ورود

View Full Version : سوال: اشکال در vfp

هادی-محمد
جمعه 10 دی 1389, 21:36 عصر
سلام
من مدت یک سال است که با vfp در ویندوز 7 (64 بیتی) کار می کنم ولی یک ماهی است که یا مشکلی مواجه شدم و آن این است که بعد از ایجاد یک فرم و اضافه نمودن و یا نغییر در آبجکتهای موجود در فرم همگام save و یا اجرای فرم پیغام خطای زیر روبرو شده و vfp بسته می شود و فایل همنام فرم (sct) نیز ازبین می رود .
form1.sct is mossing or invalid

لازم به ذکر است که همانطور که گفتم مدت یک سالی است که با ویندوز 7 کار می کنم تا کنون مشکلی نداشتم ضمنا برای رفع مشکل ویندوز را دوباره نصب کردم فایده نداشت روی یک رایانه دیگر که آن هم ویندوز 7 داشت تست نمودم همین مشکل بود ولی پروژم روی ویندوز xp براحتی کار می کند و مشکلی ندارد از اساتید کسی می تواند راهنمائی کند؟:گیج:

Esikhoob
یک شنبه 12 دی 1389, 08:35 صبح
سلام
. . . و فایل همنام فرم (sct) نیز ازبین می رود .
.
.
.

با سلام
اگر فایل sct خود به خود با اجرا شدن آن form پاک میشود ، به نظر نمیرسد که اشکال ارتباط به VFP یا seven بودن یا 64 بیت بودن ویندوز داشته باشد ، پاک شدن فایل بیشتر کار ویروس است.

اگر منظورتان از "از بین رفتن فایل sct "، ترجمه کردن آن پیغام است (و فایل delete نمیشود) پس ممکن است اشکال مربوط به ویروس کش kaspersky باشد.
در تنظیم ویروس کشتان کاری کنید که به فایلهای scx , sct کاری نداشته باشد

هادی-محمد
دوشنبه 13 دی 1389, 23:34 عصر
[QUOTE=Esikhoob;1185367]با سلام
اگر فایل sct خود به خود با اجرا شدن آن form پاک میشود ، به نظر نمیرسد که اشکال ارتباط به VFP یا seven بودن یا 64 بیت بودن ویندوز داشته باشد ، پاک شدن فایل بیشتر کار ویروس است.

با تشکر فراوان
حق با شما بود اشکال در انتی ویروس بود
باز هم از راهنمائی شما متشکرم:تشویق::تشویق: