View Full Version : سوال: میزان فضای لازم برای سایت
na3er-faraji
یک شنبه 05 دی 1389, 16:28 عصر
سلام. یه سایت میخام برای خرید و فروش پروژ های برنامه نویسی. پروژه ها از طریق ایمیل ارسال میشه و فقط فضای برنامست که با C# 2008 نوشته شده. میخاستم ببینم چقد فضا باید بگیرم و در صورت لزوم مثلا چقد پهنای باند لازم دارم و این حرفا. از کدوم سایت خرید کنم بهتره. جون مادراتون تبلیغاتی نگید اگه واقعا استفاده کردید خوب بوده بگید. بعدش اینکه مثلا یه دومین ir هم میخام . اونو اشانتیون میدن یا باید جدا بگیرم. چون بعضی سایت ها فک کنم هزینه دومین رو اشانتیون میدن. مرسی از همگی.
raziee
یک شنبه 05 دی 1389, 19:57 عصر
فایل های پروژه که حجمی رو نمیگیره!!
مطمئنا فایل های خود پروژه بیشتر از 10 مگابایت نیست.
ولی یک هاستینگ 500 مگابایت هزینه ی زیادی رو در برنمیگیره.
بعدش اینکه مثلا یه دومین ir هم میخام . اونو اشانتیون میدن یا باید جدا بگیرم. چون بعضی سایت ها فک کنم هزینه دومین رو اشانتیون میدن. مرسی از همگی.
برادر باور کن ارزش نداره به خاطر یک دامنه برید دنبال هستینگ های .... .
تو ایران چند هاستینگ هستند که کاملا معروف هستند و نیاز به معرفی ندارند. (مثل هاستینگ سایت برنامه نویس)
na3er-faraji
سه شنبه 07 دی 1389, 13:08 عصر
مرسی آقا. یه سوال برای ثبت دامنه مثلا ir چرا قیمت های این سایت هاست برنامه نویس که خودتون اشاره کردید اینقد فرق داره مثلا جاهای دیگه ir سالانه 5000 تومان و 5 ساله 12000 تومان ثبت می کنه اما این سایت یک ساله 12000 تومان و 5 ساله 36000 تومان میگیره . میشه بگید دلیل این تفاوت قیمت چیه. درسته مبلغ کمه ولی خوب اختلاف قیمت بازم زیاده؟؟؟
Slytherin
سه شنبه 07 دی 1389, 13:30 عصر
من خودم ir رو برای سایت خودم 3500 یا 4000 ثبت کردم،
مسئله اینه که حق الزحمه ها متفاوت هست!!!!!
na3er-faraji
سه شنبه 07 دی 1389, 13:40 عصر
میشه بیشتر توضیح بدید؟ یعنی از لحاظ کیفیتی فرقی نداره. بعدشم من با کارشناس فروششون صحبت کردم میگفت یه سری سایت ها دامنه ها رو به نام خودشون ثبت می کنن و بعدا موقع تمدید اذیتتون میکنن. به نظر شما راست میگفت. مثلا سایتی مثل رادکام به نظرتون این کار رو میکنه؟؟ با اینکه به نظرم خیلی معتبره ؟؟؟
na3er-faraji
سه شنبه 07 دی 1389, 14:01 عصر
یه چیز جالب. من الان تو سایت nic.ir داشتم قیمت دومین های ir رو میدیدم. جالبه خود این سایت قیمت یک سالش 14400 تومان و 5 سالش حود 42000 تومانه. در حالی که شرکتی مثل رادکام که نماینده این شرکت قیمت ها رو خیلی ارزون تر میده در حدود 1/3 قیمت این سایت. قضیه چیه؟؟؟
Slytherin
سه شنبه 07 دی 1389, 14:23 عصر
قضیه اینه که اینا به اون شرکت ها نمایندگی می دهند و برای اینکه نمایندگی ها هم فروش داشته باشند، قیمت های خودشون رو پایین نمی دن.
خیر هیچ فرقی بین کیفیت وجود ندارد، فقط فراموش نکنید که دامنه را به اسم خودتان ثبت کنید،
بله حقیقت داره، ممکنه گاها سو استفاده هایی صورت بگیره...
na3er-faraji
سه شنبه 07 دی 1389, 14:42 عصر
رادکام یک ساله : 4900 تومان - 5 ساله 13000 تومان
ایران هاست یک ساله : 12000 تومان - 5 ساله 36000 تومان
خود سایت nic.ir (مسئول اصلی فروش دامنه ir) یک ساله 14400 تومان - 5 ساله 43000 تومان.
هر جور فک میکنم اصلا جور در نمیاد. آقا کلا بحث سر قیمتش نیست ها. واسم عجیب شده. یه نفر میتونه بگه قضیه چیه؟؟؟ مگه میشه نماینده اصلی از همه سایت های دیگه اینقد ارزون تر بفروشه؟؟؟؟
raziee
سه شنبه 07 دی 1389, 20:40 عصر
میشه بیشتر توضیح بدید؟ یعنی از لحاظ کیفیتی فرقی نداره
ببینید برادر
هزینه ی ثبت دامنه ir طبق تعریف خود nic.ir همون 140.000 ریال هست.
حالا موضوع هزینه های پایین چیه؟
قضیه از این قراره که شرکت اصلی به افراد/شرکت ها نمایندگی میده.
بر اساس مبلغی که به اون شرکت میدید هزینه ی ثبت دامنه کاهش پیدا میکنه.
