ورود

View Full Version : پر شدن اتوماتیک فیلد ها برای ثبت راحت اطلاعات

sajad_boj70
شنبه 04 دی 1389, 22:22 عصر
با سلام خدمت همه دوستان
شاید شما اول فکر کنید که این تاپیک تکراریه. اما نه تکراری نیست و اگه میتونید کمکم کنید.
ببینید دوستان من یک برنامه ثبت حضور و غیاب دارم که هر روز باید مشخصات و یک کارمند رو بگیره و به همراه تاریخ اون روز ثبت کنه.
اما چون کسی که پشت نرم افزار میشینه فقط نام و نام خانوادگی یک کارمند رو بلده و نام پدر و شماره شناسنامه اون کارمند رو بلد نیست من میخوام برنامه رو جوری تغییر بدم که وقتی یکبار در بانک مشخصات کامل یک فرد ثبت شد برای ثبت حضور دوباره آن فرد با وارد کردن نام و نام خانوادگی یک کارمند فیلد نام پدر و شماره شناسنامه از روی بانک خوانده بشن (که تا اینجاش رو بلدم) حالا با یک تاریخ جدید در بانک ثبت بشن.(اینجاش رو بلد نیستم)
چون برنامه ای که من دارم اطلاعات جدید رو ثبت نمیکنه و اطلاعات جدید رو روی اطلاعات قبلی ثبت میکنه که این برای حضور و غیاب نمیشه.

butterfly8528
سه شنبه 07 دی 1389, 00:55 صبح
سلام دوست عزیز .
در صورت امکان کدی که نوشتید رو قرار بدید تا بررسی کنیم .
موفق باشید .

DJ AMiN
جمعه 17 دی 1389, 00:26 صبح
با سلام خدمت همه دوستان
شاید شما اول فکر کنید که این تاپیک تکراریه. اما نه تکراری نیست و اگه میتونید کمکم کنید.
ببینید دوستان من یک برنامه ثبت حضور و غیاب دارم که هر روز باید مشخصات و یک کارمند رو بگیره و به همراه تاریخ اون روز ثبت کنه.
اما چون کسی که پشت نرم افزار میشینه فقط نام و نام خانوادگی یک کارمند رو بلده و نام پدر و شماره شناسنامه اون کارمند رو بلد نیست من میخوام برنامه رو جوری تغییر بدم که وقتی یکبار در بانک مشخصات کامل یک فرد ثبت شد برای ثبت حضور دوباره آن فرد با وارد کردن نام و نام خانوادگی یک کارمند فیلد نام پدر و شماره شناسنامه از روی بانک خوانده بشن (که تا اینجاش رو بلدم) حالا با یک تاریخ جدید در بانک ثبت بشن.(اینجاش رو بلد نیستم)
چون برنامه ای که من دارم اطلاعات جدید رو ثبت نمیکنه و اطلاعات جدید رو روی اطلاعات قبلی ثبت میکنه که این برای حضور و غیاب نمیشه.
-----------------
سلام دوست عزیز
من منظورتو اینجوری برداشت کردمو این جوابو میدم :
وقتی اطلاعاتو از بانک خوندی،یه سرچ کن توی بانکت اگه با این تاریخ این فرد وجود نداشت ، حالا بیا یک رکورد جدید بساز و اطلاعاتو بریز توی بانک
با دستور :
ado.recordset.addnew
رکورد جدیدو بساز و .......
امیدوارم که منظورتو درست برداشت کرده باشم.یاعلی
MY Dream LOVE

sajad_boj70
جمعه 17 دی 1389, 09:14 صبح
دوست عزیز
من اینکارو کردم جواب نداده.
میشه کدش رو بزاری
یا
یک پروژه به صورت تستی بزاری؟

gohari244
پنج شنبه 30 دی 1389, 02:55 صبح
سلام دوست عزیز و خسته نباشی
خوب همانطوری که دوستمون اشاره کرد واسه اینکه اطلاعات جدید روی اطلاعات قدیمی ذخیره نشه باید یک رکورد جدید اضافه کنی
واسه این کار
Data1.RecordSource = "select *from Ketab order by bookid asc"
Data1.Refresh
Data1.Recordset.MoveLast
data1.recordset.addnew
در اینجا ketab جدول ماست و bookid هم فیلدی از جدول
بعد این دستورات دیگه خودت گفتی بلدی ذخیره اش کنی
اگه مشکلی بود عنوان کن

sajad_boj70
پنج شنبه 30 دی 1389, 20:35 عصر
دوست عزیز
من از Adodc استفاده کردم
میشه بگید این کارو چه جوری باید با Adodc انجام بدم.
در ضمن لطفا اگه میشه یه پروژه به عنوان تست قرار بدید