ورود

View Full Version : چگونگي ارتباط تكس باكس به جدول اكسس

reshehri
جمعه 10 دی 1389, 19:09 عصر
دوستان سلام
جدولي در اكسس تهيه كردم با دو فيلد a و b
روش اول:
بر روي فرم در ويژوال دو تكس باكس وجود دارد كه به ترتيب به فيلد هاي aو b در جدول مرتبط هستند
مي خواهم كنار تكس باكس a دكمه اي باشد با كليك برروي آن محتواي جدول را در يك ديتاگريد نشان دهد و با كليك برروي سطر مربوطه در ديتاگريد محتواي آن در تكس باكس a و b قرار گيرد و نيازي به تايپ نداشته باشد

روش دوم
يا اينكه در صورتي با نمايس محتواي يك فيلد از جدول در يك كمبو باكس و انتخاب يك مورد از آن محتواي فيلد مقابل كه b باشد در تكس باكس b نشان داده شود

با زدن دكمه اي محتواي تكس باكس ها با كمبو در يك ديتاگريد ثبت شود

متشكرم

soheilbehro
سه شنبه 14 دی 1389, 23:43 عصر
این که کاری نداره
دو تا تکست باکس که به برنامه ات اضافه کردی ، یه دونه هم کنترل آدودک بگذار یه دونه هم دیتا گرید
با استفاده از تنظیمات آدودوک اونو به بانک اطلاعاتی ات وصل کن سپس دیتا گرید رو هم به آدودک وصل کن
بعدش تکست باکس ها تم به آدودوک وصل کن
به همین راحتی!!!!!!!

tkmtkm
شنبه 18 دی 1389, 16:35 عصر
سلام این کد رو ببین

cmdcmd
چهارشنبه 13 بهمن 1389, 21:57 عصر
با سلام من یک برنامه نوشتم که با بانک اکسس می باشد من این فرم را تبدیل به نم افزار می کنم دیتا به اکسس ارتباط پیدا نمی کند چطور مشکل را حل کنم

smym271
یک شنبه 24 بهمن 1389, 19:08 عصر
با سلام

مسیر بانک شما با شی ado یا data ایی که استفاده کردید ، آیا برای تمامی سیستم ها قابل اجرا است ؟
یعنی به فرض در حال design مسیر بانک شما اینگونه باشد d:\data\bank.mdb
ولی در سیستم دیگر مسیر دیگری بانک شما کپی شده باشد ... این ارتباط پیدا نمی کند .
درسته ؟

stahad1
یک شنبه 24 بهمن 1389, 20:14 عصر
این که کاری نداره
دو تا تکست باکس که به برنامه ات اضافه کردی ، یه دونه هم کنترل آدودک بگذار یه دونه هم دیتا گرید
با استفاده از تنظیمات آدودوک اونو به بانک اطلاعاتی ات وصل کن سپس دیتا گرید رو هم به آدودک وصل کن
بعدش تکست باکس ها تم به آدودوک وصل کن
به همین راحتی!!!!!!!

این ادو داک که گفتی چیه انگلسیشو بنویس ما هم بفهمیم

saeed_jooker
سه شنبه 02 اسفند 1390, 16:09 عصر
من میخوتم از طریق entity به اکسس وصل بشم لطفن راهنمایی کنید