ورود

View Full Version : سوال: مشكل قرار دادن عكس

Profesorjd
جمعه 03 دی 1389, 17:26 عصر
با سلام
در برنامه براي اينكه بتوان عكس ( اسكن نامه ها) قرار داده شود از برنامه ارائه شده در اين سايت استفاده كردم . برنامه خودش درست عمل ميكند ولي وقتي فرمها ، جداول و ... را به برنامه خودم Import‌ ميكنم ايراد زير ميگيرد . اشكال از كجاست ؟ راهنمايي بفرماييد .

mazoolagh
جمعه 03 دی 1389, 23:44 عصر
مشخص هست که یک رفرنس کم هست.
2 راه دارین:
1- در برنامه اصلی (همونی که درست کار میکنه) از منوی tools-refrence چک کنین چه رفرنس هایی باید داشته باشین و با رفرنس های برنامه خودتان مقایسه کنین تا ببینین کدوم رفرنس رو باید اضافه کنین.

2- در برخی موارد اکسس خودش رفرنس رو اضافه میکنه البته هنگامی که خودتون کد رو تایپ میکنین (نه کپی پیست). شروع به نوشتن کد همون خط بکنین و اگر اکسس پیغام داد که رفرنس رو اضافه کنین بالطبع پاسخ yes باید بدین.

Profesorjd
شنبه 04 دی 1389, 00:15 صبح
با سلام و تشكر
1- بله يك Refrence‌ تيك نخورده بود .
2- يك سئوال ديگر : با اين روش من چند عكس را پيوست كردم . البته بصورت لينكي است . حالا اگر بخواهم هر كدام را چاپ كنم در قطع A4 چكار كنم ؟ دقت بفرماييد هر كدام را نه بصورت گزارش همه را

Profesorjd
شنبه 04 دی 1389, 16:33 عصر
با سلام و تشكر
براي چاپ عكس وارد شده در اكسس چگونه عمل كنم ؟ من با استفاده از برنامه موجود در سايت چند عكس وارد كردم ( توضيح تاپيك اول ) اين عكسها بايد چاپ شوند . راهنمايي بفرماييد

mazoolagh
شنبه 04 دی 1389, 19:58 عصر
در مورد چاپ عکس تجربه ای ندارم. دوستان دیگر باید راهنمایی کنن.

Profesorjd
شنبه 04 دی 1389, 20:08 عصر
با سلام
به نظرم اين عكسها كه بصورت لينك آدرس در جدول اكسس قرار مي‌گيرند بايد در گزارشي قرار گيرند تا قابليت پرينت ( چاپ ) داشته باشند . اما چگونه ؟ ضمن آنكه براي هر كليد ممكن است چند عكس باشد و لزوماً‌ بايد عكس جاري ( عكسي كه نمايش داده مي‌شود ) پرينت شود .

Profesorjd
سه شنبه 21 دی 1389, 10:31 صبح
با سلام .
چون موضوع مورد سئوال با اين تاپيك ارتباط دارد سئوالم را در اينجا مطرح ميكنم . اما سئوال :

مشخص هست که یک رفرنس کم هست.
2 راه دارین:
1- در برنامه اصلی (همونی که درست کار میکنه) از منوی tools-refrence چک کنین چه رفرنس هایی باید داشته باشین و با رفرنس های برنامه خودتان مقایسه کنین تا ببینین کدوم رفرنس رو باید اضافه کنین.

2- در برخی موارد اکسس خودش رفرنس رو اضافه میکنه البته هنگامی که خودتون کد رو تایپ میکنین (نه کپی پیست). شروع به نوشتن کد همون خط بکنین و اگر اکسس پیغام داد که رفرنس رو اضافه کنین بالطبع پاسخ yes باید بدین. براي اين برنامه نياز است كه يك رفرنس تيك بخورد كه طبيعتاً‌ بستگي به ورژن اكسس دارد ! اسم اين رفرنس Microsoft Access ?? object Library هست . و بايد جاي علامت سئوال 11 براي اكسس 2003 و 12 براي اكسس 2007 و 14 براي اكسس 2010 گذاشت ! من اگر 3 نسخه اكسس روي سيستمم باشد ميتوانم با تيك هر 3 رفرنس در هر نسخه مشكلم را حل كنم ولي اگر اين فايل را به كسي بدهم كه مثلاً اكسس 2007 نداشته باشد و اكسس 2003 باشد بدليل تيك خوردن رفرنس مربوطه خطا مي‌دهد!
آيا ميتوان كاري كرد كه برنامه با شناخت نسخه اكسس تيك مربوطه را فعال كند ؟

mazoolagh
چهارشنبه 22 دی 1389, 14:51 عصر
فکر کنم بهترین راه این هست که مصرف کننده رو محدود به انتخاب یک ورژن معین کنین. 2007 مناسبترین هست چون 2003 که دیگه میشه گفت از رده خارج محسوب میشه و 2010 هم بهتر هست صبر کنین تا کاملا جا بیفته (یعنی sp1ش بیاد)

آيا ميتوان كاري كرد كه برنامه با شناخت نسخه اكسس تيك مربوطه را فعال كند ؟
اگر منظورتون این هست که توسط کد رفرنس به اصطلاح broken رو تشخیص بدین و با رفرنس دیگه جایگزین کنین، پاسخ مثبت هست.

Profesorjd
چهارشنبه 22 دی 1389, 16:00 عصر
با سلام و تشكر
1- متأسفانه در بخش اول نمي‌توانم ( دست من نيست ) برنامه به واحدهاي مختلفي مي‌رود كه بعضاً خارج از تهران هستند و شايد اكسس 2003 هم بزور كار كنند چه برسد به 2007 و ...
2- متوجه نشدم . همانگونه كه عرض كردم بايد آن رفرنس تيك بخورد تا برنامه درست عمل كند . اگر من Microsoft Access 11 Object Library‌ را در اكسس 2003 تيك بزنم برنامه براي كسي كه اكسس 2007 دارد اجرا نمي‌شود . نمي‌توانم بروشي كه گفتم هر سه را تيك بزنم چون مي‌بايد در رايانه ميزبان هم هم‌اينگونه باشد و اگر رفرنس مربوط به نسخه اكسس نباشد بازهم برنامه اجرا نمي‌شود .