ورود

View Full Version : حرفه ای: چرا ثبت نمیشه ؟؟؟

AlgorithmX
پنج شنبه 02 دی 1389, 23:13 عصر
سلام دوستان این مشکل پدرمنو دراورد اما باز حل نشد!!!

در باره برنامه:
برنامه من یک نرم افزار ثبت اطلاعات که بانکش اکسس و سه کامپوننت داره که عبارت اند از:
1. COMDLG32.OCX <---- کامپوننت نمایش کادر محاوره ای
2. MSADODC.OCX <---- کامپوننت اتصال به بانک (Adod)
3. MSDATGRD.OCX <---- کامپوننت جدول

حالا مشکل:
توجه: اشکال کار فقط در ثبت و مشاهده اطلاعات که مربوط به کامپوننت 2 میشه (لعنتی!!) البته در برخی از سیستم ها این مشکل پیش نمی آید و اگر هم پیش بیاد با نصب ویژوال بیسیک حل میشه حتی اگر اونو بعد از نصب پاک کنیم.
برنامه در زمان اجرا کامپوننت ها رو در سیستم32 کپی و ثبت میکنه، برنامه اجرا میشه و آماده برای وارد کردن اطلاعات در تکس باکس ها میشه با فشردن دکمه "ثبت" عملیات ادامه پیدا میکنه (اما همین هم در بانک ذخیره نشد) در بار دوم که اطلاعات رو وارد میکنیم خاطاری میده با مضمون "رکوردی در بانک نیست" و برنامه بسته میشه
حالا اگر روی این سیستم ویژوال بیسیک نصب بشه برنامه مثل آدم کارمیکنه.

نظریه:
من فکر میکنم که ثبت شدن کامپوننت یک مشکل کوچیک هست که ویژوال بیسک با نصبش اونو حل میکنه. حالا یا از ریجستری یا یک فایله یا...

درخواست:
احتمالا خودتون با این مشکل رو به رو شدید (امیدوارم نشید!!)
اساتید ، مهندسین طراحی بانک ها و ... ،اگر میشه منو با این مشکل تنها نزارید و در حلش کمکم کنید!!!

mbf5923
پنج شنبه 02 دی 1389, 23:45 عصر
سلام
ocx رو رجيستر هم كردي و باز اين خطا رو ميده؟

AlgorithmX
پنج شنبه 02 دی 1389, 23:56 عصر
برنامه در زمان اجرا کامپوننت ها رو در سیستم32 کپی و ثبت میکنه

mbf5923
جمعه 03 دی 1389, 00:01 صبح
دستي و با استفاده از run هم رجيستر كن شايد درست شد.
برنامه من به mask edit گير ميداد روي سيتم هاي ديگه با رجيستر دستي ocx درست ميشد در حالي كه خود برنامه در زمان نصب اون ocx رو رجيستر ميكرد.

AlgorithmX
جمعه 03 دی 1389, 00:10 صبح
واسه ثبت از این دستور استفاده میکنم:

shell ("regsvr32" + "آدرس")

mbf5923
جمعه 03 دی 1389, 00:16 صبح
والا من دستوري نميبينم
و اگه منظورتون دستور جاي خالي هستش بايد بگم حق داره كار نكنه
اين رو توي run بزن اگه درست شد تا كد vb برات بذارم
regsvr32 MSADODC.OCX

AlgorithmX
جمعه 03 دی 1389, 00:26 صبح
فدات شم یک نگاه دیگه کن دستورو می بینی:لبخندساده:

noorsoft
جمعه 03 دی 1389, 07:20 صبح
من با این مشکل روبه رو شدم مشکی شما مربوط به رجیستر جدول می باشد که طریقه رجیستر کردن اون کاری به regsvr32 نداره در واقع شما باید فایل رجیستری زیر را اجرا نمایید

64021

AlgorithmX
جمعه 03 دی 1389, 09:39 صبح
منظور شما از جدول چیه؟ منظور کامپوننت شماره 3 هست؟ اگر که منظورتون اونه باید بگم که از این جدول فقط در مشاهده اطلاعات استفاده شده نه در ثبت!!!!
اما اینو که ضمینه کردید علان نمیتونم تست کنم ولی امیدوارم که با اون حل بشه:ناراحت: