدیران سایت قائل بشی؟ من که تو رو نمی شناسم، یادم هم نمیاد بدهی به تو داشته باشم، یا دینی از تو بر گردنم باشه. سایر مدیران رو اطلاع ندارم. بر فرض هم اگر هر کدامشان از تو دینی بر گردنشان بود، و به تو اجازه می داد که هر چی دلت خواست بهش بگی، دلیل نمیشه که بخوای برای خودت نسبت به سایر مدیران سایت هم همچین حقی قائل بشی.
همانطوری که سال ها پیش، با افزایش تعداد کاربران سایت و خدمات ارائه شده توسط سایت، مدیران این سایت تصمیم گرفتند سایت را به پلت فرم vBulletin منتقل کنند؛ در این مقطع هم تصمیم بر این شد که برای افزایش سرویس های ارائه شده توسط سایت، نسخه نرم افزار سایت به نسخه 4.0 ارتقاء داده بشه، تا امکان اضافه کردن قابلیت های جدید برای سایت فراهم بشه. طبیعی هست که ارتقاء یک سایت مثل برنامه نویس، در شرایطی که Customization های زیادی در سورسش صورت گرفته، و مدیریت سرور آن را هم فقط یک نفر انجام میده، با این تعداد بالای آمار مراجعه کنندگان و کاربران، کار سختی هست. قبل از ارتقاء سایت اصلی، چندین بار یک نسخه از سایت به صورت آزمایشی ارتقاء داده شده بود، ولی بعضی از مشکلات فقط در زمانی که سایت Online میشه، و حجم بالای کاربران ازش استفاده می کنند، خودشان را نشان میدند. الان هم داره سعی میشه که مشکلات گزارش شده توسط کاربران به نسبت اولویت شان برطرف بشند. کما اینکه از زمان راه اندازی نسخه 4.0 تا به امروز، بسیاری از مشکلات گزارش شده برطرف شدند.
از روزی هم که این سایت فعالیتش را شروع کرد، 100,000 کاربر نداشت. کسی رو مجبور به ثبت نام نکرد؛ حتی برای استفاده از محتوای خودش هم کسی را ملزم به ثبت نام نکرد، بلکه محتوای خودش را آزادنه در اختیار عموم قرار داد، و عضویت را فقط برای مشارکت در فعالیت های سایت الزامی کرد. در طول سال ها کاربران مختلف آمدند و هر کدام سعی کردند برای رشد این سایت فعالیتی انجام بدند. نمیدونم چه چیزی باعث شده که تو خودت را از سایرین طلبکار بدونی، ولی اگر فکر میکنی که به قول خودت اینجا توسط یک مشت بی سواد اداره میشه و سایت به گند کشیده شده، و فقط تو هستی که وقت با ارزشی داری، و دیگرانی که به عنوان مدیر اینجا فعالیت می کنند، یک مشت افراد بیکار بی سواد هستند که محض سپری شدن ایام با وجود تمام مشکلات اینجا وایستادند و بدون جیره و مواجب کار می کنند؛ دیر نشده، همیشه امکان Log-out در این سایت وجود داره. تصور هم نمی کنم با رفتن تو سایت برنامه نویس عزادار بشه، و احساس خلاء کنه. پس یک لطفی به خودت و به ما بکن، و نه وقت خودت را اینجا تلف کن، و نه ما را با فحاشی های خودت مستفیض کن.
در پایان، یک چیزی رو هم به تو میگم، هم به سایر کاربران این سایت، من به عنوان یکی از مدیران این سایت که قبل از مدیر شدنم هم هیچ آشنایی قبلی با مالک سایت یا سایر مدیران سایت نداشتم، بابت فعالیتی که سال ها ست چه به عنوان کاربر و چه به عنوان مدیر در این سایت انجام میدم، منتی سر کسی ندارم، و خودم رو طلبکار از سایت و کاربرانش نمیدونم. انتظار تشکر و کف و سوت هم ندارم. اما دوست هم ندارم که کسی بابت عضویتش در سایت بر سر من منت بزاره. مشکلات هست، اشتباهات هم هستند، میشه اینها را محترمانه در قالب انتقادات و پیشنهادات مطرح کرد، و پیگیر رسیدگی بهشان شد، اما مشکلات سایت یا بر فرض اشتباهات یک مدیر یا کاربر حقی برای دیگران بابت توهین به اون فرد ایجاد نمیکنه.
khorzu
جمعه 03 دی 1389, 08:51 صبح
نكنه كلا نميدوني اينترنت چيه؟
نه نمی دونم و عمیقا به شما که می دونید حسادت می کنم . خوش به حالت.وا حسرتا.
