ورود

View Full Version : چگونه صفحه master page را قالب بندی کنیم؟

simicolon
دوشنبه 06 دی 1389, 10:41 صبح
با سلام
دوستان عزیز من می خواهم کار طراحی سایت را شروع کنم و فقط تا به اینجا مقالات آموزشی را مطالعه کرده ام دو سوال دارم؟
1- ابتدا اگر بخواهم صفحه مستر پیج را جدول بندی کنم چگونه این کار را انجام دهم که با تغییر اندازه صفحه این قالب حفظ بشه ؟ و منظورم این است که با ماکزیمم و کوچک کردن صفحه اطلاعات صفحه کشیده شود.
مثلا فرض کنید من یک یک گراند در صفحه مستر پیج قرار می دهم اگر بخواهم در صفحه هایی که از این صفحه مستر پیج استفاده می کنند اطلاعات قرار دهم ممکن است اطلاعات از این صفحه بیرون بزند و پایین صفحه بیرون از بک گراند باشد . باید چکار کنم؟
2- من پروزه ای دارم با نام طراحی یک قالب پویا برای یک سایت . برای اینکه قالب صفحه مستر پیج پویا باشد چیکار باید بکنم؟
از لطف و کمک بی مضایقه همه عزیزان واقعا ممنون. به امید موفقیت روز افزون همه بچه های این گروه

b.paseban
دوشنبه 06 دی 1389, 11:50 صبح
سلام دوست عزیز.
برای ثابت بودن اندازه صفحه میتونی به اون مقدارای مختلف بدی . معمولا صفحات دارای عرض ثابتی هستند.که میتونی اینکار رو با دادن اندازه به with صفحه مشخص کنی. مثلا with : 100% که در اینصورت کل عرض مانیتور را شامل میشه. و یا with:auto که با اندازه صفحه کوچک و بزرگ میشه.
واسه ی سوال دوم هم اگه منظورت اینه که چندتا قالب داشته باشی و هر موقع که خواستی اونو تغییر بدی ، باید از theme استفاده کنی.مطالب زیادی توی سایت درمورد اینکار هست.
امیدوارم کمکت کرده باشم.

simicolon
پنج شنبه 09 دی 1389, 13:03 عصر
از لطف شما ممنونم. :تشویق:
جواب سؤال اول را گرفتم اما تو جواب سؤال دوم ابهام دارم.
منظورم از سؤال این است که من می خوام سایتی طراحی کنم که بسته به سلیقه کاربر بتونه عکس لوگو سایت را خودش انتخاب کنه . در واقع مثل یک قالب آماده که می تونیم خودمون موارد مختلف را لود کنیم . میشه در مورد theme بیشتر توضیح بدید.