View Full Version : سوال: راهنمایی در مورد ایجاد منوهای کشویی
L_eskandary
جمعه 10 دی 1389, 23:35 عصر
با سلام خدمت دوستان مهندسم
راستش من با یه نرم افزار menu maker منوهام رو ایجاد کردم ولی خوب تو Rightو left شون مشکل دارم راستش نمی دونم کدوم قسمت از کد رو تغییر بدم مشکلم حل میشه:چطور می تونم dir رو درست کنم :
فایل css و js رو هم آپلود می کنم امیدوارم دوستان مثل همیشه راهنمایی ام کنن :(راستی عکس منو رو هم گذاشتم menu.bmp تو هم فایل)
Mr FTHEL
شنبه 11 دی 1389, 20:42 عصر
فایل html ]م بزار
L_eskandary
شنبه 11 دی 1389, 23:46 عصر
فایل html ]م بزار
شرمنده اصلا حواسم نبود اینم کدهای html :
L_eskandary
سه شنبه 14 دی 1389, 18:35 عصر
بازم که هیشکی نیست راهنمایی کنه ...:گریه:
البته فک کنم مشکل ترین بخش کار دانلود این دوتا کوچولوی ضمیمه باشه...
hamidre13
سه شنبه 14 دی 1389, 19:29 عصر
به تیبلی که با آی دی :cbMyTivaMainebul_table
فلوت رایت بده اینجوری :
#cbMyTivaMainebul_table {
float: right;
}
البته من با این کار منو رو سمت راست صفحه آوردم ، نمی دونم منظورت این هست یا اینکه نوشته ها سمت راست قرار بگیرن!
در ضمن یه پیشنهاد سعی کن از نرم افزار های آماده استفاده نکنی چون به نظر من کدت رو خیلی کثیف میکنه و از طرفی گاهی اوقات هم صفحه رو از حالت استاندارد خارج میکنه!!
L_eskandary
سه شنبه 14 دی 1389, 22:22 عصر
در ضمن یه پیشنهاد سعی کن از نرم افزار های آماده استفاده نکنی چون به نظر من کدت رو خیلی کثیف میکنه و از طرفی گاهی اوقات هم صفحه رو از حالت استاندارد خارج میکنه!!
ممنون دوست عزیز ، راستش چون زیاد با js آشنا نیستم فعلا مجبورم از این نرم افزارها استفاده کنم که بیشترشون هم با right to left مشکل دارن و مشکل این مورد هم تا وقتی که منوها فقط یه سطح باشن نشون نمی ده ولی خوب وقتی بخوای به یه زیر منو ،زیر منوی جدیدی اضافه کنی اینه که میشه left to right و منم که هر قسمت رو تغییر دادم موفق نشدم درستش کنم .
راستی کسی هست از نرم افزارهای منو ساز استفاده کرده باشه که این مشکل رو نداشته باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنین .
hamidre13
سه شنبه 14 دی 1389, 23:30 عصر
خود من قبلا از یه نرم افزار استفاده می کردم به اسم sutlink-dhtml-menue -builder امیدوارم اسپلش رو درست نوشته باشم!!
تا اونجایی که یادم هست به راست به چپ مشکل نداشت!!
در ضمن می تونی به تنهایی با استفاده از سی اس اس هم این منوها رو بسازی ، هر چند به نظر من این کار هم استاندارد نیست!!
اینم لینک آموزشش:
http://www.ittutorial.ir/?p=2969
موفق باشید:خجالت:
L_eskandary
چهارشنبه 15 دی 1389, 00:15 صبح
خود من قبلا از یه نرم افزار استفاده می کردم به اسم sutlink-dhtml-menue -builder امیدوارم اسپلش رو درست نوشته باشم!!
با یه خرده اغماض اسمش رو درست نوشتین راستش همین منو ساز رو هم دارم ولی خوب یا من نحوه استفاده اش رو بلد نبودم و یا اینکه اون باهام کنار نیومد...:گیج:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.