اگر سعی کنی کمی مودب باشی، و همانطوری که برای نقض حقوق (!!) خودت خیلی دستپاچه میشی، کمی هم به فکر حقوق دیگران و زحمتی که دیگران کشیدن و می کشند باشی، شاید بتونی بهتر اعتراض خودت را به گوش دیگران برسانی، و منتظر حذف تاپیکت نباشی.
خیلی سعی کردم و فکر می کنم به تناسب پسرفت وضعیت کاربر پسندی سایت محبوبم نقد من توهین آمیز نبوده همچنین واقعا لطف کردید که اینجا رو حذف نکردید و قطعا محقید از این بابت منت بزارید. در مورد "حقوق دیگران و زحمتی که کشیدن و می کشند باشی" یعنی می خواید بگید هر کی شاکی بشه حقوق این دیگران خاص پایمال می شه؟
مدیران اینجا از کسی دستمزد دریافت نمی کنند و سهمی هم در مالکیت این سایت ندارند که تو بخوای بابت عضویتت در این سایت بر سرشون منت بزاری. به شخصه یادم نمیاد برای کسی از اعضاء سایت دعوتنامه فرستاده باشم که الان دینش روی گردنم باشه، و بخوام جلوش برای مدیر بودن خودم، یا کاهش کیفیت سایت شرمنده بشم. مدیران سایت از بین کاربران سایت انتخاب میشند، و غالبا افرادی هستند که بیش از سایر کاربران در سایت فعالیت کردند، پس اگر قرار باشه کسی به خاطر بروز مشکل در سایت ناراحت بشه، اونهایی که برای این سایت زحمت کشیدند، و چندین ساله که دارند سعی می کنند این سایت را سر پا نگه دارند، بیشتر از تو از مشکلاتش رنج می کشند و ناراحت میشند.
من منت گذاشتم ؟ من فقط از بس اینجا لذت بخشه خوشی زد زیر دلم و گفتم به یاد شما هم بندازم که چقدر دارید به کاربران حال می دید. در ضمن همون اول که بالای فروم می نویستید "از اینجا عضو شوید" یعنی از همه حضار غیر عضو دعوت می کنید که عضو بشند . اگه میگین مدیر ؛ باید بابت کاهش کیفیت سایت شرمنده باشید و دستمزد نگرفتن هم مغلطست مگر کسی کاری رو برای غیر منفعت شخصیش انجام میده؟ همچنین تکلیف ما رو مشخص کنید من بعنوان یک کاربر عادی که ممکنه هفته ای یک بار یا کمتر آنلاین بشم حق دارم شاکی بشم یا نه ؟
در مورد توهین اگه دقیق مشخص کنبد کجاش توهین آمیز به نظرتون اومده می شه بحث کرد . به قیافه سایت که گند زدین این یک واقعیته و از مقایسه وضعیت قبل با وضع کنونی کشف می شه و توهین نیست. به اعصاب کاربران هم به خاطر مختل کردن فرآیند های معمولی فعالیت در فروم طبیعتا گند رو زدید و این قابل کتمان نیست هر چند ممکنه در افراد مختلف شدت گند زدگی تفاوت داشته یاشه. می مونه قضیه سواد :
منظور اینه که با توجه به وضعیت پیش آمده اطلاع کافی از مشکلات احتمالی در آپدیت سیستم نبوده و از این نظر که این چنین وضعیتی در سایر انجمن های پر مخاطب مشابه نادر و نادیده ست نتیجه می شه گرفت که سواد این کار در عامل این تغییرات نبوده و با کمال بی مسئولیتی -حتما به این خاطر که کسی دستمزدی نگرفته- تمام هزینه این ریسک به گرده کاربر منتقل شده +رفع اشکال هم حدی داره نه یک ماه اندی.
از روزی هم که این سایت فعالیتش را شروع کرد، 100,000 کاربر نداشت. کسی رو مجبور به ثبت نام نکرد؛ حتی برای استفاده از محتوای خودش هم کسی را ملزم به ثبت نام نکرد، بلکه محتوای خودش را آزادنه در اختیار عموم قرار داد، و عضویت را فقط برای مشارکت در فعالیت های سایت الزامی کرد. در طول سال ها کاربران مختلف آمدند و هر کدام سعی کردند برای رشد این سایت فعالیتی انجام بدند. نمیدونم چه چیزی باعث شده که تو خودت را از سایرین طلبکار بدونی، ولی اگر فکر میکنی که به قول خودت اینجا توسط یک مشت بی سواد اداره میشه و سایت به گند کشیده شده، و فقط تو هستی که وقت با ارزشی داری، و دیگرانی که به عنوان مدیر اینجا فعالیت می کنند، یک مشت افراد بیکار بی سواد هستند که محض سپری شدن ایام با وجود تمام مشکلات اینجا وایستادند و بدون جیره و مواجب کار می کنند؛ دیر نشده، همیشه امکان Log-out در این سایت وجود داره. تصور هم نمی کنم با رفتن تو سایت برنامه نویس عزادار بشه، و احساس خلاء کنه. پس یک لطفی به خودت و به ما بکن، و نه وقت خودت را اینجا تلف کن، و نه ما را با فحاشی های خودت مستفیض کن.
