ورود

View Full Version : سوال: تغییر نام response در asmx

PHILIPS
یک شنبه 05 دی 1389, 21:42 عصر
با سلام.
من با vb.net 2010 در حال طراحی یک وب سرویس هستم ، حال از شما سوال دارم نام Response یک متد را چگونه تغییر دهم و در متد Response بیش از یک tag قرار دهم.

با تشکر

ایمان اختیاری
دوشنبه 06 دی 1389, 13:39 عصر
دقیق تر می شه بگید چی می خواید.
من طراحی کردم .. بفرمایید چی مد نظرتونه تا بتونم راهنمایی کنم

PHILIPS
دوشنبه 06 دی 1389, 16:00 عصر
من با vb.net 2010 در حال طراحی یک وب سرویس هستم ، حال از شما سوال دارم نام Response یک متد را چگونه تغییر دهم و در متد Response بیش از یک tag قرار دهم.
مثال :

<s:element name="PinPaymentRequestResponse"><s:complexType><s :sequence><s:element minOccurs="1" maxOccurs="1" name="authority" type="s:long"/><s:element minOccurs="1" maxOccurs="1" name="status" type="s:unsignedByte"/></s:sequence></s:complexType></s:element>

کد XML فوق مربوط به وب سرویس بانک پارسیان می باشد.

<s:element name="create_license_keyResponse"><s:complexType>< s:sequence><s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="create_license_keyResult"/></s:sequence></s:complexType></s:element></s:schema></wsdl:types&

کد XML فوق هم مربوط به وب سرویس ساخته شده توسط من است.

حال سوال من : به بخش های قرمز رنگ توجه کنید ، نام المنت بازگشت در مثال پارسیان تغیر کرده و بیش از یک المنت استفاده شده اما در کد های من نام متد + Result می باشد. چگونه این نام را تغییر دهم و بیش از یک مقدار قرار دهم. در ضمن مقدار هایmaxOccurs , minOccurs چیست ؟ چگونه قابل تغییر است ؟
با تشکر