View Full Version : انتخاب نوع زبان در برنامه بازی
Bloody Diamond
پنج شنبه 09 دی 1389, 23:25 عصر
با سلام.
می خواستم ببینم که کدام زبان بهترین کاربرد رو در بازی سازی داره؟ البته من با آماری که از موتورهای بازی گرفتم 90 درصدشون از c++ استفاده می کنند.
در ضمن من نمیخوام که با موتور خاصی کار کنم.فقط میخواستم ببینم مثلاً در مورد کدام زمینه از c++ باید کار کنم تا برای برنامه نویسی بازی استفاده بشه. ممنون
1485159
جمعه 10 دی 1389, 13:50 عصر
می خواستم ببینم که کدام زبان بهترین کاربرد رو در بازی سازی داره؟
بهترینی وجود نداره! بلکه شرایط بهتری وجود داره. این دوتا خیلی با هم فرق دارن. مثلا به نظر من دلفی بهترین زبان برنامه نویسی برای بازی سازی هست، ولی سی و سی++ بهترین شرایط رو دارن. چون اکثر کتابخونه هایی که توسعه داده میشن واسه این زبان ها(c/c++) هستن. پس من مجبورم تا از این دو تا استفاده کنم. البته میتونم استفاده نکنم ولی باید رنج زیادی رو متحمل بشم. حالا تصمیم با خودته، میخوای راحت کد بنویسی و حال بکنی(به نظر من دلفی) یا میخوای سخت بنویسی و خوب پشتیبانی بشی(c/c++)؟
البته من با آماری که از موتورهای بازی گرفتم 90 درصدشون از c++ استفاده می کنند.
اینا همش کشکه! چون همه این کارو میکنن تو هم باید این کارو بکنی؟ البته نمیگم که این کارو نکن، فقط میگم که این دلیل خوبی واسه استفاده از سی و سی++ نیست.
فقط میخواستم ببینم مثلاً در مورد کدام زمینه از c++ باید کار کنم تا برای برنامه نویسی بازی استفاده بشه. ممنون
عین خود من، یک و خورده ای سال پیش(یکم کم و بیش)!:لبخند:
ببین سعی کن خوب یاد بگیری. در هر ضمینه ای. از تعریف متغیر گرفته تا کار با فایل و شی گرایی و وراثت و win32.....
خودتو جوری آماده کن که وقتی با یه سورس رو به رو میشی نگی این دیگه چیه؟
اصلا هم نگران یاد گیری gl و دایرکت نباش، اینا رو زود میتونی یاد بگیری! اول تسلط کامل بر زبان برنامه نویسی و بعد.....
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.