تلخیص : ابراز مودبانه همینه که هس می خوای بخا نمی خوای هرّی.
حمیدرضاصادقیان
جمعه 03 دی 1389, 10:22 صبح
"از اینجا عضو شوید" یعنی از همه حضار غیر عضو دعوت می کنید که عضو بشند
و
نه نمی دونم و عمیقا به شما که می دونید حسادت می کنم
پس مثل اینکه نمیدونید.ببخشید اگر اینجوری ننویسند افرادی که میخوان ثبت نام کنند چطور باید متوجه بشوند از کجا باید ثبت نام کنند؟
اگه میگین مدیر ؛ باید بابت کاهش کیفیت سایت شرمنده باشید و دستمزد نگرفتن هم مغلطست مگر کسی کاری رو برای غیر منفعت شخصیش انجام میده
ببخشید آقای کشاورز دروغی ندارند به شما بگویند. من حدود 3 ماه هست که جز مدیران شدم و از کاربران معمولی سایت هستم و هیچ دستمزدی هم دریافت نمیکنم.در مورد مواردی که اطلاعی ندارید صحبت نکنید.
همچنین تکلیف ما رو مشخص کنید من بعنوان یک کاربر عادی که ممکنه هفته ای یک بار یا کمتر آنلاین بشم حق دارم شاکی بشم یا نه ؟
حق دارید اعتراض کنید ولی مودب.نه هرچی از دهان مبارک خارج شد بگوئید. بفرما و بشین و بتمرگ هر سه تاش یک معنی میده باید کسی که به کار میبره بلد باشه کجا باید این الفاظ رو به کار ببره.
که شما فکر میکنید همه جا باید از بتمرگ استفاده کنید!!
در مورد توهین اگه دقیق مشخص کنبد کجاش توهین آمیز به نظرتون اومده می شه بحث کرد . به قیافه سایت که گند زدین این یک واقعیته و از مقایسه وضعیت قبل با وضع کنونی کشف می شه و توهین نیست. به اعصاب کاربران هم به خاطر مختل کردن فرآیند های معمولی فعالیت در فروم طبیعتا گند رو زدید و این قابل کتمان نیست هر چند ممکنه در افراد مختلف شدت گند زدگی تفاوت داشته یاشه. می مونه قضیه سواد :
منظور اینه که با توجه به وضعیت پیش آمده اطلاع کافی از مشکلات احتمالی در آپدیت سیستم نبوده و از این نظر که این چنین وضعیتی در سایر انجمن های پر مخاطب مشابه نادر و نادیده ست نتیجه می شه گرفت که سواد این کار در عامل این تغییرات نبوده و با کمال بی مسئولیتی -حتما به این خاطر که کسی دستمزدی نگرفته- تمام هزینه این ریسک به گرده کاربر منتقل شده +رفع اشکال هم حدی داره نه یک ماه اندی.
اطلاعات هم داشتن و میدونستن مشکلات این تیپی هم ممکنه پیش بیاد. هر تغییری یک سری هزینه داره .و تغییرات سایت هم هزینه اش به این شکل هست. شما بهتره یک کتاب مهندسی نرم افزار بخونید تا متوجه بشید تغییرات نرم افزاری این موارد درش کاملا بدیهی هست.
تلخیص : ابراز مودبانه همینه که هس می خوای بخا نمی خوای هرّی.
خداروشکر موضوع رو کاملا صحیح متوجه شدید.!
m_omrani
جمعه 03 دی 1389, 15:08 عصر
من نمی دونم جناب khurzo دقیقاً از چه چیزی ناراحت هستن. البته فکر کنم نارضایتی شون از Interface سایت جدید کاملاً مشخص باشه (اگرچه بدون رودربایستی و با کمال زحمتی که تمامی دوستانی که پشت صحنه برای ارتقای سایت می کشن باید بگم به عقیده من Interface سایت قبل راحت تر بود). اما جدای تمام اینها، به نظرم از مجموعه مدیریت انتظار انتقادپذیری، صبر، شکیبایی و تحمل بیشتری می ره.
