View Full Version : تیبل های مخصوص آموزشگاه ؟؟؟
yasinmh
سه شنبه 25 مرداد 1384, 08:13 صبح
سلام به همگی
یک برنامه برای آموزشگاهی نوشتم اما هر چی که جلو تر میرم مشکلاتم بیشتر میشه
( مثلا برای لیست حضور و غیاب و .. . )
خواستم ببینم کسی تیبلهای مورد نیاز برای یک برنامه آموزشگاهی را داره یا نه ؟
وقت زیادی هم ندارم و بایستی برنامه را زودتر تحویل بدم :گیج:
sarami
سه شنبه 25 مرداد 1384, 19:58 عصر
در مورد مشکلاتت یه کم شرح بده مگه میشه table های یه برنامه دیگه دقیقا همونی باشه که شما می خواین
E_Alikhani
چهارشنبه 26 مرداد 1384, 11:01 صبح
من قبلا برنامه آموزشگاه برای مدارس نوشتم ولی نمیدانم آموزشگاه شما چه امکانات و چه قسمتهایی داره شما در مورد مشکلتان کمی بیشتر توضیح دهید
با درود
web : www.mabrosoft.com
Email : E_D_Alikhani@yahoo.com
yasinmh
چهارشنبه 26 مرداد 1384, 14:13 عصر
سلام به شما
ببینید 5 تیبل دارم . مشخصات کارآموز، مشخصات درس ، مشخصات مربی و مشخصات کلاس و یه تیبل برای حضور و غیاب ( مثلا تاریخ - روز - حاضر - غایب - انصراف)
1 - ساختن یه فرم که شامل نام مربی ، نام درس باشه و در ساب فرم آن نام کارآموزان مربوط به همان درس و مربی بیاد
حالا مشکل اصلی وقتی رخ داد که خواستم لیست کارآموزان مربوط را برای حضور و غیاب بیارم و جدول حضور و غیاب مربوط به همان کارآموز هم بیاد( شایدمشکل اصلی من در نحوه ارتباط بوده باشد )
خیلی ببخشید سرتون رو درد آوردم
و دوم اینکه اگر یه فیلد (مثلا نام درس) کلید اصلی بشه دیگه برای دو کارآموز نمیتونیم یه درس را ثبت نام کنیم چرا پیغام خطا میده ( پیغام dupicat...)
maleki
چهارشنبه 26 مرداد 1384, 15:20 عصر
واسه همینه که میگن یه چارچوب درست از روابط بین جداول رمز موفقیت در طراحی بانک های اطلاعاتی اکسسه اگه روابط رو از همین الان درست نکنی بدتر هم میشه. در مورد مشکل اول باید روابط رو دوباره بازبینی کنی و در صورت لزوم اصلاح کنی در مورد مشکل دوم، هردو فیلد کد درس و کد کارآموز رو همزمان کلید اصلی قرار بده اینجوری اجازه نمیده یه درس رو واسه همون کارآموز دوباره وارد کنی اما اجازه میده اون درس رو واسه کارآموزهای دیگه استفاده کنی.
yasinmh
دوشنبه 31 مرداد 1384, 07:42 صبح
سلام
maleki عزیز
خوب روابطی که شما گفتید درسته اما خوب وقتی دو فیلد کلید لصلی بشن دیگه ارتباط (one-to - many)
برای تیبل سوم ایجاد نمیشه.
بعد هم ببین سه فیلد نام کلاس - نام درس و نام مربی ثابته
دو فیلد شماره کارآموز - نام و نام خانوادگی هر هفته ممکنه کمی تغییر کنه
و سرانجام فیلدهای روز - تاریخ - حاضر و غایب و انصراف برای هر کارآموز بایستی همیشه تغییر کنه
حالا شما فیلدهای اصلی را چی انتخاب میکنین؟
بعد هم آیا این اطلاعات با جدول شهریه و مشخصات بایستی در ارتباط باشه یا نه؟ ::نوشتن::
m_nejad
دوشنبه 31 مرداد 1384, 08:25 صبح
به نظرم شما قبل از شروع برنامه نویسی باید اصول تحلیل و طراحی را یاد بگیرید
maleki
سه شنبه 01 شهریور 1384, 16:35 عصر
سلام
maleki عزیز
خوب روابطی که شما گفتید درسته اما خوب وقتی دو فیلد کلید لصلی بشن دیگه ارتباط (one-to - many)
برای تیبل سوم ایجاد نمیشه.
بعد هم ببین سه فیلد نام کلاس - نام درس و نام مربی ثابته
دو فیلد شماره کارآموز - نام و نام خانوادگی هر هفته ممکنه کمی تغییر کنه
و سرانجام فیلدهای روز - تاریخ - حاضر و غایب و انصراف برای هر کارآموز بایستی همیشه تغییر کنه
حالا شما فیلدهای اصلی را چی انتخاب میکنین؟
بعد هم آیا این اطلاعات با جدول شهریه و مشخصات بایستی در ارتباط باشه یا نه؟ ::نوشتن::
اگه توی یه جدول دو فیلد کلید داشته باشی ارتباط یکی از آنها با فیلد کلیدی از یه جدول دیگه یه ارتباط one-to- many میشه نه one-to-oneمیتونی امتحان کنی.
بعدش هم من گفتم دو فیلد کد کارآموز و کد کلاس رو کلید اصلی کنی توی یه جدول تا اجازه نده یه کارآموز رو برای یه کلاس مشابه ثبت نام کنی.
اگه یه کپی زیپ شده از database خودت رو بدون رکوردهای توش واسم Emailکنی شاید بتونم بهت کمک کنم.
yasinmh
شنبه 05 شهریور 1384, 11:11 صبح
خوب آقای ملکی عزیز
در آنصورت ارتباط از نوع 1 - ∞ میشود در صورتی که ∞ - 1 مورد نظر من است
سید مسعود موحد
شنبه 05 شهریور 1384, 13:04 عصر
دوست عزیز
من یک چنین سیستمی دارم و در حال حاضر هم دارد در چند آموزشگاه کار میکند این سیستم غیر از ثبت نام دانش پژوهان حقوق استادان و پرسنل را هم پوشش میدهد در ثانی دونوع ثبت نام دارد دامش پژوهان کنکوری و دوره های فراگیر اگر مورد نیاز میباشد لطفا با 09122248356 تماس بگیرید.
yasinmh
دوشنبه 07 شهریور 1384, 07:41 صبح
سلام به ملکی عزیز
جدول 1 نام مربی و نام کلاس و...
جدول 2 شماره کارآموز و ..
وقتی شماره کارآموز و نام با هم کلید باشند در نتیجه ارتباط از نوع 1 - ∞ میشه
خوب حالا برای تیبل 3 دیگه نمیشه ساب فرم برای فرم دوم ایجاد کرد یعنی تیبل 2 خودش یه ساب فرم برای
تیبل 3 میشه
تازه نام کارآموز و شماره اون هم بایستی با جدول مشخصات کارآموز یکی باشه
جناب ملکی عزیز راستش این اشکال در ارتباط حسابی من و به هم زده
اما مطمئن هستم که خدا کمکم میکنه
راستی از مزاحمت برای شما هم بسیا ر شرمنده هستم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.