View Full Version : سوال: تبديل فايل dbf فاكس پرو به mdb اكسس از طريق كد نويسي با دلفي
mojtaba-n
دوشنبه 06 دی 1389, 23:38 عصر
با سلام خدمت همه دوستان و اساتيد گرامي
من مي خوام يه برنامه با دلفي بنويسم كه اطلاعات ديتابيس يك برنامه تحت داس كه با فاكس پرو نوشته شده (برنامه دانا مربوط به مدارس) رو بخونه و به ديتابيس اكسس تبديل كنه تا بتونم از اون استفاده كنم.
خيلي جستجو كردم ولي چيز بدرد بخوري درنيومد. فقط متوجه شدم اين يك مشكل عموميه و خيلي ها اين سول رو دارن.پس ممنون ميشم راهنمايي كنيد چطوري ميشه با كد نويسي از طريق دلفي اين كار رو كرد؟
Mahdi_S_T
سه شنبه 07 دی 1389, 20:18 عصر
دوست عزیز دیتابیس برنامه دانا مدارس که dbf نیست وگرنه کار خیلی راحت بود.البته ظاهرا بزودی نسخه ویژال آن ارایه میشه که مشکل شما حل میشه.یکی از بچه های سایت این کارو کرده که اطلاعات رو تبدیل به اکسس میکنه البته برای برنامه های کمکی خودش.
mojtaba-n
سه شنبه 07 دی 1389, 21:58 عصر
ببخشيد دوست عزيز
چون با فاكس نوشته شده فكر كردم بايد DBF باشه. چون قبل از اينكه برنامه به دستم برسه اين سوال رو پرسيدم. حالا ميشه راهنمايي كنيد. اگه ممكنه Email اون دوستي رو كه گفتيد اين كار رو كرده به من بديد.
حسین خانی
چهارشنبه 08 دی 1389, 23:18 عصر
با سلام :لبخندساده:
فایل اجرایی این برنامه ( بدون سورس ) رو قبلا تو یکی از سایت ها دانلود کردم! اگر به کارتون میاد بگید تا آپلود کنم
موفق باشید ...
mojtaba-n
یک شنبه 12 دی 1389, 21:55 عصر
سلام دوست گرامي
ببخشيد چند روز درگير بودم
اگه ممكنه اون فايل رو برام آپلود كن خيلي به كارم مياد. ممنون
البته خودم دارم روي كانورتش كار ميكنم ولي هنوز به نتيجه نرسيدم
حسین خانی
دوشنبه 13 دی 1389, 22:54 عصر
با سلام :لبخندساده:
اگه ممكنه اون فايل رو برام آپلود كن خيلي به كارم مياد. ممنون
64495
موفق باشید ...
shohreh_moin
پنج شنبه 13 مرداد 1390, 12:44 عصر
سلام من سوس برنامه DBF_DOS_TO_Excel_ACCESS.zip (http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=64495&d=1294084445)
را لازم دارم چون یک برنامه جامع برای تبدیل فایلهای تحت داس به بانکهای مختلف نوشتم این قسمت را با دلفی نمی تونم بنویسم یعنی وقتی دیگه ندارم ممنون میشم کمکم کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.