هیچ شکی در زحماتی که می کشید نیست، اما فرض کنید به هر دلیلی کسی نسبت به چیزی عصبانی باشه. آیا بهترین راه این نیست که کمی او رو آروم کنید و بعد دقیقاً ازش بپرسید از چه چیزی ناراحته. شاید اساساً یه سوء تفاهم باشه و با یه توضیح کوچیک مساله حل بشه. کدوم بهتره؟
این که شما هم از اون طرف از کوره در برید که چیزی رو حل نمی کنه. یا این که بگیم من که دعوت نامه نفرستادم، خودت اومدی که در نتیجه یعنی وضع همینه، نخواستی برو، به عقیده من حرف صحیحی نیست. یک مثالی برای شما می زنم. شما برای خرید ترجیح می دید فروشگاهی برید که کارمندان و مسوولین مودبی داشته باشه یا مسوولینی اخمو، بداخلاق و بد خلق؟ (سوء تفاهم نشه ها. این فقط یه مثاله، در مثال هم جای مناقشه نیست) اگه به مسوول فروشگاه دوم بگید این چه طرز برخورده و او برگرده به شما بگه مگه من مجبورت کردم از من خرید کنی، خودت اومدی، نخواستی برو از جای دیگه خرید کن، چه احساسی پیدا می کنید؟
من نه آقای khurzo رو می شناسم، نه تا به حال دیده بودمشون، نه می دونم دلیل نارضایتیش چیه، اما به عقیده من برخورد شکیباتر شما می تونست نتیجه بهتری بده. ایشون می گه یه مشت بی سواد، حالا مگه همچین چیزی هست؟ قطعاً نیست. پس دلیلی برای عصبانیت وجود نداره. قطعاً ایشون از سر عصبانیت داره این حرف رو می زنه. یا وقتی می گه سایت به گند کشیده شده، چرا اینقدر سریع از کوره در می رید. بله. ساعت ها وقت دارید صرف می کنید، زحمت می کشید، اما مگه کاربران سایت از این قضیه خبر دارن؟ یکی هست خیلی ساده و با آرامش مطرح می کنه، یکی هست ممکنه به هر دلیلی عصبانی بشه. این که شما هم بخواید عصبانی بشید که می شه همون برخورد. عصبانیت عصبانیته، چه فرقی داره. اگه برخورد او بده که شما هم دارید همون کار رو می کنید.
پس اخلاق دینی ما کجا است. فرق بین این بحث اینترنتی و یک بحث و مشاجره لفظی در دنیای واقعی چیه؟ مگه توصیه های اخلاقی الگوهای دینی ما در این جور موارد چیزی جز شکیبایی و حسن خلق و مدار کردن با مردمه. خصوصاً برای کسی که سرویسی رو به طور عمومی برای همه مردم ارائه می ده (که اساساً همین یعنی دعوت)، این حرف اصلاً ازش پذیرفته نیست که بگه من برای کسی دعوت نامه نفرستادم. معنی این حرف اصلاً این نیست که به هرچی دیگران می گن باید گوش بدیم. نه. هر جایی برای خودش ضوابط و شرایطی داره. مثلاً همین واسط کاربر. ممکنه به هزار دلیلی که ما نمی دونیم شما در نهایت بگید Interface قابل تغییر نیست، اشکالی نداره. کسی هم اصراری بر این قضیه نداره. اما مهمتر از اون نحوه برخورد شما است. درست همون چیزی که آقای صادقیان می گن. یه مطلب رو می شه به شکل های مختلف می شه گفت.
جناب خورزو. من هم نه مسوولین، مدیران و تیمی که پشت این سایت هستن رو دیدم و نه می شناسم، اما قطعاً می دونم که دارن زحمت می کشن و وقت می گذارن. چرا که نگهداری یک سایت با تعداد کاربر بالا چه از لحاظ سرویس، چه از لحاظ محتوا کار ساده ای نیست. خصوصاً موقع upgrade وقوع اشکالات غیر مترقبه چیز غیر قابل انتظاری نیست. این من و شما هستیم که اگه دلمون برای سایت می سوزه، اگه بهش علاقه داریم باید نظرمون رو مطرح کنیم، ولی در کمال آرامش و متانت.
مطمئن باشید هیچ کسی با شما پدر کشتگی نداره. اگه با آرامش، خونسردی، بدون عصبانیت نظرتون رو مطرح کنید کیه که بخواد مطالب شما رو حذف کنه. و در زمینه سواد مسوولین سایت هم با وجود احترام به نظر شما، باید بگم با نظر شما موافق نیستم. مطمئن باشید upgrade یه سیستم کار بسیار بسیار هزینه بر و ریسک آمیزیه و اگه به هر دلیلی طولانی بشه، معناش بی سوادی مسوولین نیست. چون خودم با چنین چیزی سروکار داشتم و تجربه اش رو داشتم دارم خدمت تون می گم.
