PDA

View Full Version : یه سوال در مورد ایجاد یک سایت برای سفارش جنس و تحویل درب خانه مشتری

sajjad_india
چهارشنبه 08 دی 1389, 12:54 عصر
با سلام به همه شما دوستان عزیز و گرامی

ببینید من یه مغازه دارم که توش مواد غذایی میفروشم . و میخوام یه سایت راه اندازی کنم که توش بتونم لیستی از اجناس مواد خوارکی من باشه و مشتری وقتی تو سایت بیاد نوع جنس و مقدار اون رو سفارش بده و بتونم ببینم در روز چه قدر سفارش دارم و بتونم ببینم سفارشاتمو و بفرستم براشون

فیلدهای من هم میشه به اینصورت
نوع جنس TextBox
مقدار TextBox
قیمت ComboBox

نوع جنس میتونه ComboBox باشه چون همش 8 قلم جنس بیشتر نیست
مقدار هم مقدار کیلو یا بسته رو میگیره که ورودیش از نوع عدده
قیمت هم بنا به انتخاب نوع جنس که ComboBox هست انتحاب میکنه و در فیلد قیمت مقدار قیمت آن جنس مشاهده میشه

البته بشه چند قلم رو بتونه با هم بخره

اجناس :
گوشت گوساله ورودی : عدد کیلو
گوشت چرخ کرده ورودی : عدد کیلو
کبک ورودی : عدد بصورت تعداد
شترمرغ '' '' ''
بلدرچین '' '' ''

اگر امکان داره راهنمایی کنید بهترین و آسون ترین راه چیه و آیا نرم افزاری هست بتونم طراحی کنم همچین چیزی رو که نیاز به کئ نویسی نباشه .
من تسلط به وی بی دارم ولی به برنامه نویسی تحط وب نه ندارم

راهنمایی کنید لطفا در مورد این نمونه برنامه
مرسی ازتون
:لبخندساده:

hamidre13
چهارشنبه 08 دی 1389, 13:42 عصر
سلام
فکر می کنم بهترین گزینه شما استفاده از سی ام اس باشه!!
می تونید به عنوان نمونه یه نگاه به سی ام اس جوملا بندازید ، فکر می کنم کامپوننتی داره که دقیقا کار شما رو انجام می ده!!
اینم آدرس سایتش :
http://www.joomla.ir/

sajjad_india
چهارشنبه 08 دی 1389, 19:46 عصر
نه تا این حد باشه
میخوام فقط یه صفحه باشه همین
اگر ممکنه راهنمایی لازم را کنید .
مرسی از شما
ممنون از شما دوستان

son_games
چهارشنبه 08 دی 1389, 20:57 عصر
شما میتوانید از یک برنامه نویس کمک بگیرید، و با پرداخت هزینه ای صفحه مورد نظرتان را درست کنید.

ولی میتوانید از سیستم های فروشگاه ساز استفاده کنید. (توی گوگل سرچ کنید.)

sajjad_india
پنج شنبه 09 دی 1389, 10:46 صبح
نقل قول: یه سوال در مورد ایجاد یک سایت برای سفارش جنس و تحویل درب خانه مشتری

شما میتوانید از یک برنامه نویس کمک بگیرید، و با پرداخت هزینه ای صفحه مورد نظرتان را درست کنید.

ولی میتوانید از سیستم های فروشگاه ساز استفاده کنید. (توی گوگل سرچ کنید.)

اخه همش یه پیج هستش این برنامه من فقط اطلاعات رو از مشتری بگیره و تو یه فایل ذخیره کنه یا به من میل بده سفارش دارم . هاست هم میتونم بخرم مشکلی ندارم

کسی نیست از دوستان راهنمایی کنند . ممنون میشم از همه دوستان عزیز و گرامی در این سایت

hamidre13
پنج شنبه 09 دی 1389, 11:32 صبح
دوست عزیز مساله یک صفه و دو صفحه نیست مساله اینه که سایت شما به دیتابیس نیاز داره تا اطلاعات رو درخودش ذخیره کنه!برای اینکار هم یا باید از سیستم های آماده استفاده کنی یا بدی یه نفر برات بنویسه به همین راحتی!!:خجالت:

tootfarangi7
سه شنبه 19 بهمن 1389, 19:09 عصر
اخه همش یه پیج هستش این برنامه من فقط اطلاعات رو از مشتری بگیره و تو یه فایل ذخیره کنه یا به من میل بده سفارش دارم . هاست هم میتونم بخرم مشکلی ندارم

کسی نیست از دوستان راهنمایی کنند . ممنون میشم از همه دوستان عزیز و گرامی در این سایت

کاش یه کم توی گوگل سرچ می کردی،خیلی از اسکریپتهای تحت php هستن که راحت می تونی همچین کاری رو بکنی،فقط می مونه طراحی ظاهری سایت،
توی گوگل سرچ کن "اسکریپت" یا دریافت اطلاعات و از این جر چیزها،خیلی سایتهای ایرانی هم هستن که از این اسکریپتها استفاده می کنن،
ولی پیشنها من اینه که از یه cms کامل استفاده کنی،به خاطر اینکه راحت بتونی بعد ها گسترش بدی،
از جوملا و وردپرس استفاده کنی بهتره،چون ظاهرا شما نمی خوای هزینه کنی،اینجوری هم cms رایگانهفهم این که قالبهای ساده رایگان هم زیاد هست،