ورود

View Full Version : راهنمایی برای mssql روی web و استفاده از web server



marycoa
سه شنبه 25 مرداد 1384, 17:43 عصر
اولا چه جوری میشه از sql server روی وب استفاده کرد چرا که از قبل ما dataAdapter های فرم خود را می سازیم. آیا باید بعد از نصب sql روی server دوباره دیتا ادبتر ها را به روز کنیم؟

و سوال دوم اینکه همین سوال برای web server وجود داره که بعد از نصب روی وب چه جوری به windows form متصلش کنیم آیا نیاز هست یا خودش داینامیک وصل می شود

سوال سوم اینکه اصلا گزینه کپی که روی پنجره properties وجود دارد به چه دردی می خورد.

H_Ghaffarian
دوشنبه 31 مرداد 1384, 07:10 صبح
سلام
در مورد Windows formها تنها باید آدرس صحیح پایگاه داده رو وارد کنید. البته نکته ای که باید توجه کنید اینکه این آدرس باید صحیح باشه یعنی حتماً باید Sql server و پایگاه داده شما در مسیر داده شده وجود داشته باشه. محتویات DataAdaptor هم با هر دفعه ارتباط با بانک اطلاعاتی شما قابل تغییره(درست مثل دفعه اولی که اطلاعات رو از جداول بانکتون می خونید). در مورد سوال سومتون هم نگفتید در کدوم نرم افزار(محیط Sql server،VS.Net و یا محیط دیگری؟