و مسوولین سایت هم. فرض کنید به هر حال یک کاربری، به هر دلیلی، ولو به دلیلی که اصلاً صحت نداشته باشه، عصبانی باشه و انتقاد بکنه و حتی حرفی بزنه که مودبانه نباشه. شما باید اونقدر سعه صبر داشته باشید، صبور باشید که با برخوردتون طرف رو جذب کنید.
لذا دوستان عزیز. توصیه می کنم کمی فتیله رو بکشید پایین، با آرامش، با متانت، با هم صحبت کنید، با دلایل منطقی، بدون نیش و کنایه زدن. مطمئن باشید بعد ها خودتون به بحث و مشاجره ای که پیش اومده بود خواهید خندید.
با عرض پوزش از محضر همه بزرگواران.
Felony
جمعه 03 دی 1389, 16:00 عصر
تویی که اینقدر قشنگ آسمون و ریسمون میبافی خودت چه زحمتی برای بالارفتن وضعیت علمی سایت کشیدی ؟
حرف زدن هنر نیست ، عمل کردن هنره ، هر وقت 2 تاز از زحماتی که اینجا کشیدی رو نام بردی اون وقت به خودت همچین اجازه ای بده که این همه کاربر و مدیر رو زیر سوال ببرید .
خیلی جالبه ، چند وقته کاربرانی که هنوز چند وقتی از عضویتشون نگذشته با توجه به دانش فنی بسیار بالاشون وضعیت سایت رو تحلیل میکنن و نظرات کارشناسی میدن ، بزارید 2 روز از رسیدنتون بگذره بعد ...
من نمی دونم جناب khurzo دقیقاً از چه چیزی ناراحت هستن. البته فکر کنم نارضایتی شون از Interface سایت جدید کاملاً مشخص باشه (اگرچه بدون رودربایستی و با کمال زحمتی که تمامی دوستانی که پشت صحنه برای ارتقای سایت می کشن باید بگم به عقیده من Interface سایت قبل راحت تر بود). اما جدای تمام اینها، به نظرم از مجموعه مدیریت انتظار انتقادپذیری، صبر، شکیبایی و تحمل بیشتری می ره.
تو یه جامعه عمومی نظر با اکثریت هست ، وقتی اکثریت با این موضوع موافق هستند بحثی باقی نمیمونه .
هیچ شکی در زحماتی که می کشید نیست، اما فرض کنید به هر دلیلی کسی نسبت به چیزی عصبانی باشه. آیا بهترین راه این نیست که کمی او رو آروم کنید و بعد دقیقاً ازش بپرسید از چه چیزی ناراحته. شاید اساساً یه سوء تفاهم باشه و با یه توضیح کوچیک مساله حل بشه. کدوم بهتره؟
این کار برای زمانی هست که طرف بدون اطلاع و با رعایت حدود و حریم خودش اعتراض کنه ، نه با این وضعیت که همه رو از دم زیر سوال ببره ، هر وقت شما رفتید به وزیر n فحش دادید و ایشون شما رو آروم کرد و گفت سوء تفاهم شده از مدیران اینجا هم همین انتظار رو داشته باشید !
من نه آقای khurzo رو می شناسم، نه تا به حال دیده بودمشون، نه می دونم دلیل نارضایتیش چیه، اما به عقیده من برخورد شکیباتر شما می تونست نتیجه بهتری بده. ایشون می گه یه مشت بی سواد، حالا مگه همچین چیزی هست؟ قطعاً نیست. پس دلیلی برای عصبانیت وجود نداره. قطعاً ایشون از سر عصبانیت داره این حرف رو می زنه. یا وقتی می گه سایت به گند کشیده شده، چرا اینقدر سریع از کوره در می رید. بله. ساعت ها وقت دارید صرف می کنید، زحمت می کشید، اما مگه کاربران سایت از این قضیه خبر دارن؟ یکی هست خیلی ساده و با آرامش مطرح می کنه، یکی هست ممکنه به هر دلیلی عصبانی بشه. این که شما هم بخواید عصبانی بشید که می شه همون برخورد. عصبانیت عصبانیته، چه فرقی داره. اگه برخورد او بده که شما هم دارید همون کار رو می کنید.
