baracudaProject
شنبه 04 دی 1389, 20:58 عصر
پروژه ابری تحت وب!
پروژه باراکودا که پیش از این به صورت سورس بسته و تنها در بخشهای مالی (بانکی و صنعتی) مورد استفاده قرار می گرفت بازنویسی شده و به صورت سورس باز در اختیار افراد قرار می گیرد،بزرگترین اشکال این پروژه متکی بودن بیش از حد آن بر ایجکس و مزیت آن سادگی بیش از حد کار با آن می باشد و نکته دیگر اینکه تنها از معماری ام وی سی حمایت می کند، در این سیستم آداپتورهای بانک اطلاعاتی امکان ایجاد صفحاتی بیش از حد سبک را پدید می آورند که به صورت مطلق از ایجکس برای تبادل اطلاعات استفاده می کنند ، در این سیستم کش از سه لایه کش کلاینت و کش وب سرور در دو لایه تشکیل شده است و کاربر می تواند با تکنیکی شبیه برنامه های دلفی که به دلیل سادگی محبوب بودند نرم افزارهای خودرا با معماری مدرن ام وی سی توسعه بدهد، نکات جالبی که در این پروژه به نظر می رسد عبارتند از :
1- صفحات اصلی کمتر از 4 تا 8 کیلوبایت (صرف نظر گرافیک) خواهند بود و صفحات دیگر به 500 بایت و یا کمتر تقلیل می یابند
2- اندازه تبادل اطلاعات به حد 500 بایت و یا حداکثر یک یا دو کیلوبایت کاهش می یابد.
3- کلاینت ساید دیتاست به صورت خودکار با سرور هماهنگ می شود
4- امکان استفاده از کیبورد در تمامی کامپیوننتها به شیوه شبیه نرم افزارهای داس امکانپذیر می شود
5- مفهوم ریفرش به طور کلی از بین می رود هرچند که حمایت می شود
6- قسمت اعظم وظیفه ایجاد صفحات بر عهده باراکوداست
هدف کلی ، جایگزینی محیطهایی مانند فلکس و سیلورلایت با وب بوده و سیستم از معماری آسانتر و نیرومندتری بهره می برد.
در حقیقت ، کاربر با ایجاد یک یا چند دیتاست و ارتباط آنها با یکدیگر با استفاده از او ار ام مخصوص می تواند و یا منوال و بعد ارتباط یک دیتا سورس و کامپیوننتهای دیتابیس مانند انواع ادیتورها و گرید با استفاده از تجربه دلفی هرچند در سی شارپ و یا جاوا ، نرم افزاری با اصول مدرن مهندسی نرم افزار و با استفاده از پترن ام وی سی ایجاد نماید.
به نظر می رسد این مساله انقلابی در این مساله باشد.
کلاینت ساید دیتا کامپوننت ها (که با ساختاری شبیه دلفی پیاده سازی شده اند تا کاربری آنها آسان شود) بدون دخالت کاربر و با امکان سفارشی سازی کامل به سرور متصل می شوند ،
این محصول تنها برای پروژه های مالی سنگین و یا بانکی و یا مشابه آن توصیه می شود.
برای ارتباط با مدیر پروژه با baracudaproject@gmail.com تماس بگیرید.
baracudaProject
یک شنبه 05 دی 1389, 01:24 صبح
با توجه به اینکه این پروژه حساس و مهمی است (جایگزینی برای سیلورلایت و فلکس با استفاده از جاوا اسکریپت و..) که بسیار مناسب سیستمهای مالی و بانکی است ، در صورت تمایل برای همکاری در پروژه منبع باز و یا هر گونه راهنمایی و همکاری در مورد سیستمهای وب از این دست لطفا به آدرس فوق ایمیل بزنید.
شاید کمتر پروژه هایی از این دست دیده باشید و به صفحات نیمه داینامیک یا غیر داینامیک عادت دارید ولی این صفحات نیازمند برنامه نویسی کلاینت و سرور هستند و تقریبا با مفاهیم متفاوتی کار می کنند.
