View Full Version : نحوه گزارش گیری تحت وب با کریستال ریپورت 2010
Developer Programmer
جمعه 03 دی 1389, 13:35 عصر
مدتها است که روی این موضوع کار میکنم که در گزارش گیری تحت وب، چطور میشه یه فرم واحد به اسم frmReportViewer داشت ولی در سایر فرمهای پروژه، Select ها و DataSource رو ساخت و درنهایت فرم frmReportViewer رو برای نمایش گزارش ها، فراخوانی کرد
یعنی چندین فرم گزارش گیری داشته باشیم که مسلما هر یک rpt های مختص به خود دارند اما فقط یک فرم Viewer واسه نمایش گزارش های پروژه
کسی از دوستان راه حلی به نظرش می رسه؟
prgakbarzadeh
دوشنبه 08 فروردین 1390, 11:33 صبح
1- چرا بجای ارسال اطلاعات روی نرم افزار دیگه هموجا در صفحه وب گزارش رو طراحی نمی کنی که سرعتش هم بیشتر بشه
2- می تونی اطلاعات رو برزی توی دیتا تیبل یا دیتاست و بعد ذخیرهش کنی توی یک پایگاه داده و پایگاه دادت رو وصل کنی به کریستال ریپورت
البته حالا این مورد به ذهنم رسید خودمم دارم رو موضوع مشابه کار می کنم به نتیجه رسیدم اطلاع می دم. شما هم اگر جوابی پیدا کردم رو سایت بگذارید لطفاً
sh6664
سه شنبه 29 شهریور 1390, 19:53 عصر
سلام
من دنبال گزارش گیری برای برنامه های تحت وب از طریق Crystal Report می گردم .البته به زبان Asp.net ، تا الان که Search کردم فقط مطالب در مورد گزارش گیری در برنامه های ویندوز پیدا کردم .
چون من یک Web application طراحی کردم و گزارش گیری های متنوعی از طریق کد نویسی در اون گذاشتم ولی می خوام که با Crystal Report کار کنم و اونو یاد بگیرم
ممنون می شم اگه من رو راهنمایی کنید
salehhh
دوشنبه 16 آبان 1390, 18:24 عصر
دوستان ببخشید یه کمکی هم به ما تازه کارا بدین چه جوری کریستال ریپورتر رو با vs2010 کار کنم من کریستال رو دانلود کردم ولی نمیدونم باید چیکار کنم لطفا کمک کنید:خجالت:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.