View Full Version : حرفه ای: سوالات و مشکلات 3DGameStudio
Vahid_67
جمعه 10 دی 1389, 15:02 عصر
سلام
دیدم تو برنامه نویس 3DGS داره فراموش میشه گفتم این تاپیک رو بزنم که اگه کسی سوالی یا مشکلی درباره 3DGS داره اینجا بگه.:لبخند:
Vahid_67
شنبه 11 دی 1389, 00:18 صبح
حالا که هیچکی نیومد خودم از خودم میپرسم!:لبخند:
سلام دوست عزیز لطفا در مورد نحوه کار این موتور توضیح بدین.
ممنونم
Vahid_67
شنبه 11 دی 1389, 00:31 صبح
حالا که هیچکی نیومد خودم از خودم میپرسم!:لبخند:
سلام دوست عزیز لطفا در مورد نحوه کار این موتور توضیح بدین.
ممنونم
سلام به خودتون دوست عزیزتر.
بله خوب شروع میکنم.
3DGameStudio وابسته به Conitec سازنده ی موتورهای سری A میباشد.محصول نهایی این شرکت اکنون موتور A8 است که با DirectX9.42 کار میکنه.نکته مهم در این ورژن استفاده از nVIDIAPhysX میباشد.این موتور از نوع تجاری-آموزشی به حساب می آید.
ساختار کلی کار با این موتور در ابزارهای اجرایی جدا از هم تقسیم میشود :
WED.exe : ویرایشگر محیط - مدیریت منایع - تخصیص مقادیر و خواص - کامپایل نهایی
MED.exe : ویرایشگر و تبدیل کننده مدل ها
SED.exe : ویرایشگر سورس - کامپایل
GED.exe : که در ورژن8 اضافه شده - طراح Terrain
IED.exe : که در ورژن 8 اضافه شده - طراح Icon
زبان برنامه نویسی در این موتور c/c++ هست ولی کتابخانه های C# و دلفی نیز به صورت رایگان برای این موتور ارائه شده.همچنین شرکت ATARI طرحی را با نام Lite-C روی این موتور توسعه میدهد.
کار کردن با این موتور بسیار روان و لذت بخش بوده و برای شروع انتخاب خوبیست.البته این موتور اصلا انعطاف ندارد و همون اولش گیر میکنی!.
Vahid_67
شنبه 11 دی 1389, 01:07 صبح
در کد نویسی این موتور ساده نویسی به حداکثر رسیده:
نمونه کدهای زیر رو ببینید:
function main()
{
video_set(1920,1080,32,1);
video_aspect=1.777;
shadow_stencil = 0;
sound_vol = 100;
fog_color = 1;
camera.fog_end=10000;
warn_level = 1;
physX_open();
max_entities = 5000;
level_load("PhysX.wmb");
fps_max=60;
ph_fps_max_lock = 120;
model=ent_create("guard.mdl",vector(70,0,0),create_BOM);
model.event = Plop;
}
اگه راهنمایی خواستین بگین
rasoolgh1
چهارشنبه 29 دی 1389, 17:08 عصر
میشه از MED و نحوه کارش توضیح بدین نمی دونم چه کار هایی ازش بر می یاد و چه طوری کار می کنه
سوال دوم اینکه این موتور رو تو ایران اکثرا کرک می نن و خیلی مشکل داره چه کاری میشه کرد ؟؟
البته کم کم به فکر udk افتادن میگن خیلی عالی خودم هم که نصب کردم خیلی حال کردم .
با udk کار کنم بهتر؟؟ می دونم به خیلی چیزا بستگی داره فعلا می خوام بین این دوتا کمک بهتره
REZAsys
چهارشنبه 29 دی 1389, 18:08 عصر
سلام موتور گیم استدیو قضیش کاملا با Udk فرق میکنه ! گیم استدیو بیشتر بدرد افراد تازه کار( در سه بعدی) میخوره که میخوان از یه جایی شروع کنند و تقریبا هیچ چیز از انجین ها نمی دونند! UDK یک موتور کاملا حرفه ای هست ، درسته ظاهرش گول زنندست ولی اونقدرها هم آسون نیست .... ولی خوب در عوض سختی ای که داره خروجی فوق العاده میده . شما باید تشخیص بدی میتونی بدون مقدمات بری سراغ انجینی مثل udk یا اول بری سراغ انجینهای کوچکتر و بعد udk .... مـــوفق باشید...
rasoolgh1
چهارشنبه 29 دی 1389, 19:03 عصر
مرسی
من با گیم استودیو کار کردم !! البته با کد نویسی و wed یه پروژه کامل ننوشتم .
در حد کار با موس و کبیورد کمی دوربین و ساخت چند تا محیط خیلی ساده .
