ورود

View Full Version : سوال: Upload فایل ها به سایت

mahsa_hashemi
سه شنبه 07 دی 1389, 21:16 عصر
سلام
من میخوام مقالاتی در سایت بزارم
اما نمیکدونم چطوری لینک براش درست کنم تا اموزش هارو بخش به بخش بصورت pdf قرار بدم میشه راهنماییم کنین تا فعالیتم رو در بعظی بخشها شروع کنم!
اگه رادشیر رو هم پیشنهاد میکنین اپلود کردن خیلی زمان می بره
یک راهنمایی کامل و جامع کنید ممنون میشم :لبخندساده::ناراحت:

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 08 دی 1389, 07:48 صبح
سلام.
شما وقتی دارید مطلبی می نویسید میتونید به حالت پیشرفته رفته و در اونجا فایلها رو Attach کنید.
به غیر از اون برای قرار دادن لینک در همین حالت استاندارد آیکن http://barnamenevis.org/images/editor/createlink.png را زده و لینک مربوطه را وارد کنید.

حمید محمودی
پنج شنبه 09 دی 1389, 11:35 صبح
سلام،

شما وقتی دارید مطلبی می نویسید میتونید به حالت پیشرفته رفته و در اونجا فایلها رو Attach کنید.

بهتر نبود که مثل نسخه قبلی فوروم میبود؟! یعنی گزینه پیوست در همین صفحه وجود داشت تا کاربران برای درج یک پیوست وارد یک صفحه دیگه نشوند؟

mahsa_hashemi
جمعه 10 دی 1389, 10:26 صبح
میشه بگین چطور یک فایل رو upload کنم؟
یک سایت برا upload پیدا کردم رایگان اما محدود و در سایت upload.p30pedia خیلی از فایل ها رو نمیشه گذاشت
پسوندشونو قبول نمی کنه
میشه راهنماییم کنین؟
منم با0 dcamera (http://barnamenevis.org/member.php?85593-dcamera))ایشون موافقم!

حمید محمودی
جمعه 10 دی 1389, 16:33 عصر
یک سایت برا upload پیدا کردم رایگان اما محدود و در سایت upload.p30pedia خیلی از فایل ها رو نمیشه گذاشت
پسوندشونو قبول نمی کنه
میشه راهنماییم کنین؟

گرچه این سوال ربطی به موضوع تاپیک شما نداره، اما باید بگم که سایت های زیادی هستن که میتونید ازشون بهره بگیرید.

سایت های زیر خوبن »

XLPar.com
4shared.com
Rapidshare.com
,....

mahsa_hashemi
جمعه 10 دی 1389, 18:57 عصر
4shared.com
Rapidshare.com
در این 2 سایت upload کردن سخته وچون خیلی طول میکشه و زمان بره و.....

Slytherin
شنبه 11 دی 1389, 17:01 عصر
پسوندشونو قبول نمی کنه
میشه راهنماییم کنین؟
منم با0 dcamera (http://barnamenevis.org/member.php?85593-dcamera))ایشون موافقم!

می تونید ابتدا فایل های رو فشرده کنید، اکثر آپلود سنتر ها تمامی پسوند های فایل های فشرده را پشتیبانی می کنند،
حتی اگر خیلی مشکل دارید، از سیستم فارسی پرشین گیگ استفاده کنید...

mahsa_hashemi
شنبه 11 دی 1389, 22:09 عصر
میشه در مورد اون سیستم کمی توضیح دهید؟

حمید محمودی
یک شنبه 12 دی 1389, 00:36 صبح
میشه در مورد اون سیستم کمی توضیح دهید؟

پرشین گیگ رو میگید؟ این سایت (persiangig.com ) به شما یه فضای رایگانی میده که اجازه دارید هر پسوندی رو آپلود کنید. البته فضای اون محدود هست.برای عضویت در این سایت قبلا نیاز به دریافت دعوت نامه از دوستان بود ولی الان نمیخواد. به هر حال هر کدوم از این سایت ها یه سری مزایا و معایبی دارن.

ایمان مدائنی
یک شنبه 12 دی 1389, 16:09 عصر
دوستان اين سيستم آپلود خيلي بهتره
چون اگه قبلا همون فايل رو وارد سايت كرده بوديد ديگه نياز نيست كه دوباره اون رو آپلود كنيد

Mohandes2009
یک شنبه 12 دی 1389, 23:34 عصر
می تونی از سایت های متفرقه

یا از بخش مقالات پروفایلت

یا از لینک اد کنی به پستت