ورود

View Full Version : سوال: بهم متصل کردن دو کامپیوتر با یک کابل معمولی نه کابل کراس !

sam_lenon
پنج شنبه 09 دی 1389, 17:10 عصر
با سلام

همیشه شنیده بودم و خوانده بودم که برای متصل کردن دو کامپیوتر به صورت مستقیم بهم و یا کلا دو دستگاه "Device" یکسان باید از کابل کراس استفاده کرد.

اما زمانیکه مجبور بودم یک لپ تاب رو به سیستم خودم متصل کنم و در شرایطی که هیچ کابل کراسی دم دست نداشتم از یک کابل معمولی شبکه استفاده کردم و عجیب اینکه بدون هیچ مشکلی بهم جواب داد !!!
این کار رو روی سیستم های دیگه هم امتحان کردم و جواب داد !!!

حالا این سوال برام پیش اومده که چه طور این اتفاق میفته و دیگه چه نیازی به کابل کراس است ؟

razeghi_loved
پنج شنبه 09 دی 1389, 18:49 عصر
شما خودت ور دار هشت سیم رو به سوکت بزن از اون طرف هم همین طور کار می کنه
شما می تونی حتی در شبکه های بزرگ هم که سویچ داره از کابل کراس استفاده کنی از نظر شما که وصل هستین هیچ مشکلی نیست اما تمام بار روی کارت شبکه و سویچ وارد می شه که باید اینها رو تغییر بده به کابل استریت تا بتونه کار کنه
این مطلب رو من صد بار گفتم اما کمتر کسی حرف من رو قبول کرده ، کارت شبکه های جدید فکر کنم حدود 2005 به بعد این قابلیت رو داره که خودش کابل رو برای استفاده خودش تغییر بده به اون چیزی که لازم داره

newvadood
پنج شنبه 09 دی 1389, 23:30 عصر
با سلام

همیشه شنیده بودم و خوانده بودم که برای متصل کردن دو کامپیوتر به صورت مستقیم بهم و یا کلا دو دستگاه "Device" یکسان باید از کابل کراس استفاده کرد.

اما زمانیکه مجبور بودم یک لپ تاب رو به سیستم خودم متصل کنم و در شرایطی که هیچ کابل کراسی دم دست نداشتم از یک کابل معمولی شبکه استفاده کردم و عجیب اینکه بدون هیچ مشکلی بهم جواب داد !!!
این کار رو روی سیستم های دیگه هم امتحان کردم و جواب داد !!!

حالا این سوال برام پیش اومده که چه طور این اتفاق میفته و دیگه چه نیازی به کابل کراس است ؟
کارت شبکه شما قابلیت Auto MDI/MDIX داره و براش فرقی نمی کنه کابل straight-through باشه یا cross
همه دستگاه ها این قابلیت را ممکنه نداشته باشند. به هر حال شما همیشه باید کابل درست استفاده کنی تا وابسته به این feature ها نباشی