View Full Version : ایجاد لینکستان با استفاده از grid view
atefeh_n66
دوشنبه 06 دی 1389, 13:06 عصر
با سلام
من میخوام تو سایتم یه لینکستان ایجاد کنم با grid view و ارتباط اون با بانکم . من توضیحاتی که داده بودید در موردچطور لینک کردن رو خوندم و دقیقا همونجور عمل کردم . اما نمی دونم در قسمت dataNavigateurlFormat String باید چی وارد کنم که با کلیک روی عنوان مثلا یاهو وارد سایت یاهو بشم . اسم صفحه ای که GRID VIEW رو توش گذاشتم default.aspx هست . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید خیلی فوریه تا پس فردا باید تحویل بدم .:افسرده:
b.paseban
دوشنبه 06 دی 1389, 13:34 عصر
سلام دوست عزیز.
شما میتوننی برای اینکار داخل یه itemtemplate یه hyperlink قرار بدی و اونو به اون ردیف دیتا بیست که لینکای سایتارو گزاشتی وصل کنی اون موقع همون کاری که شما میخواهی انجام بدی میشه.
امیدوارم کمکت کرده باشم.
atefeh_n66
دوشنبه 06 دی 1389, 14:03 عصر
ببخشید ولی چه جوری ؟ استادمون این رو درس نداده گفت ب همین چیزایی که گفتتم می تونید انجام بدید . من یه همچنین جدولی دارم . name
url
یاهو
http://www.yahoo.com
گوگل
http://google.com
و تو گرید ویو طبیعتا فقط name رو نشون میدم . اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید. من فقط تو edit coulmns یه hyperlink ایجاد کردم و اون تنظیماتی که گفتم رو انجام دادم و دیگه هیچی .و در ضمن من میخوام وقتی با ماوس میرم رو نام یاهو آدرس سایت رو هم تو نوار وضعیت ببینم اما نمیشه دید . و همون local host رو نشون میده .
b.paseban
دوشنبه 06 دی 1389, 15:12 عصر
شما باید توی edit columns اون ستون ها رو حذف کنی و بجاش یه item template که بالای همونا قرار داره بزاری و توی اون یه hyperlink اضافه کنی و اونو به دیتای مورد نظرت وصل کنی.
مثل این:
<asp:GridView ID="GridView1" runat="server" AutoGenerateColumns="False"
DataKeyNames="namelink" DataSourceID="SqlDataSource1">
<Columns>
<asp:TemplateField>
<ItemTemplate>
<asp:HyperLink ID="HyperLink1" runat="server" Text='<%# Eval("namelink") %>' NavigateUrl='<%#Eval("linkurl")%>'></asp:HyperLink>
</ItemTemplate>
</asp:TemplateField>
</Columns>
</asp:GridView>
<asp:SqlDataSource ID="SqlDataSource1" runat="server"
ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:ConnectionString %>"
SelectCommand="SELECT [namelink], [linkurl] FROM [tbllinks]">
</asp:SqlDataSource>
mehrdad201
دوشنبه 06 دی 1389, 16:51 عصر
ضمن تشکر از دوست خوبمون
===========================
یه مساله ای رو مد نظر قرار بدید که باید از ابجکتهای استاندارد استفاده کنید تا در بروززهای مختلف زیاد اذیت نشید.
راه حل هم استفاده از تک UL و LI همراه با repeater هست .
به این صورت که کل repeater رو داخل یک تگ ul قرار میدید. بعد هر ایتم رو با کمک ابجکت hyperlink یا تگ a داخل یک تگ Li میندازید. به همین سادگی
atefeh_n66
دوشنبه 06 دی 1389, 17:09 عصر
شما باید توی edit columns اون ستون ها رو حذف کنی و بجاش یه item template که بالای همونا قرار داره بزاری و توی اون یه hyperlink اضافه کنی و اونو به دیتای مورد نظرت وصل کنی.
مثل این:
<asp:GridView ID="GridView1" runat="server" AutoGenerateColumns="False"
DataKeyNames="namelink" DataSourceID="SqlDataSource1">
<Columns>
<asp:TemplateField>
<ItemTemplate>
<asp:HyperLink ID="HyperLink1" runat="server" Text='<%# Eval("namelink") %>' NavigateUrl='<%#Eval("linkurl")%>'></asp:HyperLink>
</ItemTemplate>
</asp:TemplateField>
</Columns>
</asp:GridView>
<asp:SqlDataSource ID="SqlDataSource1" runat="server"
ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:ConnectionString %>"
SelectCommand="SELECT [namelink], [linkurl] FROM [tbllinks]">
</asp:SqlDataSource>
واقعا ممنون از راهنمیی هاتون . من این کارا رو انجام دادم و درست شد . یعنی آدرس سایت رو هم نشون میده اما وقتی connect میشم وارد سایت نمیشه . در ضمن من اون کد رو با کد خودم مقایسه کردم . همه درست بود اما سه خط آخر رو نداشتم و خودم کپی کردم (اشکال که نداره ؟) اما بازم وارد سایت نمیشه :عصبانی++: و یه چیز دیگه . من از access استفاده می کنم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.