ورود

View Full Version : به مدیر محترم بخش Java - آقای مزدادوست

javaphantom
شنبه 04 دی 1389, 20:17 عصر
سلام، مدتی هست که از شما خبری نیست. شما هم بیشتر از من سواد دارید هم بیشتر از من تجربه چرا هیچ اثری ازتون نیست. خواهش می کنم شما هم کمی فعالیت کنید تا یکم دلگرمی حداقل برای من بوجود بیاد
متشکرم.
بابک

pouria_bayat
شنبه 04 دی 1389, 20:32 عصر
واقعا جاي تشكر از اقا بابك داره من از مديران محترم خواهشمندم زحمات اين دوست عزيزمون رو ناديده نگيرند.
موفق باشيد.

handinux
یک شنبه 05 دی 1389, 08:26 صبح
سلام، مدتی هست که از شما خبری نیست. شما هم بیشتر از من سواد دارید هم بیشتر از من تجربه چرا هیچ اثری ازتون نیست. خواهش می کنم شما هم کمی فعالیت کنید تا یکم دلگرمی حداقل برای من بوجود بیاد
متشکرم.
بابک
من هم موافقم!
دیگه اثری از بحث های مو شکافانه نیست...

mazdadoost
یک شنبه 10 بهمن 1389, 21:22 عصر
سلام به همگی .
اول از همه بببخشید که دیر این تاپیک رو دیدم.
از نظر لطف دوستان عزیز مخصوصا javaphantom که در زمینه های مختلف در بخش جاوا فعالیت میکنند کمال تشکر رو دارم.
بعد هم ابنکه بنده بی تعارف کوچیکه همه بچه های گل خونواده جاوای این سایتم.و از نظر سواد هم همینطور.
ببینید بحث های دامنه دار و فنی از نظر بنده در فضای فاروم یک مقداری سختی چون حرف تو حرف میاد اغلب و از موضوع خارج میشه/نه همیشه اما اغلب!
در پاسخگوویی به سوالات هم بار یا انصافا سوال بی محتوا و پروژه و ... هست یا خیلی کلی که یه کورس کامل باید تو جواب داد!حالا با این اصاف نظرتون چیه!

L u k e
دوشنبه 11 بهمن 1389, 18:11 عصر
خبر خوشحال کننده ای بود
امیدوارم که یکم فعال تر بشه بخش جاوا

mahdi68
چهارشنبه 13 بهمن 1389, 13:16 عصر
سلام
اگه امکان داره برای بهبود وضعیت تالار J2ME اقداماتی انجام بدین من احساس میکنم که خیلی بی توجهی میشه به این تالار ! حداقل کاری که میشه کرد این هست که مطالب دسته بندی کرد و در قسمت تاپیک های اعلان گذاشت . مطالب این بخش مربوط به سال 85 86 هستن و بجز چند پست آموزشی در آن مطالب بقیه پست های بیهوده ای هستن مثل تشکر درخواست شماره و درخواست ایمیل و ....
میشه مانند تالار #C عنوان های مهم و سورس کدها دسته بندی کرد تا افراد تازه کار پست ها و سوالات تکراری نفرستن ! تا حالا من و بقیه دوستان چندین بار به سوالات مربوط به ارسال اس ام اس پاسخ داده ایم و حتی من سورس کد هم گذاشتم که هر کس این مطالب بخونه با این مبحث آشنا میشه ولی اگه 2 3 صفحه اول تالار نگاه کنید میبینید که سوال در مورد ارسال و دریافت اس ام اس هست و اونم سوالاتی که چندین بار پاسخ داده شده !
بعضی از دوستان مطالب آموزشی قرار میدن تو تالار که چون بصورت پراکنده هست و پیداکردنشون مشکل هست عملا به هیچ دردی نمیخورن و زحمت اون دوستان هم نتیجه ای نداره !
امیدوارم مدیران محترم به این مسائل رسیدگی کنند
متشکرم