این برمیگرده به دانش طرف ، وقتی شما در مورد چیزی اطلاع کامل ندارید حق نظر دادن در اون مورد رو هم ندارید ، کاربری که نمیدونه vBulletin و MySQL چیه و مدیریت همچین پایگاه داده ای یعنی چی بهتره سرش تو کار خودش باشه و نظر نده .
@ امیدوارم از این تاپیک ها نباشه که یه مشت کاربر میریزن و قشون کشی میکنند .
@ به جای این حرف ها اگر خیلی دلتون به حال سایت میسوزه در راستای هدفمند تر شدن و بالا رفتن سطح کاربران تلاش کنید در غیر این صورت دیگران رو از تلاشی که برای بالابردن سطح سایت انجام میدن دلسرد نکنید .
vcldeveloper
جمعه 03 دی 1389, 17:00 عصر
پس اخلاق دینی ما کجا است. فرق بین این بحث اینترنتی و یک بحث و مشاجره لفظی در دنیای واقعی چیه؟ مگه توصیه های اخلاقی الگوهای دینی ما در این جور موارد چیزی جز شکیبایی و حسن خلق و مدار کردن با مردمه. خصوصاً برای کسی که سرویسی رو به طور عمومی برای همه مردم ارائه می ده (که اساساً همین یعنی دعوت)، این حرف اصلاً ازش پذیرفته نیست که بگه من برای کسی دعوت نامه نفرستادم. معنی این حرف اصلاً این نیست که به هرچی دیگران می گن باید گوش بدیم. نه. هر جایی برای خودش ضوابط و شرایطی داره. مثلاً همین واسط کاربر. ممکنه به هزار دلیلی که ما نمی دونیم شما در نهایت بگید Interface قابل تغییر نیست، اشکالی نداره. کسی هم اصراری بر این قضیه نداره. اما مهمتر از اون نحوه برخورد شما است. درست همون چیزی که آقای صادقیان می گن. یه مطلب رو می شه به شکل های مختلف می شه گفت.
مسئله اینه که همین حالا هم چند تاپیک در تالار گفتگو با مسئولان و چند تاپیک در تالار مدیران برای بررسی مشکلات موجود وجود دارند. در اون تاپیک ها هم انتقاداتی شده که بعضا تند بودند. چندین بار درباره شرایط سایت، روند برطرف کردن مشکلات و چرایی ارتقاء به نسخه 4.0 حداقل خودم هم در اون تاپیک ها و هم از طریق پیام خصوصی برای کاربرانی که سوال کردند، توضیح دادم. حالا بماند که چند دفعه سایر مدیران توضیح دادند. پس این آقا اگر واقعا خیلی ناراحت بود، می رفت توضیحات داده شده را مطالعه می کرد، و اگر همچنان اعتراضی بود، مطرح می کرد. انتظار نداشته باشید که وقتی کاربری بدون پرداختن به توضیحات داده شده، و بدون در نظر گرفتن مشکلاتی که در این مدت برطرف شدند، میاد و یک مشت اراجیف تحویل تون میده، طرف رو دعوت به آرامش کنیم. در پست قبلی هم توضیح دادم، اگر قرار باشه کسی از افت کیفیت سایت یا ظاهر کاربر ناپسند سایت ناراحت بشه، ما ناراحتیمون بیشتر خواهد بود. اگر اون آقا ظرف یک سال و نیم هفته ایی یک بار به سایت سر زده و هر از چند گاهی پستی ارسال کرده، ما چندین ساله که روزانه به اینجا سر میزنیم، و سعی می کنیم شرایطش را بهتر کنیم. پس از نابود شدن دسترنج خودمان خیلی بیشتر از اونی که صرفا استفاده کننده بوده، ناراحت میشیم.
