View Full Version : اضافه کردن مقادیر به یک صفحه
jaykob
چهارشنبه 08 دی 1389, 14:42 عصر
سلام
من در یک صفحه یک text box دارم و یک دکمه ارسال می خوام زمانی که کاربر روی دکمه کلیک کند رشته داخل text box به صفحه ای به نام archive اضافه شود و دوباره اگر کاربر این کار را انجام داد بالای متن قبلی قرار گیرد آیا حتما با دیتابیس امکان پذیر است ؟ آیا با LINQ هم امکان پذیر است ؟ داخل صفحه archive چه کنترلی باید قرار بدم که بتونه مقادیر رو بگیره و پست هم لیست کنه ؟
ممنون
b.paseban
چهارشنبه 08 دی 1389, 14:48 عصر
سلام دوست عزیز.میتونی متن ارسالی رو توی یه دیتا بیس insert کنی و بعدا توی اون صفحه ای که میخواهی متن رو نمایش بدی یه دیتا کنترل بزاری و اونو به دیتابیست وصل کنی و متن فرستاده شده رو نمایش بدی. همین.
امیدوارم کمکن کرده باشم.
Kia_MLS
چهارشنبه 08 دی 1389, 15:06 عصر
سلام
من در یک صفحه یک text box دارم و یک دکمه ارسال می خوام زمانی که کاربر روی دکمه کلیک کند رشته داخل text box به صفحه ای به نام archive اضافه شود و دوباره اگر کاربر این کار را انجام داد بالای متن قبلی قرار گیرد آیا حتما با دیتابیس امکان پذیر است ؟ آیا با LINQ هم امکان پذیر است ؟ داخل صفحه archive چه کنترلی باید قرار بدم که بتونه مقادیر رو بگیره و پست هم لیست کنه ؟
ممنون
سلام
دوست عزیز راه های مختلفی برای این کار وجود داره، یکیش استفاده از دیتابیس هست
اگه نمیخواید از دیتابیس استفاده کنید، یک
List<String> تعریف کنید و این لیست را درون Session نگه دارید. هر بار که کاربر بر روی دکمه ارسال کلیک کرد مقدار textbox را به این لیست اضافه کنید و در صفحه بعد این لیست را از Session بخونید و نمایش دهید.
ضمنا LinQ ابزاریست برای کار با انواع داده و همچنین دیتابیس، به عنوان مثال:
LinQ To Object
LinQ to XML
LinQ to SQL
jaykob
چهارشنبه 08 دی 1389, 17:53 عصر
سلام دوست عزیز.میتونی متن ارسالی رو توی یه دیتا بیس insert کنی و بعدا توی اون صفحه ای که میخواهی متن رو نمایش بدی یه دیتا کنترل بزاری و اونو به دیتابیست وصل کنی و متن فرستاده شده رو نمایش بدی. همین.
امیدوارم کمکن کرده باشم.
سلام
دوست عزیز راه های مختلفی برای این کار وجود داره، یکیش استفاده از دیتابیس هست
اگه نمیخواید از دیتابیس استفاده کنید، یک
List<String> تعریف کنید و این لیست را درون Session نگه دارید. هر بار که کاربر بر روی دکمه ارسال کلیک کرد مقدار textbox را به این لیست اضافه کنید و در صفحه بعد این لیست را از Session بخونید و نمایش دهید.
ضمنا LinQ ابزاریست برای کار با انواع داده و همچنین دیتابیس، به عنوان مثال:
LinQ To Object
LinQ to XML
LinQ to SQL
سپاسگزارم . در رابطه با دیتا کنترل کمی بیشتر توضیح می دید من نگاه کردم داخل بخش Data این کنترل رو پیدا نکردم . و خصوصیات هاش به چه شکل است و چگونه به اون table و column که می خواهیم این آرشیو داخلش نشون داده بشه وصل بشه ...
ممنون
Kia_MLS
جمعه 10 دی 1389, 11:59 صبح
سپاسگزارم . در رابطه با دیتا کنترل کمی بیشتر توضیح می دید من نگاه کردم داخل بخش Data این کنترل رو پیدا نکردم . و خصوصیات هاش به چه شکل است و چگونه به اون table و column که می خواهیم این آرشیو داخلش نشون داده بشه وصل بشه ...
ممنون
دوست من، برای نمایش چند رشته زیر هم میتونی از یک Label استفاده کنی که هر سطر با استفاده از تگ <br /> از هم جدا شده
به عنوان مثال من در کد زیر فرض کردم که رشته هایی که قراره نمایش داده بشه به همون روشی که در بالا توضیح دادم در خانه ای از Session به نام MyMsg هست:
if (Session["MyMsg"] != null)
{
var MyMsg = Session["MyMsg"] as List<string>;
foreach (var i in MyMsg)
lblShowMessage.Text += i + "<br />";
}
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.