بنا بر این هیچ فرقی در کیفیت دامنه نیست.(اصلا کیفت دامنه یعنی چی؟؟!! - معنا نداره)
شما میتونید مبلغ 60.750.000 ریال رو پرداخت کنید و نمایندگی با 75 درصد تخفیف رو بگیرید.
کمترین هم مبلغ 6.750.000 ریال هست که معادل 25 درصد تخفیف هست.
برای اطلاعات بیشتر میتونید PDF زیر رو مطالعه کنید.
http://www.nic.ir/applications/Domestic_Reseller_Agreement.pdf
-------------------------------
شما اگه میخوای نمایندگی بگیری راه های بهتری هم هست
مثلا شما 500.000 رو بدید و دامنه رو به قیمت 42.000 ثبت کنید.
shahab2005
چهارشنبه 08 دی 1389, 09:02 صبح
تو ایران چند هاستینگ هستند که کاملا معروف هستند و نیاز به معرفی ندارند. (مثل هاستینگ سایت برنامه نویس)
ببخشید برای چی تبلیغ می کنید ؟
اگه بحث به بیراه نره و می خوام این دوستمون ضرر نکنه می گم
هاست های معتبر جدیدی اومدن که با کمتر از نصف قیمت این هاست امکانات، خدمات و پنل های پیشرفته تری میدن
من خودم تا حالا با 10 تا هاست کار کردم و حالا با یه هاست خوب کار می کنم.
اخیرا یه دوستی دیدم برای یه هاست 2 برابر پولی که باید می داد، داده .
فقط به دوستان پیشنهاد می کنم یکم وقت بزارن و در انتخاب هاست دقت کنند (هر هاست معروف و یا هر هاست ارزونی شاید خوب نباشه)
elham1611
چهارشنبه 08 دی 1389, 11:56 صبح
من تا به حال دامنه ir زیاد ثبت کردم حتی زمانی بود که هیچ نمایندگی نداشت و باید رسید رو براشون فاکس میکردی.
بعد از دادن نمایندگی تا 2 سال پیش رادکام بیشترین میزان ثبت رو به خودش اختصاص داده بود چون به قول دستمون هزینش پایین تر بود دلیلشم این بود که به دلیل خرید اعتبار زیاد از کارگزار اصلی به اون تخفیف زیادی داده بودن .گرچه این روش عیبی که داره اینه که شرکت باید در مدت تعیین شده حتما یه تعداد مشخص شده دامین رو ثبت کنه .
اما اگه میخواین ir ثبت کنید بهترین کار اینه که خودتون یک کد irnic داشته باشید و فقط شرکت ثبت کننده رو مسئول مالی دامنه قرار بدید تا نتونه سایت رو به اسم خودش ثبت کنه.
برای پیدا کردن شرکت واسط مالی به خود سایت www.nic.ir وارد بشید و در قسمت نمایندگی ها برید و فقط از اون لیست انتخاب کنید.
من شرکت www.faraso.ir رو پیشنهاد میکنم و دامنه از اون خریدم چون هم ثبتش آنلاین هست هم اینکه مثل رادکام مالیات بر ارزش افزدوده رو نمیندازه گردن مشتری هم اینکه برای هر سال قیمت بسیار مناسب 3600 تومن رو داره.
البته در بین نمایندگیها یکی قیمت 2800 تومن داره که متاسفانه ثبتش آنلاین نیست و باید حضوری به بانک رفت و دردسر داره.
در روش جدید سایت وقتی خواستید دامنه ثبت کنید اول باید در nic مشخصه های شناسه رو تغییر بدید که نمایندگی بتونه دامنه و ثبت کنه. چندان سخت نیست.
3600 هم پولی نیست که بخواهید به خاطرش یههاست ضعیف بگیرید که اشانتیون بهتون بده . که حتما به اسم خودشم ثبت میکنه..کاری که یکبار پارس دیتا با من کرد.
موفق باشید.
na3er-faraji
چهارشنبه 08 دی 1389, 13:37 عصر
ممنون از همه دوستان . کاملا در مورد دامنه ها توجیه شدم قضیه چیه. کلا گفتم واسم جالب بود بدونم قضیه این قیمت های دامنه چیه که اینقد متفاوته که همه چی اومد دستم. مرسی از همگی.
na3er-faraji
چهارشنبه 08 دی 1389, 14:45 عصر
دوستان یه خواهش. الان قضیه ثبت دومین خیلی جالب بود. مثلا دومینی که من دیروز میخاستم با حدود 40000 تومان ثبت کنم امروز با حدود 10000 تومان ثبت کردم یعنی 75 درصد ارزون تر. درسته که حالا پول زیادی نبود ولی خوب با کمک شما دوستان هم دومین به اسم خودم خورد هم خیلی چیزا برای من روشن شد. دوست دارم اگه دوستان باز نگن قضیه تبلیغات هست هاست هایی رو که میشناسن هم معرفی کنند تا یه حساب کار دستمون بیاد. چون یه سری سایت ها هستن با این که معروف نیستن حداق واسه جلب مشتری هم که شده داره سرویس های خوبی ارائه میدن. اگه از نظر مدیران مشکلی نداشته باشه خیلی عالیه این تاپیک ادامه پیدا کنه. دوستان سرویس هایی رو که میدونن با قیمت معرفی کنند. فقط سرورهای ویندوزی لطفا.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.