ورود

View Full Version : سوال: دریافت متن یا ساعت از اینترنت

Mask
یک شنبه 05 دی 1389, 11:36 صبح
با سلام
میخام برنامم وقتی به اینترنت وصل شدم بیاد و یه متنی که حاوی لینک هست رو دریافت کنه؟
چطوری باید این کار رو کرد.
در حال حاظر این کار رو انجام میدم: ببینید درسته؟
میام و متنم رو در یه وبلاگ آپ میکنم. با برنامم میام و سایت رو درون برنامم لود میکنم و ریسورسش میکنم و در سورسش با استفاده از یه کلمه کلیدی متنم رو در میارم.
آیا این کار درسته؟
در ضمن ساعت رو هم میخام از اینترنت بگیرم؟
ممنون.

vcldeveloper
یک شنبه 05 دی 1389, 14:01 عصر
میخام برنامم وقتی به اینترنت وصل شدم بیاد و یه متنی که حاوی لینک هست رو دریافت کنه؟
فایل حاوی متن رو جایی Upload می کنید. و اون رو با استفاده از هر پروتکلی که دوست دارید (مثل HTTP یا FTP) دریافت می کنید.

در ضمن ساعت رو هم میخام از اینترنت بگیرم؟
TimeServer های رایگان متعددی در اینترنت موجود هستند که می تونید با استفاده از TIdTime بهشون وصل بشید و ساعت را دریافت کنید.

Mask
یک شنبه 05 دی 1389, 14:43 عصر
فایل حاوی متن رو جایی Upload می کنید. و اون رو با استفاده از هر پروتکلی که دوست دارید (مثل HTTP یا FTP) دریافت می کنید.
ممنون.
آخه مشکل این روش اینه که اگه بخام فایلو دانلود کنم . گاهی برنامه دانلودرم دچار مشکل میشه و نمیتونه فایلو دانلود کنه.

TimeServer های رایگان متعددی در اینترنت موجود هستند که می تونید با استفاده از TIdTime بهشون وصل بشید و ساعت را دریافت کنید.
میشه یه نمونه معرفی کنید. یا کدی؟
Felony
یک شنبه 05 دی 1389, 14:51 عصر
ممنون.
آخه مشکل این روش اینه که اگه بخام فایلو دانلود کنم . گاهی برنامه دانلودرم دچار مشکل میشه و نمیتونه فایلو دانلود کنه.
خوب برنامتون مشکل داره !

میشه یه نمونه معرفی کنید. یا کدی؟
نمونه ضمیمه شده رو قبلا نوشته بودم که تاریخ و زمان رو از یک Time Server رایگان میخونه .

vcldeveloper
یک شنبه 05 دی 1389, 14:58 عصر
وقتی یک صفحه از وبلاگ تان را باز می کنید هم دارید فایل دانلود می کنید، پس کلیت کار فرقی نمیکنه.