این که شما هم از اون طرف از کوره در برید که چیزی رو حل نمی کنه. یا این که بگیم من که دعوت نامه نفرستادم، خودت اومدی که در نتیجه یعنی وضع همینه، نخواستی برو، به عقیده من حرف صحیحی نیست. یک مثالی برای شما می زنم. شما برای خرید ترجیح می دید فروشگاهی برید که کارمندان و مسوولین مودبی داشته باشه یا مسوولینی اخمو، بداخلاق و بد خلق؟ (سوء تفاهم نشه ها. این فقط یه مثاله، در مثال هم جای مناقشه نیست) اگه به مسوول فروشگاه دوم بگید این چه طرز برخورده و او برگرده به شما بگه مگه من مجبورت کردم از من خرید کنی، خودت اومدی، نخواستی برو از جای دیگه خرید کن، چه احساسی پیدا می کنید؟
اینکه یک کاربر یا مشتری بیاد انتقاد کنه، مسئله مهمی نیست. این تالار گفتگو با مسئولین پر هست از انتقادات کاربران. کسی هم به انتقاد کنندگان نگفته، من برات دعوتنامه نفرستادم. اما اینکه یکی بیاد، همه رو بگیر زیر فحش، و طلبکار هم بشه که ای وای، شما وقت من رو تلف کردید، وای از اعتماد من سوء استفاده شده؛ و به خودش هم زحمت نده توضیحاتی که مدیران در جواب سایر کاربران دادند را مطالعه کنه، جوابش بهتر از این نیست. یک کاربری که صادقانه در سایت زحمت کشیده، و انتقادی مطرح کرده، همچین جوابی دریافت نمیکنه. شما اگر یکی کله اش رو بندازه پایین، بیاد توی خونه تون، نون و نمک شما را بخوره، بعدش هم چندتا لگد حواله تون کنه، و هر چی از دهنش در بیاد بهتون بگه، مودبانه ترین واکنشی که نشان میدید، چی هست؟ غیر از اینه که بهش میگید؛ فلانی، خودت راه افتادی اومدی، خوردنت را کردی، الان هم داری اراجیف بار ما میکنی، من که ازت نخواسته بودم بیای اینجا روی سر ما سوار بشی!
حکایت این آقا هم همین شکلیه؛ اومده نیومده، هر چی از دهنش در اومده تحویل ما داده، کم مونده ادعای غرامت هم بکنه!
طبیعی هست که ما بین همچین کاربری با یک کاربری که واقعا هدفش پیشرفت این سایت و جامعه هست و دلسوزانه انتقاداتی مطرح میکنه، تفکیک قائل بشیم. از بین کاربرانی که ظرف این مدت برای من پیام خصوصی ارسال کردند، و نسبت به تغییرات جدید سایت انتقاد کردند، کسی هست که من بهش گفته باشم، برات دعوتنامه نفرستادم؟! با وجود اینکه جواب برخی انتقادات را قبلا چند بار به طور عمومی داده بودیم، باز برای هر کاربری که خصوصی انتقاد کرده بود، مسائل مجددا به طور خصوصی توضیح داده شد، و از حساسیتشان نسبت به وضع سایت هم تشکر شد.
r00tkit
یک شنبه 05 دی 1389, 16:07 عصر
تو این تاپیک inprise یه توضیح مفصل در مورد این جور رفتارها داده بهتره همه بخونن تا دوباره کسی فکر نکنه "حق" انتقاد انم به این شکل داره :
http://barnamenevis.org/showthread.php?57846
پ.ن : خورزو خان تو هم بخون تا بفهمی "حق" ی برای انتقاد نداری (البته نمی دونم تو روستای بررٌه " حق" چه مفهومی داره)
mahboube
یک شنبه 05 دی 1389, 17:19 عصر
اولش كه من واقعا تشكر مي كنم از هم زحمتهاي مديرا و هم آقاي khorzo كه واقعا براي بخش دايركت ايكس(اگه اشتباه نكنم) زحمت كشيدند.
من معذرت ميخوام پريدم وسط!!
فقط خواستم از آب گل آلود ماهي گرفته باشم...
من حال نداشتم فحش و فحش كشيارو كامل بخونم،همينقد متوجه شدم كه فرايند فحش كاريه!غرض از مزاحمت اين بود كه بگم چقد اين تاپيكاي فحش و اينا طرفدار داره!!!
دوستان هركدوم طوماري مي نويسند و دلي خالي ميكنند...
چه دنيا ايده آلي مي شد اگر به تاپيكاي نقد محترمانه و ... هم همينقدر لطف مي داشتيد.