در مورد سیستمهای بزرگ و کلا وب ، هر سوالی داشتید و یا به خصوص این پروژه در زیر همین تاپیک سوال کنید.
معماری مدرن آنقدر در پیاده سازی مهم است که نمی شود آن را محاسبه کرد!
baracudaProject
یک شنبه 05 دی 1389, 07:30 صبح
کاربر با استفاده از یک سیستم او ار ام مدرن می تواند بانک اطلاعاتی را مدیریت کند ، سیستم در سه لایه بانک اطلاعاتی را مدیریت می کند! البته یادتان نرود که تمامی موارد کاستوم انتیتی و تایپد هستند یعنی زمانی که کاربر می خواهد فیلدهارا مورد استفاده قرار دهد به آسانی از نام آنها استفاده می کند:
1- وارد کردن تیبلها
2- تقسیم کردن رده دوم (تبلهای مجازی که می توانند شامل یک یا چند تیبل باشند)
3- ایجاد اتوماتیک و یا دستی استورد پروسیجر ها برای دی بی 2 ، مای اس کیو ال ، ام اس اس کیو ال و اراکل و پست گره
4- ایجاد مدلها (برای ام وی سی)
5- مشخص کردن اکسپشن روتینگ و لاگ ها )
6- دسترسی
7- ایجاد
در کلیه موارد می توانید هر مرحله را ویرایش کنید و تاثیر آنهارا در مرحله بعد ببینید، سیستم به طور دقیق به ایجاد تیبل های مستر دیتیل کمک می کند،
نکات مهم:
1- بسیاری از صفحات وب کش خواهند شد! حتی در صورت لزوم می توانید به صورت مطلق از صفحات کش شده استفاده کنید! ،
کسانی که تجربه فلکس و سیلور لایت را دارند اینبار می توانند آسانتر صفحات خودرا ایجاد کنند! البته مشکل اینجاست:
شما می بایست کاملا بر جاوااسکریپت مسلط باشید ولی ! نگران نباشید ، قسمت مهمی از کارها بر عهده خود باراکوداست!
باراکودا بدون شک مدرنترین طراحی وب موجود است ولی ، آیا کاربران جاوا هم دسترسی خواهند داشت؟
بله! :) منتها می بایست حتما از اسپرینگ و ام وی سی استفاده کنند...
نسخه ام وی سی 3.00 نسخه ای است که برای استفاده از باراکودا توسیه می شود ولی نگران هم نباشید! حتی بدون سی شارپ هم می توانید باراکودا را استفاده کنید....
baracudaProject
یک شنبه 05 دی 1389, 11:01 صبح
کد مطلقا جاوا اسکریپت است
نمونه کد باراکودا برای ساختن یک صفحه با سه گرید و یک دیتا ست و دیتاسورس...
(به طور معمول این کد دست نویس نیست و خودکار ساخته می شود ولی به آسانی می توان آن را به صورت دستی نیز ایجاد کرد)
baracuda.instances.add('RYAN');
var dataset1 = new baracuda.dataset('RYAN', 'dataset1');
var datasource1 = new baracuda.dataSource('RYAN', 'datasource1', dataset1);
$(document).ready(function () {
var textcontrol1 = new baracuda.dbEditControl('RYAN', 'name', document.getElementById('name'), datasource1, 'name');
var textcontrol1 = new baracuda.dbEditControl('RYAN', 'familyname', document.getElementById('familyname'), datasource1, 'familyname');
var textcontrol1 = new baracuda.dbEditControl('RYAN', 'fathername', document.getElementById('fathername'), datasource1, 'fathername');
var textcontrol1 = new baracuda.dbEditControl('RYAN', 'mothername', document.getElementById('mothername'), datasource1, 'mothername');
var textcontrol1 = new baracuda.dbEditControl('RYAN', 'description', document.getElementById('description'), datasource1, 'description');
var textcontrol1 = new baracuda.dbEditControl('RYAN', 'creditor', document.getElementById('creditor'), datasource1, 'creditor');