فکر می کنی من گیم استودیو حرفه بشم بعد برم سر udk
نظرت این که اگه آشنایی دارم سختی udk رو بکشم ؟؟
من دوست دارم کار سخت سخت انجام بدم
در کل ممنون که کمکم می کنید
Vahid_67
چهارشنبه 29 دی 1389, 20:01 عصر
مرسی
من با گیم استودیو کار کردم !! البته با کد نویسی و wed یه پروژه کامل ننوشتم .
در حد کار با موس و کبیورد کمی دوربین و ساخت چند تا محیط خیلی ساده .
فکر می کنی من گیم استودیو حرفه بشم بعد برم سر udk
نظرت این که اگه آشنایی دارم سختی udk رو بکشم ؟؟
من دوست دارم کار سخت سخت انجام بدم
در کل ممنون که کمکم می کنید
منم با rezasys موافقم.UDK یه موتور تجاری و حرفه ایه .تا جایی که من میدونم اگه میخای باهاش بازی بسازی باید یه قسمتهایشو با بازیت optimize کنی.اگه تازه کاری با 3DGS شروع کن.من خودم با گیم اسدیو شروع کردم.چند سال هم باهاش کار کردم . تنها مشکلش محدود بودنشه.ولی مطمئن باش برای یادگیری بهترینه.
Vahid_67
چهارشنبه 29 دی 1389, 20:12 عصر
میشه از MED و نحوه کارش توضیح بدین نمی دونم چه کار هایی ازش بر می یاد و چه طوری کار می کنه
سوال دوم اینکه این موتور رو تو ایران اکثرا کرک می نن و خیلی مشکل داره چه کاری میشه کرد ؟؟
البته کم کم به فکر udk افتادن میگن خیلی عالی خودم هم که نصب کردم خیلی حال کردم .
با udk کار کنم بهتر؟؟ می دونم به خیلی چیزا بستگی داره فعلا می خوام بین این دوتا کمک بهتره
مدل ادیتور موتوره .کلا کارش با مدله. ایجاد ، طراحی ، ویرایش ، انیمیت ، تکسچرینگ و... . یه قسمت هم برای طراحی ترین بازی ها داره.ASCII , FBX , 3DS ,X OBJ رو ایمپورت میکنه تو اکسپورتش هم ASCII , ASC ,3DS داره.خروجیش برای مدل پسوند .mdl واسه ترین هم HMP . قابلیت ساخت ترین از روی عکس رو هم داره.با این برنامه میتونی واسه مدل ها استخوان بندی ایجاد کنی و به اونها انیمیشن بدی.در کل واسه مدل سازی قوی نیست ولی مجبوری مدل های انیمیشن دارتو اول به این برنامه ایمپورت کنی بعد سیوشون کنی تا بتونی بیاریشون تو بازی.
من چند تا ورژنشو با کرکش دارم مشکلی نداره.میتونی از نسخه رایگانش استفاده کنی ولی تو این نسخه شیدرها کار نمیکنن.
شرکت آتاری یه طرح به اسم Lite-C واسه این موتور زده که خیلی از محدودیت هاشو برداشته.بنظرم با لایت سی خیلی بهتر میشه از این موتور استفاده کرد.تو ورژن 8 نیاز نیست لایت سی رو جدا نصب کنی فقط کافیه این سه خط دستورو اول برنامه بنویسی :
#include <acknex.h>
#include <default.c>
#include <ackphysx.h>//برای فراخوانی توابع انویدیا فیزیکسو بازی رو با SED کامپایل کنی.البته یه فرقایی هم دارن مثل اینکه همه دستور ها تو لایت سی باید به حروف کوچیک باشن یا مثلا بعد تعریف اینتیتی باید ستاره بزاری و ... .بهتره داکیومنت لایت سی رو بخونی.
بهترین منابع واسه این موتور قسمت AUM توی سایت خودشه.
http://www.conitec.net/english/gstudio/aum.php
اینجام کاربرا لول ها و مدل های ساخت خودشونو میزارن:
http://au.conitec.net/
موفق باشید
REZAsys
چهارشنبه 29 دی 1389, 20:28 عصر
منم با rezasys موافقم.UDK یه موتور تجاری و حرفه ایه .تا جایی که من میدونم اگه میخای باهاش بازی بسازی باید یه قسمتهایشو با بازیت optimize کنی.اگه تازه کاری با 3DGS شروع کن.من خودم با گیم اسدیو شروع کردم.چند سال هم باهاش کار کردم . تنها مشکلش محدود بودنشه.ولی مطمئن باش برای یادگیری بهترینه.
فقط یه مسئله ی مهمی که هست ، نباید زیاد به گیم استدیو وابسته بشی به نظر من بعد از اینکه تا حدی یادش گرفتی سعی کن دیگه باهاش کار نکنی و کم کم UDK کار کنی....
rasoolgh1
پنج شنبه 30 دی 1389, 17:43 عصر
ممنون نسبت به چیزایی که می دنستم خیلی کمک کردین از همه ممنون
بیشتر ازتون کمک می گیرم . دستم راه بی افتده به بقیه هم کمک می کنم .
فعلان گیم رو تازه شروع کردم .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.