پ.و.آقا ما زيادفحش خور خوبي نيستيم.معذور بفرماييد.:لبخندساده:
maryam.hr
دوشنبه 06 دی 1389, 20:31 عصر
با سلام خدمت دوستان
من تازه واردم
ولی از این سایت خوشم اومده ، همه با هم صمیمی هستن
انشاالله بتونیم لحظات خوبی داشنه باشیم
یا علی
ali190
دوشنبه 06 دی 1389, 22:33 عصر
باسلام و عرض خسته نباشید خدمت همه مدیران و دست اندرکاران این سایت وزین
من از این سایت چیزهای زیادی یاد گرفتم
در واقع یه جورایی مدیون این سایت هستم
مطالبی که در اینجا وجود داره در هیچ رفرنس دیگه ای نمیشه پیداشون کرد
این سایت در آن واحد این بستر رو فراهم میکنه که بدون هیچ هزینه جانبی ای شما با دوستان دیگه ای که در زمینه های مختلف برنامه نویسی فعالیت میکنن ارتباط داشته باشین و از تجربیاتشون بهره مند بشین
بدون هیچ اغراقی بسیاری از پیشرفتهای کاریم رو مدیون این سایتم
دست همه مدیران درد نکنه
انشاءالله همیشه برقرار باشید
یاعلی
Mohandes2009
دوشنبه 06 دی 1389, 22:52 عصر
واقعا سایت به نظر من بهتر شده از نظر ظاهر
دست مریزار به همه اونایی که نمی دونم کی بودن و مشارکت داشتن در بهینه شدن سایت..:قلب:
khorzu خان عزیز دل بزار ستاره هات پر بشه بعد هوار بزن:چشمک:
دوستانه بهت گفتم که آسیب روحی نبینی:بوس:
baran_mehr
سه شنبه 07 دی 1389, 11:58 صبح
سلام
من قبل از تغییر ظاهر سایت روزی چند با به سایت سر میزدم شاید بیشتر از 15 با اما الان هر چند روز یک بار سر میزنم
به نظرم بهتر بود همون ظاهر کلاسیک و قدیمی پابرجا میموند و یا حداقل یه امکانی میبود که بشه کاربران خودشون بین این چهره سایت و قبلی یکی رو انتخاب کنن
حامد مصافی
سه شنبه 07 دی 1389, 12:04 عصر
ميتونيد با مراجعه به تنظيمات تم نزديك به نسخه پيشين رو انتخاب كنيد؛ كاري كه من هم انجام دادم.
اما گمان ميكنم به صحبت هايي كه مسئولين فرمودند بر همگي آشكار شده كه امكان نگه داشتن تم قبلي به دلائل فني ممكن نيست!
mahboube
سه شنبه 07 دی 1389, 12:44 عصر
واقعا سایت به نظر من بهتر شده از نظر ظاهر
دست مریزار به همه اونایی که نمی دونم کی بودن و مشارکت داشتن در بهینه شدن سایت..
khorzu خان عزیز دل بزار ستاره هات پر بشه بعد هوار بزن
دوستانه بهت گفتم که آسیب روحی نبینی
پرستاره!!!ستاره آبي!!!دوتا ستاره قرمز!!!مدير بعد ازاين!!!(مزاح بود!:قلب:)
مهندس عزيز (و بقيه ي مهندساي عزيز )وقتي ميخواي به يكي بگي باادب باشه!اولت خودت رعايت كن.
اين بحثم ببندين ديگه.اولش اين تغييررو مخ هممون رقت ولي كم كم درست شد.بهترم ميشه.اين بحثا خراب ميكنه سايتو.
همه موفق باشيد.:قلب:
mbshareat
سه شنبه 07 دی 1389, 18:57 عصر
با سلام و عرض ادب و ارادت خدمت سروران گرامی:قلب:
خیلی وقت نیست که من هم به این سایت سر میزنم.واقعا سایت مفیدیه. من هم قبلا در مورد تغییر ظاهر سایت انتقاد داشتم.اما برای جناب آقای کشاورز پیام خصوصی فرستادم و ایشان با متانت جواب دادن.:تشویق:
راستش اونقدر حوصله نکردم که تمام صفحه قبل روبخونم .نمی دونم درسته یه مبتدی مثل بنده هم اظهار نظر کنم یانه؛ من فلان آقا که تاپیک رو ایجاد کرده نمی شناسم ولی مدیون استاد کشاورز آقای تاجیک و دیگران هستم.اما من هم معتقدم اگه جناب آقای کشاورز عزیز اولین پست خودشون رو تو این تاپیک اینقدر طولانی و شاید توأم با تکرار مطلب نمی کردند، بهتر بود.اما انصافا لحن آن جناب! مستحق جواب جدی بود که البته بزرگان دیگه هم به کمک اومدند.
---------
آن کس که بداند و بداند که بداند *** اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
آن کس که بداند و نداند که بداند *** بیدار کنیدش که بسی خفته نماند
آن کس که نداند و بداند که نداند *** لنگان خرک خویش به منزل برساند
آن کس که نداند و نداند که نداند *** در جهل مرکب ابدالدهر بماند
شاعر: ابن یمین
Shabani.Mojtaba
شنبه 11 دی 1389, 20:49 عصر
من برای استفاده از قالب قبلی ، استایل قبلی ، theme قبلی یا هر چیزی که اسمش رو میزارید. چکار میتونم بکنم ؟
دلایل فنی و غیر فنی عوض شدن استایل چی هست ؟
برام جالبه که بدونم ارتقا به ورژن بالاتر چطور باعث میشه که نتونیم از قالب قبلی استفاده کنیم ؟
این چراها پاسخ داده شدند ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.