var textcontrol1 = new baracuda.dbEditControl('RYAN', 'debitor', document.getElementById('debitor'), datasource1, 'debitor');
dataset1.fields.add('name');
dataset1.fields.add('familyanme');
dataset1.fields.add('fathername');
dataset1.fields.add('mothername');
dataset1.fields.add('description');
dataset1.fields.add('creditor');
dataset1.fields.add('debitor');
dataset1.open();
dataset1.add();
dataset1.setCurrent(0);
dataset1.setFieldValueByName('test', '123');
var dbgrid = new baracuda.dbGrid('RYAN', 'dbgrid1', document.getElementById('gridcontainer'), document.getElementById('template'), datasource1, '', []);
var dbgrid = new baracuda.dbGrid('RYAN', 'dbgrid2', document.getElementById('gridcontainer2'), document.getElementById('template2'), datasource1, '', []);
var navigator = baracuda.dbNavigator('RYAN', 'navigator', document.getElementById('navigator'), datasource1,
[{ todo: 'first', hint: 'nothing' }, { todo: 'prev', hint: 'nothing' }, { todo: 'next', hint: 'previous !' }, { todo: 'last', hint: 'nothing' }, { todo: 'accept', hint: 'nothing' }, { todo: 'remove', hint: 'nothing' }, { todo: 'cancel', hint: 'nothing' },
{ todo: 'add', hint: 'nothing'},{ todo: 'insert', hint: 'nothing'}]);
// dataset1.close();
});
baracudaProject
یک شنبه 05 دی 1389, 11:08 صبح
کاربر تحت هیچ شرایط ریفرش صفحه را نخواهد دید چرا که نیاز به این کار وجود ندارد... با تغییر کرسر تمامی کامپوننتها به روز می شوند و.... این موضوع را دلفی کار ها خوب به یاد دارند،
سرعت هم که ، اگر تعریفی نباشد ولی از اپلیکیشن هم بیشتر است... چرا که صفحات عملا در کلاینت ساخته می شوند ، البته! شما ظاهر آن را تنظیم می کنید ولی ....
نتیجه کد قبلی را ببنید!
تا اینجا به هیچوجه به بانک اطلاعاتی سرور متصل نشده اید! در نمونه بعدی اتصال به بانک اطلاعاتی سرور ساید را نیز نمایش می دهیم:
نکته مهم:
کد بالا و همینطور چیزی که می بینید شمارا یاد چیز خاصی نمی اندازد؟؟؟؟؟
تمامی وظایف را باراکودا انجام می دهد ، مانند یک اپلیکیشن عادی!
بله! :) این یک اپلیکیشن واقعی تحت وب است!
AMIBCT
سه شنبه 24 خرداد 1390, 10:34 صبح
اين كاربر يه كلاهبردار حرفهاي است
در تاپيك ديگهاي كه ايجاد كرده بود شناسايي شد و خودش تاپيك رو حذف كرده
http://barnamenevis.org/showthread.php?285241-پیشرفته-ترین-فریم-ورک-وب-در-ایران-طراحی-شده-است
اينها با اين تبليغات دروغ از جويندگان كار ۵۰۰ هزار تومن براي آموزش ميگيرن و
بهشون وعدهي درآمدهاي ميليوني ميدن
مديران لطفا رسيدگي كنن
IP اين فرد بايد در اختيار مسئولين امنيتي قرار بگيره و شناسايي بشه
developper
سه شنبه 24 خرداد 1390, 15:45 عصر
مدیران محترم ما بار ها گفتیم و معرفی کردیم و مدرک ارائه دادیم که این آقا کلاه بردار است. سورس باز شدن و غیره کلاه برداری است. در تایپیک دیگری که باز کرده بود شناخته شد و تایپیک را حذف کرد. رسیدگی کنید. بابا رسیدگی کنید. یارو داره کلاه برداری میکنه. کار امروزش هم نیست. چند ساله. اسم و مشخصات دادم دفعه قبل.
اول در مادای. بعد با نام پارتیا . حالا با این عنوان جعلی.
حسن احمدی مدیر این مجموعه کلاه برداری است. قبلا یکبار به دلیل همکاری با چند کلاهبردار دیگه بازداشت شده.
