View Full Version : انتخاب بنر بالای وب پیج
csharpprogramer88
چهارشنبه 08 دی 1389, 22:11 عصر
سلام
من میخوام یک تصویر را در بالای وب پیج خودم بگذارم ولی نمیدونم برای تصویر چه اندازه ای در نظر بگیرم و فرمت آن را چی بگیرم و رزولیشن آن چی باشه
اینکه میگن برای سریعتر لود شدن تصویر باید آنرا به ابعاد کوچک تر تقسیم کرد سپس با تیبل تکه های کوچک شده را در کنار هم چید درسته
با تشکر:تشویق:
hamidre13
پنج شنبه 09 دی 1389, 10:41 صبح
سلام
باید برحسب اندازه ای که المنت هات رو در نظر گرفتی اندازه تصویر هدرت رو بدست بیاری!
اینکه میگن برای سریعتر لود شدن تصویر باید آنرا به ابعاد کوچک تر تقسیم کرد سپس با تیبل تکه های کوچک شده را در کنار هم چید درسته به نظر من این کار برای تصاویری مناسب هست که حجم خیلی زیادی دارن و برای عکس های با حجم پایین خیلی موثر نیست!
csharpprogramer88
شنبه 11 دی 1389, 08:23 صبح
سلام
باید برحسب اندازه ای که المنت هات رو در نظر گرفتی اندازه تصویر هدرت رو بدست بیاری! به نظر من این کار برای تصاویری مناسب هست که حجم خیلی زیادی دارن و برای عکس های با حجم پایین خیلی موثر نیست!
یعنی چی اندازه المنت ها متوجه منظورت نمیشم یه توضیح بدید لطفا
aliasghar2
شنبه 11 دی 1389, 08:33 صبح
اقا اصولا 800 در 150 میزارن
csharpprogramer88
شنبه 11 دی 1389, 11:16 صبح
یعنی در فتوشاپ اندازه را این بگیرم رزولاسیون چند باید باشه
در asp همین ابعاد را در header بزارم یا باید اونو به چند قسمت تقسیم کنم برای لود زودتر
با تشکر
csharpprogramer88
یک شنبه 12 دی 1389, 07:50 صبح
دوستان یکی در این زمینه کمکم کنه
با تشکر
hamidre13
یک شنبه 12 دی 1389, 09:26 صبح
شما در مرحل اول در فتوشاپ مبنای اندازهگیری رو پیکسل انتخاب کن بعد سایز مورد نظرت رو با رزولوشن72 اعمال کن!در مرحله بعد میتونی عکس رو چند تکه کنی و با تیبل کنار هم بزاری!
در ضمن این موضوع اصلا ربطی به زبان های برنامه نویسی سرور ساید نداره چون بطور کل کار طراحی در اکثر موارد سمت کلاانت پردازش میشه!ی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.