PDA

View Full Version : سوال: فعال سازی بارکد خوان



champion
چهارشنبه 08 دی 1389, 23:30 عصر
دوستان سلام من برای کار با بارکد خوان دستگاه سیمبل مدل 9060 از سری 9000 احتیاج به کمک دارم ممنون میشم اگر کسی اطلاع یا کامپوننتی داره به من بده
تو سایت وی کی لازاروس این لینک هست ولی از یک api به اسم scnapi32.dll اسم برده که من نتونستم پیداش کنم متاسفانه
http://wiki.lazarus.freepascal.org/SymScan

Felony
پنج شنبه 04 فروردین 1390, 23:09 عصر
دستگاهتون توسط چه پورتی ارتباط برقرار میکنه ؟ اگر PS2 هست که مثل صفحه کلید باید باهاش رفتار کنید اگر هم نه باید دنبال کامپوننت یا DLL ی که همراهش عرضه میشه بگردید .

firststep
شنبه 25 تیر 1390, 19:12 عصر
اگر ps2 باشه برای فعال سازی یا غیر فعال سازیش میشه اغدام کرد؟

علیرضا حسن زاده
شنبه 25 تیر 1390, 19:23 عصر
شما دسترسی به دستگاه داری یا می خوای براش برنامه بنویسی؟
اگه به دستگاه دسترسی داری می تونی به سیستم وصلش کنی بعد Notepad.exe رو اجرا کنی بعد هم یه بارکد مقابل بگیر اگه عبارت متناظر با اون بارکد در Notepad وارد شد مشکلی نداری و می تونی بدون استفاده از هیچ DLL یا برنامه کمکی ازش استفاده کنی

firststep
شنبه 25 تیر 1390, 19:33 عصر
نه منظورم این بود که اگه بخوایم یه زمانی کار نکنه و یه زمانی کار کنه باید چه کار کنیم
فقط زمانی که سیستم نیاز به خوندن بار کد باشه بار کد رو بخونه
یعنی بتونم ورت ps2 رو کنترل کنیم؟

علیرضا حسن زاده
یک شنبه 26 تیر 1390, 13:17 عصر
اگه با پورت Ps2 متصل هست می تونید اونو Disable کنید برای این کار هم روش های زیادی وجود داره(البته اگه شرکت سازندش امکانی برای این کار گذاشته باشه بهتره از اون استفاده کنید)
مثلا می تونید از WMI استفاده کنید
ولی شما چرا می خواین غیر فعالش کنید؟ وقتی بارکدی جلوش نگیرین خود به خود غیر فعاله دیگه
البته اگه دلیل خوبی برای این کار نداشته باشین این کار شما مثل این می مونه که بخواین کی بورد رو وقتی باهاش کاری ندارین غیر فعال کنید؟!

arkia
دوشنبه 17 مرداد 1390, 02:44 صبح
من با یه مدل بارکد خوان USB کار کردم که یک صفحه ی پرینت شده که یه لیست بارکد روش چاپ شده بود همراهش بود ، این صفحه Setting بارکد خوان بود مثلا اگه روی بارکد اولی میگرفتی بارکد خوان همیشه فعال و آماده به کار میشد ، اگه رو بارکد دیگه میگرفتیش وقتی فعال میشد که جولوش حرکتی صورت بگیره ، یه تنظیماتی هم داشت که با زدن شاستی ش فعال می شد .... بستگی به کاربردت داره....