ورود

View Full Version : دسترسي مديريتي به برنامه

alipoor123@gmail.com
شنبه 11 دی 1389, 11:55 صبح
با سلام
مي‌خواهم پروژه ام را به گونه اي باشد كه اگر با رمز خودم وارد برنامه شدم بتوانم به تمامي قسمت هاي برنامه مانند ديزاين فرم ها و جدوال دسترسي داشته باشم و كاربران ديگر چنين دسترسي را نداشته باشند
توجه به يك شكلي اين كار را كرده ام اما مشكل آنجا است كه اگر در كامپيوتر ديگر كه سكوريتي آن فعال باشه پروژه را باز كنم بعد از باز شدن پيغام سكوريتي مي‌توان بدون ورود رمز وارد قسمت هاي مختلف برنامه شد

حالا چه كار بايد كنم؟؟

mohamad goodarzi
یک شنبه 12 دی 1389, 06:57 صبح
اگر تغيير خودتان منطقي است و باتنظيم خودكار سكيوريتي مشكلتان حل مي شود فايل زير را در پوشه فايلتان قراردهيد وبه دوبار كليك بر روي آن تنظيمات بدون پيغام انجام مي شود

alipoor123@gmail.com
یک شنبه 12 دی 1389, 16:43 عصر
اگر تغيير خودتان منطقي است و باتنظيم خودكار سكيوريتي مشكلتان حل مي شود فايل زير را در پوشه فايلتان قراردهيد وبه دوبار كليك بر روي آن تنظيمات بدون پيغام انجام مي شود
سلام خدمت دوست خودم
نه عزیز این پیشنهاد شما مشکل رو حل نمی کنه چون اگر کسی سکوریتی خودش رو تغییر نده باز به سورس پروژه من دسترسی پیدا می کنه که من این رو نمی خوام

mohamad goodarzi
یک شنبه 12 دی 1389, 17:17 عصر
شما از منوي تولز كليه تيك استارتاپ را برداريد وشيفت راببنديد تاكسي وارد محيط برنامه نشود بعد در فرم ورودي تكمه قرار دهيد كه با خواستن پسورد شيفت رابراي شما فعال نماييد تا فقط خود شما واردمحيط برنامه نويسي شويد