اینم لینک های شرکت پارتیا در گوگل:
شرکت پارتیا | Partia Company - [ Translate this page ]
شرکت پارتیا:ارائه دهنده ای راهکارهای مدیریت فرایندهای کسب و کار و معماری سرویس گرا,partia.
www.partiatech.com/ - Cached
اخبار شرکت پارتیا - [ Translate this page ]
حضور شرکت پارتیا در کمیته ملی مدیریت فرایند های کسب وکار(BPM) در وزارت ...
www.partiatech.com/news.php?nb=_2 - Cached
کارگاه ها و دوره های آموزشی تخصصی شرکت پارتیا - [ Translate this page ]
شرکت پارتـیا نمایندگی انحصاری شرکت بین الـمللیPartia کانادا به عنوان پیشرو ...
www.partiatech.com/services/learning.php - Cached
Show more results from partiatech.com
جلوی این کلاه بردار رو بگیرین. چند تا از دوستان دیگر هم اشاره کردند. چرا اقدام نمیکنید؟
baracudaProject
سه شنبه 24 خرداد 1390, 20:38 عصر
قصد نداشتم پاسخی به افرادی که آنهارا کوچک چه از لحاظ فنی ، چه از لحاظ دانش اجتماعی می دانم را بدهم ، خیلی از برنامه نویسان از جمله آقای کرامتی مدرک تحصیلیشان در رشته دیگری است ولی مهارت و تجربه کافی را دارند (شاید از دکترای نرم افزار بالاتر) و از جمله اینپرایز و خیلی های دیگر که درحقیقت من 5 6 نفر شاخص را در این جمع حاضر می شناسم...
، من آن فردی که شما می گویید نیستم ولی من یک کارشناس ارشد نرم افزار از یک کشور خارجی هستم ،
AMIBCT و developper علاوه بر این که توسط یک فرد نوشته می شود نشان دهنده لمپنی ، بی شخصیتی یک فرد در نهایت بی دانشی و بی شخصیتی است ، این جور گنگ ها و افراد را معمولا من پس از سالها کار در خارج از کشور ارزشی نمی گذارم ، پاسخ دهی به این افراد نه در شان من است و نه...
آقای دیویلاپر ، کشور عزیزمان ایران در زمینه نرم افزار اهمیتی ندارد و شاید از لحاظ شاخص دانش در پایین ترین سطوح بین المللی باشد ، کلاهبرداری شغل مسلم شما و اقوام عزیز شماست که اینگونه به فردی ناشناس به نام آقای احمدی می تازید و کف به دهان می آورید ، من در رشته کاری خودم فردی شناخته شده هستم و به دلایلی قصد معرفی خودم را ندارم ، حقیقت این است که برای من اینکه با هموطنان در ارتباط باشم مهم است نه اینکه فردی کم سواد ، کم دانش و از لحاظ اجتماعی سطح پایین ، بی جنبه و کم شخصیت مانند شما ( developper و آن یکی آی دی ایشان) بیاید و در کمال جهل و نادانی (حماقت اجتماعی و درک پایین ) خودرا به نمایش بگذارد ، آقای کشاورز ، من شمارا به دقت می شناسم ، این افراد خاله زنک جایشان اینجا نیست، من فکر می کنم با آقای احمدی بر سر مواردی درگیر بوده اند (که من آقای احمدی را هم نمی شناسم و برایم مهم نیست که هست و یا نیست) ولی شما بر خلاف اخلاق اسلامی اینجارا پاخور هر بی خانواده و بی سواد و دانشی کرده اید؟ اگر اینجا یک سایت علمی است پس جای ارادل و اوباشی از این دست نیست و اگر این موارد ذکر شود که من از شما انتظار نداشتم که بگذارید این افراد با چند آی دی هر مطلب بی ربطی را بنویسند هرگز در یک سایت ایرانی پا نمی گذاشتم ، خیلی وقت ها فکر می کنم که عجب بدبختی هستم که در یک محیط پر از خاله زنک (مانند آقای دیویلاپر) و پر از حسود و بی سواد و دروغگو قدم گذاشته ام ، من دوستی داشتم به نام دانی تورپ که مدتی همکار بودیم و شما ایشان را می شناسید همیشه از من می پرسید که ایرانی ها سطح نرم افزارشان چطور است؟ گفتم : ما شاید در علم ضعیف باشیم که هستیم ولی در اخلاق خوبیم ولی نه ، گاهی فکر می کنم پس از جنگ جای شهدارا گروهی مال مردم خور و دروغگو ، خاله زنک و حسود و پشت هم انداز پر کرده اند و جوانانی که مایه شرم وطنند (مانند آقای دیویلاپر)
با اجازه شما آقای کشاورز ، من از وکیلم خواستم تا در مورد این رفتار این افراد شکایتی تنظیم کند و مراتب به مسئولین محترم در وزارت محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی منتقل گردید....
