ورود

View Full Version : sqlexec() پارامتریک

arashkhaan2002
یک شنبه 05 دی 1389, 14:30 عصر
سلام چطور در دستور sqlexec() و فرمان sqlکه درون "" داخل این تابع مینویسیم متغیر بگذاریم، قبول نمیکنه و -1 بر میگردونه ، یعینی اگر بنویسیم ?sqlexec(conn1,"select * from snd where s_no=1234") اجرا میشه ولی اگر به جای 1234 یک متغیر بگذاریم اجرا نمیکنه؟؟؟ چکار باید کرد؟

arashkhaan2002
یک شنبه 05 دی 1389, 17:00 عصر
سلام دوستان خودم پیدا کردم ، باید قبل از متغیر یک علامت ? بگذاریبم .

یکی نیست از ما تشکر کنه ، واقعا سهولت بو قدرت رنامه سازی vfp9 و قدرت sql server 2005 رو که با هم قاطی کنیم چه معجونی میشه... باور نکردتی

gh_khajehzade
سه شنبه 07 دی 1389, 08:07 صبح
سلام-به نظر من برای کار با sqlserver بهتر است تا حد امکان از remote view استفاده شودچون راحت تر است.

arashkhaan2002
سه شنبه 07 دی 1389, 16:17 عصر
ابتدا من از remote viewاستفاده کردم ولی مشکل اینجاست که remote view را باید مدام با دستور requery() آپدیت کرد وگرنه رکوردهای ایچاد شده جدید توسط دیگر کاربران رو نمایش نمیده و این سرعت گزارش گیری را کاهش میداد ،ولی دستور sqlexec() هم از سرعت بالا در حد یک چشم به هم زدن برخورداره و گزارش رو از روی database اصلی میاره بتابراین دقیق و سریعه.

gh_khajehzade
چهارشنبه 08 دی 1389, 08:38 صبح
سلام-گفتم تا حد امکان یعنی هم از توابع sql و هم از remote view باهم استفاده شود.تا مزایای هردو باهم را داشته باشیم.وگرنه فرمایش شما در مورد گزارش گیری کاملا صحیح است.