آقای دیویلاپر و آن یکی آی ! ، خودتان را معرفی بفرمایید دوستان از شما بهره ببرند و از آقای احمدی هم خواهیم خواست بیایند و ببینند شما به چه دلیل این همه اباطیل و مواردی که شاخص خانواده محترم و والد عزیز می باشد را به ایشان نسبت می دهید؟ اگر ایشان پول شمارا خورده باید دلیلش را بگوید ، اگر شما هم ناشناس هستید پس دهان را ببندید که بوی تعفن عفونت مغزی شما به محیط ترشح نکند...
از این پاسخ که از لحاظ اسلامی و اخلاقی صحیح و در شان من نبود متاسفم.
والسلام و علیکم.
baracudaProject
سه شنبه 24 خرداد 1390, 21:19 عصر
کاربر اوباشی که علی الرغم تذکر من چندین بار باز همان مطالب را تکرار کرد تنها چند روز است که عضو شده ، من متوجه شدم که این فرد با چهار آی دی به فردی به نام احمدی حمله می کند:
توجه بفرمایید: نکات ریزی در این جا هست که مطالعه بفرمایید:
developper
تعداد پاسخ ها
1 تعداد پست در روز 0.32 مجموع تشکرها
مجموع تشکرها0
2 بار تشکر شده در یک پست
اطلاعات کلی
آخرین فعالیت سه شنبه 24 خرداد 1390 15:16 عصر تاریخ عضویت شنبه 21 خرداد 1390
تعداد پاسخ ها
تعداد پاسخ ها 91 تعداد پست در روز 0.09 مجموع تشکرها
مجموع تشکرها24
43 بار تشکر شده در 32 پست
اطلاعات کلی
آخرین فعالیت سه شنبه 24 خرداد 1390 13:29 عصر تاریخ عضویت پنج شنبه 07 شهریور 1387
این ها هر دو یکی هستند، بازهم تاکید می کنم موضوع به مراجع قضایی محول می شود تا یک بار این فرد شناسایی و تنبیه شود ، من به این فرد نادان و جاهل چندین بار تاکید کردم که فرد مورد نظر ایشان نیستم ولی ظاهرا باید اقدام جدی کرد تا یک بار اخلاق اسلامی را درک کند و بفهمد که جای اراذل و اوباش در اینجا نیست!
developper
سه شنبه 24 خرداد 1390, 23:58 عصر
آقا جان شما به وکیلتان حتما بگویید پیگیری کنند. ما هم از طریق مدیر سایت پیگیری خواهیم کرد. در ضمن ما دو فرد جدا هستیم. این طور خود را به در و دیوار نزنید. در پست قبلی هم دیدید چندین نفر دیگر هم همین حرف من را گفتند , آن پست را حذف کردید.
قربان این روش ها قدیمی شده. شما اگر وکیلی داشتید همان موقعی که در زندان بودید کمکتان میکرد.
شما پیگیری کنید. ما هم پیگیری خواهیم کرد.
من هم شما را میشناسم چون مدتی با شما کار کرده ام با ادبیات شما در پارتیا آشنا هستم. نگذارید اسم خودتان را اینجا رسما اعلام کنند.
اینجا جای کلاه برداری نیست.
تمام
alamate_aoal
چهارشنبه 25 خرداد 1390, 00:12 صبح
جناب developper عزیز چرا شما از نام کاربری اصلی خودتان استفاده نمیکنید؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.